Ben salağım ya

Biz pek anlaşamayın bir k.v. - gelin profiliyiz, o cevabı sitemi ondan

huzurlu.jpg

K.v. Eşi ile şehir dışında bende Salaklık edip aradım, insanca, aman 3 günlük dünya falan filan diye, nasılsın iyi misin inanmazsın belki ama özledim sizi dedim, salağım valla, hı hı inanırım inanırım inanmam mı ondan okadar çok aradın dedi, üfff salağım ya ne aradım ki
belkide kötü niyetle dememiştir hemen kızma kendine cnm

İnanmıycaksın demişsin ya onu demeyeydin iyiydi:KK53: Özledim sizi deseydin dahamı iyi olurdu bilemedim :KK16:

Kv ye söylediğiniz "İnanmazsın.." diye başlayan cümlen onda böyle bir cevaba sebep olmuş. İnanmazsın özledim denilince samimi olmuyor sanki. Siz iyi niyetle aramışsınız ama henüz iyi niyetinizle samimi olamamışsınız. Kv nizde kendince laf etmiş. Yine de bir adım atmışsınız. Zamanla daha iyi olur, bir kere niyet ettiyseniz gerisi gelir zaten. Salaklık değil bu, acemilik diyelim :)

bosver takma... onlar kotu niyetlerine doymasinlar.
bisey kaybetmedin aramakla,vicdanin rahat olsun

K.v. Eşi ile şehir dışında bende Salaklık edip aradım, insanca, aman 3 günlük dünya falan filan diye, nasılsın iyi misin inanmazsın belki ama özledim sizi dedim, salağım valla, hı hı inanırım inanırım inanmam mı ondan okadar çok aradın dedi, üfff salağım ya ne aradım ki
Salaklık değil ama iyi niyeti suistimal var ortada :KK43:

Salağım salak onca dediklerinin onca olanların üstüne iyi bi laf bekleyip aramam salaklığımdı
:KK43: o zaman aynı salaklığı zamanında ben de yaptığımı itiraf edeyim sana ama ne oldu kaybeden kendileri oldu araya mesafe koydum git gide yaşlanacaklar ileride de yine bu mesafemi koruyacağım tabi insaniyetime yenik düşmezsem :KK43:

sen buyuk davranmıssn o bi gelını ıdare edecegıne sen onu ıdare etmeye calıssmıısn ama NAFİLE..

Ne bileyim komik gelcek ama eşimle çocuğumuz olmuş babanesi dedesi falan filan öyle gzl bi hayalin akabinde aradım
İyi yapmışsınız bence.

Hiç de komik değiil bi de bu sizin kalbinizin güzelliğini ve kayınvalidenizi kayınbabanızı sevdiğinizi onlarla iyi geçinme mutlu olma hayallari kurduğunuzu gösteriyor.
Umarım aranız iyi olur. Çok güzel bi duygudur insanın ikinci anne baba kazanması.

sen üzerine düşeni yapmışsın gerisini boşver bi daha da aram.emin ol kıymetin artar.

Niye saf olasınız ki üzerine düşeni yapmışsınız insanlık yaptığınız... Aranızda ne geçti ya da aranız nasıl bilmem ama arayın sorun hal hatır sormakla bir şey olmaz.

Bazilarina iyilik yaramiyor
Bende bazen bizde yaslanicaz tek cocugu var ozluyordur ondan tepkilidir diyerek ariyorum ama hep pisman oluyorum
Hamileyim beni sayili aramistir her aradiginda da sinirimi bozmustur
Hic konusmayalim o da iyi olsun bende diyorum artik
Bende kaynana olucam Allah nasip ederse insallah boyle yapmam:KK51:

İyi yapmışsınız bence.

Hiç de komik değiil bi de bu sizin kalbinizin güzelliğini ve kayınvalidenizi kayınbabanızı sevdiğinizi onlarla iyi geçinme mutlu olma hayallari kurduğunuzu gösteriyor.
Umarım aranız iyi olur. Çok güzel bi duygudur insanın ikinci anne baba kazanması.
Valla ben böyle hayal etmemiştim, ne k.v. Ne de görümce ile aram iyi, amaaann neyse arıyım dedim görüşmek istemiyodum yaptıklarından dolayı kendisi ile, neyse arıyım dedim belki kendisince bi ders çıkarmıştır ama ne gezeeerrr

Bazilarina iyilik yaramiyor
Bende bazen bizde yaslanicaz tek cocugu var ozluyordur ondan tepkilidir diyerek ariyorum ama hep pisman oluyorum
Hamileyim beni sayili aramistir her aradiginda da sinirimi bozmustur
Hic konusmayalim o da iyi olsun bende diyorum artik
Bende kaynana olucam Allah nasip ederse insallah boyle yapmam:KK51:
Ağzımı bozduruyo kadın benim ama çok pardon deveye diken insana .... Yarıyo

X