- 23 Eylül 2011
- 1.170
- 341
- 73
- Konu Sahibi Moredarklife
-
acaba yaşından dolayı olabilir mi bu durum, çünkü 15 yaş da az değil hani.
diğer meselelerde size yaklaşımı ile ilgili kuşak çatışması yaşıyorsunuz bence.
cinsellik konusunda mutlaka doktora gidin bir uzmandan yardım alın kesinlikle bir şekilde kabul ettirin.
3.5 yaşındaki oğlan vildan ın kukusunu nerde görüyor nerden biliyor da soruyor..benim bildiğim görmemesi lazım. Yani Anaokulunda kreşlerde falan tuvalete erkek kız çocuğu birlikte alınmaz orda da göremez. Alt değiştirme sırasında mı görüyor. Biz erkek çocuğunun altını değiştirirken kızım varsa başka tarafa geçiyoruz misafirlikte falan. Bu erkek çocuğunun annesi de anaokulu okumuş yani biliyordur heralde. Garip geldi bana
kuzum yası da varmıs ama bız evlendısımzde 28 yasındaydı sımdı 33 arada fark var yanı ya boyle macunla falan balla tahınle besleyecenİlahi guldurdun be canim :))
Sanirim oyle be andrem
Ya konustum tamam akdam hazirlan diyorbokuz ya valla bak
3.5 yaşındaki oğlan vildan ın kukusunu nerde görüyor nerden biliyor da soruyor..benim bildiğim görmemesi lazım. Yani Anaokulunda kreşlerde falan tuvalete erkek kız çocuğu birlikte alınmaz orda da göremez. Alt değiştirme sırasında mı görüyor. Biz erkek çocuğunun altını değiştirirken kızım varsa başka tarafa geçiyoruz misafirlikte falan. Bu erkek çocuğunun annesi de anaokulu okumuş yani biliyordur heralde. Garip geldi bana
Ezilen hep kadin oldugum ivin horlanan ve cekmek zorunda gorulen bir feministim malesef, bir oglum var oyle bir yetistireyim ki gelinim bana allah razi olsun desin isterim oldugumde onu oyle sevsin ki karim diye hep esit gorsun asla ezmesin, vicdani bol olsun tek istegim bu sirf onun icin erkek olfugunu ogrendigim ay yandal psikoloji egitimi almaua baslamistim simdi hocalarimdan aldigimi ogretiyorum ogluma onun dediklerine bak , bidr ustune cinsel yetersizlik olunca dedim ki sapik miuim acaba
O adam sizi kesinlikle hak etmiyor. Sizi böyle üzmeye ve kendinizden sapık mıyım acaba diye şüphelenmenize sebep olmaya hakkı yok, üstelik doğru düzgün cinsellik olmayan evlilik mi olurmuş, kendine acilen çeki düzen vermesi gerekiyor eşinizin. Kıymetinizi bilmiyor
Konularınıza baktım da baya bir sorunlu giden evliliğiniz varmış şiddet hakaret kavga gürültü vs. bence iyi bir evlilik danışmanına gidin gerçekten ihtiyacınız var...cinsellikle ilgili meseleler buz dağının görünen kısmı
kuzum yası da varmıs ama bız evlendısımzde 28 yasındaydı sımdı 33 arada fark var yanı ya boyle macunla falan balla tahınle besleyecen
ama cnm senın enerjınle onunkı bır olmaz artık bı sekılde uyum saglamalısınız bıraz o sana bıraz sen onaİlahi andre kiz bal sut ceviz hepsini hobidi girtlak yediriyorum ama nafile be canm
Teşekkür ederimBoyle tatli desteginiz icin sizi gonlunuzden opuyorum
ama cnm senın enerjınle onunkı bır olmaz artık bı sekılde uyum saglamalısınız bıraz o sana bıraz sen ona
Senin yaptiginda bi anormallik yok cocugunu bilinclendiriyosun ama esinin gozunde surekli istekli bi kadinsin ve bundan irrite olmus demek ki. Bence bi sure kendini cek uzerine gitme istekli gorunme. Bakimli guzel ol ama ona yanasma
haftada bır ıyıdır cnm o da buna tamam desın ne sen sınır ol 6 gunde toplar enerjısısnı o da bı zahmetAndrem tmam haklisin da ben zaten 10 gune tamam dedim 10 gunu gectimi de icim geciyor
Hmm bak bunu hic dusunmemistim haklisin aslinda
abi libidosu düşük bütün erkekler bu KKdaki kadınların başında mı ya.
kim konu açsa biz sevişmiyoz diyo.
40 yaş da erken ya. şimdi sevişmiyecek de ne zaman sevişecek.
bol bol bal, pekmez, mesir macunu, keçi boynuzu falan yedir konu sahibi, işe yaramazsa da doğalgaz faturasından tasarruf edersiniz
hepimize bol ömür versin, en çok da senin çocuğuna :)Ya allahimmm sen ne deli kadinsin allah omurR katdin sana emi haklisin biraz daha yedireyim dur ben
Anlastik tamam diyor 1 ay sonra gene ayni ben bunaldim ayni uyariyi yapmaktan artik pasayahaftada bır ıyıdır cnm o da buna tamam desın ne sen sınır ol 6 gunde toplar enerjısısnı o da bı zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?