• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben sapik miyim adam mi sorunlu kizlar bi bakar misiniz :(

Guldurdunuz beni. Evde her konunun sonunu arılar ve kuşlara ya da kukular ve pipilere getiriyormussunuz gibi olmuş. Belki bir problemi vardır konuyla ilgili. Yani adamcagizi siz tanıyorsunuz. Neden açıkça konuşmuyorsunuz.
:) haklisin aglanacak ve gulunecek hallerim bir arada, konustum defalarca , nafile hata benim azgin olan da ben ona gore

Oyle oluyo gercekten yaa.
o is olmayinca sevgide azaliyo.
halbuki ben mesela cinsellik olmada evlendim.yani evlenmedrn once olmadi.
ama seviyodum.
simdi ilgim sevgim tahammulum azaliyo ona karsi.
gozumde sanki gucsuz kuvvetsiz himbil bi adam oluveriyo.
bende istemem esimle arama sogukluk girsin yani seni cok iyi anliyorum.
maksat tatmin olmak degil maksat sevildigini istendigini bilmek

Aynen oyle maksat sex deil maksat sevildigimi kadin oldugumu bildigimi hissetmek zatn yoksa kadin da mast yapar en kotu evlenmez yani hic

İşi mi çok yorucu acaba diye düşündüm ben..
Bu arada sen sapık falan değilsin, doğru olanı yapıyorsun.
Eşin eksiğinin farkında ama bunu sana yüklemek için sapık diye etiketliyor..

Bende oyle dusunuyorum artik, isi yoo kendi isi cocuk giyim urettirip satiyor o isleri yapiyor iki kardesler zaten, sadece musterilerle alacak verecrk stresi oluyor bir de yol yorgunlugu ki yukun buyuunu kardesi yapiyor aramiz acikti bize zaman kalsin diye ama adam nato kafa ne anlayacakki bu ara sardi cocugu aramizda yatiriyor guya cok sevgisindenmis oyle diyor

Birinci paragrafi okurken ciddi ciddi dinleyip ayy ayni ben falan oluyodum.
ikinci paragrafta kusura bakmayin guldum valla.
guldum cunku erkeklerin bizi dusurdukleri duruma guldum.
trajikomik bi hal icindeyiz.
Allah yolundan sasiirtip seytana uydurmasin bizleri.
Kusura bakmayin ama bu erkeklerin yuzde 90 mal
Evett evett aynen mall...:KK45:

Kizlar yine ben ve yine ayri bir sorun, cileli mi dogdum besmelesiz mi yaptilar beni, ustumden kurt mu atladi atalarin tabiriyle diyorum bazen...

Uzun suren kaoslar bitti bir bebegimi kaybettim zor toparladim derken yine mi eskiye donuyoruz acaba bu kez dayanamam gucum de inancim da yok artik zira...

Adamla yine soguk aralar umarsizlasmayi ogrenmistim artik haftada yada 10 gunde bir e alismistim ama sosyolojik ve dini olarak, kari koca cok ayri kalmasi iyi drgil evliligin yuzde 60 cinsellik bildigim. Ama ben o araligi da kabullenmistim kah issizdi bosvet kah yeni is kurdi kah musteri stresi ama zaman geciyor hevesler geciyor artik kendime bakiyirum guzel oldugumu biliyorum, kadinlik ev isi cocuk bakimi da ayni ama adam yok biraktim 15 gun oldu tik yok dun erken yatirdim oglani, yattim koynuna sarildi yik yok masaj yap drdim ustimu cikardim masaji yapti yatti yanima aldatma desem bos zamanda hep evde teli hep bende ve diget vakitler hep kardrsiyle is ortak cunku,

