• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben sapik miyim adam mi sorunlu kizlar bi bakar misiniz :(

acaba yaşından dolayı olabilir mi bu durum, çünkü 15 yaş da az değil hani.
diğer meselelerde size yaklaşımı ile ilgili kuşak çatışması yaşıyorsunuz bence.
cinsellik konusunda mutlaka doktora gidin bir uzmandan yardım alın kesinlikle bir şekilde kabul ettirin.

Ya konustum tamam akdam hazirlan diyorbokuz ya valla bak

3.5 yaşındaki oğlan vildan ın kukusunu nerde görüyor nerden biliyor da soruyor..benim bildiğim görmemesi lazım. Yani Anaokulunda kreşlerde falan tuvalete erkek kız çocuğu birlikte alınmaz orda da göremez. Alt değiştirme sırasında mı görüyor. Biz erkek çocuğunun altını değiştirirken kızım varsa başka tarafa geçiyoruz misafirlikte falan. Bu erkek çocuğunun annesi de anaokulu okumuş yani biliyordur heralde. Garip geldi bana

Anlamadin galiba arkadasim kiz ya arkadasi onun da mi var diyor ayrica boyle anneler oldugu surece de gizli sapik yada gizli cinsellik meraklisi yada vajinismulu cocuk bitmez saol yine de

Ya konustum tamam akdam hazirlan diyorbokuz ya valla bak

Konularınıza baktım da baya bir sorunlu giden evliliğiniz varmış şiddet hakaret kavga gürültü vs. bence iyi bir evlilik danışmanına gidin gerçekten ihtiyacınız var...:KK43: cinsellikle ilgili meseleler buz dağının görünen kısmı

3.5 yaşındaki oğlan vildan ın kukusunu nerde görüyor nerden biliyor da soruyor..benim bildiğim görmemesi lazım. Yani Anaokulunda kreşlerde falan tuvalete erkek kız çocuğu birlikte alınmaz orda da göremez. Alt değiştirme sırasında mı görüyor. Biz erkek çocuğunun altını değiştirirken kızım varsa başka tarafa geçiyoruz misafirlikte falan. Bu erkek çocuğunun annesi de anaokulu okumuş yani biliyordur heralde. Garip geldi bana

Kimsenin yaninda alt degistirmemek gerekli.
Hemcinsleri de dahil

Ezilen hep kadin oldugum ivin horlanan ve cekmek zorunda gorulen bir feministim malesef, bir oglum var oyle bir yetistireyim ki gelinim bana allah razi olsun desin isterim oldugumde onu oyle sevsin ki karim diye hep esit gorsun asla ezmesin, vicdani bol olsun tek istegim bu sirf onun icin erkek olfugunu ogrendigim ay yandal psikoloji egitimi almaua baslamistim simdi hocalarimdan aldigimi ogretiyorum ogluma onun dediklerine bak , bidr ustune cinsel yetersizlik olunca dedim ki sapik miuim acaba

O adam sizi kesinlikle hak etmiyor. Sizi böyle üzmeye ve kendinizden sapık mıyım acaba diye şüphelenmenize sebep olmaya hakkı yok, üstelik doğru düzgün cinsellik olmayan evlilik mi olurmuş, kendine acilen çeki düzen vermesi gerekiyor eşinizin. Kıymetinizi bilmiyor:KK12:

O adam sizi kesinlikle hak etmiyor. Sizi böyle üzmeye ve kendinizden sapık mıyım acaba diye şüphelenmenize sebep olmaya hakkı yok, üstelik doğru düzgün cinsellik olmayan evlilik mi olurmuş, kendine acilen çeki düzen vermesi gerekiyor eşinizin. Kıymetinizi bilmiyor:KK12:

Boyle tatli desteginiz icin sizi gonlunuzden opuyorum

Konularınıza baktım da baya bir sorunlu giden evliliğiniz varmış şiddet hakaret kavga gürültü vs. bence iyi bir evlilik danışmanına gidin gerçekten ihtiyacınız var...:KK43: cinsellikle ilgili meseleler buz dağının görünen kısmı

Su son 1 yil 13 aydir gayet iiyiz gittik danismana toparladi ama bu cinsellik ayni be canim

Senin yaptiginda bi anormallik yok cocugunu bilinclendiriyosun ama esinin gozunde surekli istekli bi kadinsin ve bundan irrite olmus demek ki. Bence bi sure kendini cek uzerine gitme istekli gorunme. Bakimli guzel ol ama ona yanasma

abi libidosu düşük bütün erkekler bu KKdaki kadınların başında mı ya.
kim konu açsa biz sevişmiyoz diyo.
40 yaş da erken ya. şimdi sevişmiyecek de ne zaman sevişecek.
bol bol bal, pekmez, mesir macunu, keçi boynuzu falan yedir konu sahibi, işe yaramazsa da doğalgaz faturasından tasarruf edersiniz :D

abi libidosu düşük bütün erkekler bu KKdaki kadınların başında mı ya.
kim konu açsa biz sevişmiyoz diyo.
40 yaş da erken ya. şimdi sevişmiyecek de ne zaman sevişecek.
bol bol bal, pekmez, mesir macunu, keçi boynuzu falan yedir konu sahibi, işe yaramazsa da doğalgaz faturasından tasarruf edersiniz :KK70:

Ya allahimmm sen ne deli kadinsin allah omurR katdin sana emi haklisin biraz daha yedireyim dur ben

Back
X