• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben sapik miyim adam mi sorunlu kizlar bi bakar misiniz :(

Konustum hrmde cok doktor onerdim yok hap alalim yok ben azmisim hep 10 gunde bir diyorum ve ustune eklenince gunler artik diyorum ki bosver ulan nazar ac izle kendini tatmin et sinirleniyorum tam sigara yakip izleyecegim kendimi bir fah.e gibi hissediyirum vr bitakiyorum bu sefer ikilrm celiski uff nefret ediyirum ondan ya
Sorun tamamen eşinde bu kadar isteksiz olmasi normal değil doktora görünmesi lazım seks de hayatımizin bir parçası ihtiyacimiz yani tamamen kendi sorununu örtmek için senin üzerine geliyor abartıyor canim

Sorun tamamen eşinde bu kadar isteksiz olmasi normal değil doktora görünmesi lazım seks de hayatımizin bir parçası ihtiyacimiz yani tamamen kendi sorununu örtmek için senin üzerine geliyor abartıyor canim

Biliyorum sorunu var da zaten ama gorsen vok sert ve agresif birisi anlamiyorum konduramiyirum o da kendisine konduramiyor ama gitmiyor, hakaret kabul ediyor resmen off ne yapacagim ben ya

sizin cocugunuzla konuşmanız normal ama eşinz yarası oldugundan gocunmuş sizin cinsellik istediğinizn farkında kendisi isteksiz oldugundan kendini normal sizi sapık ve aşırı istekli görüyor ve budurumdan rahatsız suç bastırmaya çalışıyor eşinizin bence sağlık sorunu var ama açıklayamıyor piskolojik yada vücudunda bir sorunu var ama erkeklik gururu yapıyor çaresine bakamıyor bence acık acık konuşun

Deseydin ya hee adamda tik yok basima vurdu diye kabahatini anlasin bari

Sen sapik falan degilsin kocan ise yaramaz. Bi kutu macun al ver

sizin cocugunuzla konuşmanız normal ama eşinz yarası oldugundan gocunmuş sizin cinsellik istediğinizn farkında kendisi isteksiz oldugundan kendini normal sizi sapık ve aşırı istekli görüyor ve budurumdan rahatsız suç bastırmaya çalışıyor eşinizin bence sağlık sorunu var ama açıklayamıyor piskolojik yada vücudunda bir sorunu var ama erkeklik gururu yapıyor çaresine bakamıyor bence acık acık konuşun

Canim cok konustum ya dedigim gibi hemen gidiyor senin hormonlar kabardi deyip

Ya da susuyor sadece ne kadar konusirsam konusayim bos

bizim evliliğimizde de tam tersi eşim çok istekli hevesli bende birşey olmuyor psikoloğa gidiyorum bir faydasını göremedim keyif almıyorum görev gibi geliyor.bunun yüzünden eşim bir çılgınlık yapıp boşanmayı isteyecek diye korkuyorum. o da hafta da 10 günde 1 e çok az diyor

bizim evliliğimizde de tam tersi eşim çok istekli hevesli bende birşey olmuyor psikoloğa gidiyorum bir faydasını göremedim keyif almıyorum görev gibi geliyor.bunun yüzünden eşim bir çılgınlık yapıp boşanmayı isteyecek diye korkuyorum. o da hafta da 10 günde 1 e çok az diyor

Anladim peki hicmi bise hissetmiyorsun ki

Canim cok konustum ya dedigim gibi hemen gidiyor senin hormonlar kabardi deyip

Ya da susuyor sadece ne kadar konusirsam konusayim bos
allah yardımcın olsun valla işin zor ama eşinin bir rahatsızlığı kesinlikle var piskolojiktir büyük ihtimal belkide sadece isteksizdir ve buduruma kendide anlam veremediği için kabullenmek istemiyodur en baştan berimi böyle sevgilyken nişanlıyken yeni evliyken falan

allah yardımcın olsun valla işin zor ama eşinin bir rahatsızlığı kesinlikle var piskolojiktir büyük ihtimal belkide sadece isteksizdir ve buduruma kendide anlam veremediği için kabullenmek istemiyodur en baştan berimi böyle sevgilyken nişanlıyken yeni evliyken falan

Vallahi canim ilk cinselligi evliyken yasadim yakinlasmalar nisanliyken oldu nisailigm iyiydi sadece 4 saat sevistigimizi bilirim ama evlendik ve husrana ugradim haftada biri bile zorsunuyordu 1 sene sobunda bosanacaktim ayrildim kapiya guller vs ikna etti o birlesmeden gebe kaldim tabi sorunlarda ayni kaldigi yerden devam etti oyle oldukca her sey gozume batti battikca sorun yasadik kavgalar buyudu asil sorn da vinsellikti aslinda, anlatamadim uzak kalsak mesajlarda hep cnsel icerikli konusur benle annemdeyken falan ama yanyana tik yok adamda yapmadigim o.luk kalmadi artik kah izledim kah okudum ama bi sure iyi sonrasinda devam anlamadim noluyor ama sanirim bastan beri varmis

Back
X