Az evvel 3.5 yasindaki oglumun merakini giderme pesindeyim sapik olmasn ilerde kadinlarla esit oldugunu bilsin diye konu da su anne kizlarin kukusu mu var vildan in kukusu nerdr bakabilirmiyim sorulari her gun bende normal oldugunu ama ozel yerler dokunulmamasi gerektigini kizlarin farkli erkeklerin farkli olfugunu her defasinda uzun uzun anlatirim meraki bitene kadar adam bana ordan ben ikidebir s.k muhabbeti yapiyommu sen ne kuku muhabbeti yapiyon diye bi cikisti sapik hissettim kendimi. Bende cocugn sordu ve cevapladm bastirmak daha kotu dedim, cocuk acmuor sen aciorsun konuyu dedi siz ne dersiniz ben.mi sapigim da basima vuruyor onun tabiriyle kizlar:KK43:(((
Canim benim üzülme kocan da bence olup bitenin farkında senin ona çaktırmadan yok bi masaj yap falan diyip belki tahrik olur diye yanasmalarindan farkında o yüzden sende kötü niyet olmadan kuku muhabbetini oğluna anlatinca hemen üstüne alınmış yine bence kocan ne olduğunun farkında sapık falan değilsin canım anneligin gereğini yapmışsın boşver biraz akışına bırak bakalım ne olcak

Canim benim üzülme kocan da bence olup bitenin farkında senin ona çaktırmadan yok bi masaj yap falan diyip belki tahrik olur diye yanasmalarindan farkında o yüzden sende kötü niyet olmadan kuku muhabbetini oğluna anlatinca hemen üstüne alınmış yine bence kocan ne olduğunun farkında sapık falan değilsin canım anneligin gereğini yapmışsın boşver biraz akışına bırak bakalım ne olcak

Cok tesekkur ederim nezaketiniz icn saolun, haklisiniz bende bir an oyle dusunsem de burdaki arkadaslar sag olsun kendime geldim sonra bugun konustu benimle o hun basin agriyordu sabah oyle soylemistin dedi bende dedim ki ama orucum gunduz aksam kalmiyir ki , o da olsun basin agridigini bilerek zorlaymis gibi yanasmam isteginke olmali nasil yani ben yanastin da basim agriyor mu dedim dedim, o da zaten reddetmezsin ki dedi e o zaman sorun ne dedim senin istemen laxim ki istekli oldugunu bileyim dedi yorumlayamadim ama brnce bir mesaj iceriyor bu konusma ne dersiniz kizlar

Kızlar sizin yazdıklarınızı okudumda bende tam tersinden muzdaripim bu durumda ben mi sorunluyum.Benimki mümkünse hergün durmuyor hafta sonlarıda gece bitmiyor allahtan cocuklar varda biraz kaçıyorum. Şimdi ben sorunlumu oluyorum.

Cok tesekkur ederim nezaketiniz icn saolun, haklisiniz bende bir an oyle dusunsem de burdaki arkadaslar sag olsun kendime geldim sonra bugun konustu benimle o hun basin agriyordu sabah oyle soylemistin dedi bende dedim ki ama orucum gunduz aksam kalmiyir ki , o da olsun basin agridigini bilerek zorlaymis gibi yanasmam isteginke olmali nasil yani ben yanastin da basim agriyor mu dedim dedim, o da zaten reddetmezsin ki dedi e o zaman sorun ne dedim senin istemen laxim ki istekli oldugunu bileyim dedi yorumlayamadim ama brnce bir mesaj iceriyor bu konusma ne dersiniz kizlar
ya canim sen de valla adam direk söylemiş sana ben istediğimde senin isteksiz olduğunu fark ediyorum böyle bi ilişki olmaktansa olmasın daha iyi diye düşünüyor bak şimdi oda haklı yani... biz kadınlar oyleyiz ben allah Korusun 40 yıl dul kalsam ah bi erkek olsa demem vallahi kocamla en fazla 3 gün ara veriyoruz bak düşün herseferinde bayıla bayıla mi şey yapiyom saniyon 10 da 1 anca ama o bunu asla anlamıyor hiç bir zaman da fark etmeyecek seviyorum kocami napayım benim için eşsiz bir eş bak tüp bebeğim var şu an karnimda transferin 2. Günü daha inşallah tutar.... da etrafimda pervane aman egilme uzanma diye diye bi hal oluyo ben böyle adama yatakta hergün taklit yaparim sen beni anladın daha fazla uzatmayim allah yardimcin olsun

ya canim sen de valla adam direk söylemiş sana ben istediğimde senin isteksiz olduğunu fark ediyorum böyle bi ilişki olmaktansa olmasın daha iyi diye düşünüyor bak şimdi oda haklı yani... biz kadınlar oyleyiz ben allah Korusun 40 yıl dul kalsam ah bi erkek olsa demem vallahi kocamla en fazla 3 gün ara veriyoruz bak düşün herseferinde bayıla bayıla mi şey yapiyom saniyon 10 da 1 anca ama o bunu asla anlamıyor hiç bir zaman da fark etmeyecek seviyorum kocami napayım benim için eşsiz bir eş bak tüp bebeğim var şu an karnimda transferin 2. Günü daha inşallah tutar.... da etrafimda pervane aman egilme uzanma diye diye bi hal oluyo ben böyle adama yatakta hergün taklit yaparim sen beni anladın daha fazla uzatmayim allah yardimcin olsun
Alah daim etsin masallah iyi bulmussun kocayi canim, ben o konuda iyiyimdir yatakta da jep ben baslatmak istemiyorum iste, olmuyor boyle de

Kızlar sizin yazdıklarınızı okudumda bende tam tersinden muzdaripim bu durumda ben mi sorunluyum.Benimki mümkünse hergün durmuyor hafta sonlarıda gece bitmiyor allahtan cocuklar varda biraz kaçıyorum. Şimdi ben sorunlumu oluyorum.

Arkadaslar bu arkadas bana ozelden her gun her dakka istiyormussun masturbasyon yapmayi dusunuyormussun falan seklinde abuk subuk sorarak sinirimi oruc agzimla tavan yaptirdi yonetime kibliyicem simdi lakin baska nasil haddini bildirebilirim erkek bnce ayrica bu kisi

ya özürdilerim özel olacak ama eşinize özel olarak yaklasınca falan ereksıyon oluyo mu olmuyor mu ?eger oluyorsa saglık acısından sıkıntı yoktur ama sana yaklasmıyosa bu konu benı cok dusundurur neden ıstemıyorum acaba dıyee hataa o anda sorarım neden olmuyor dıye acık acık konusurum...

ya özürdilerim özel olacak ama eşinize özel olarak yaklasınca falan ereksıyon oluyo mu olmuyor mu ?eger oluyorsa saglık acısından sıkıntı yoktur ama sana yaklasmıyosa bu konu benı cok dusundurur neden ıstemıyorum acaba dıyee hataa o anda sorarım neden olmuyor dıye acık acık konusurum...
Yok o konuda sikinti yok bizde ya sikligi sadece sorun o asamada sorun yok yani

Özel anlamda pek sık yaşanmıyor bişeyler demişsin ya, o da kuku muku konusu açılınca tepki göstermiş. Yarası olan gıcunur, Ne diye rahatsız etti seni deseydin?

Aynen oyle bir de her an her dakka istiyormussunuz gibi hissettirdiniz diyor azgin diyecek utanmasa sen kadinligini kaybettiysen git doktora benle niye ugrasiyosun yani hic, nikahli kocam cocugumun babasi ve sikligi az dedim ki ayda 2 kezden bahsediorm nerdeyse bu zaten az bir durum onda hissiyat yokmus o kendine baktirsin bi satasmadan evvel

ya ne sataşması sadece senin konuşmanı yanlış anlamışız özürde diledik daha ne yapacağız insan olan hataları affetmeyi bilir. daha neden fişliyorsun beni. git ne halin varsa gör.

Back
X