Ben pes ediyorum aklı olan da testlerden uzak dursun

nursenathegirlll

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2024
133
30
22
Çok uzun zamandır uğraşıyorum almadığım test denemediğim marka kalmadı faydadan çok zarar veriyorlar yalancı pozitifler c çizgisini bile silik çıkaranlar insanın psikolojisiyle oynuyorlar hele erken gebelik testleri baştan aşağı pişmanlık ben pes ediyorum hepsini toplayıp attım vakti gelince elbet olacak zaten fazlası insanın ruhuna zarar

Eklentiler

• IMG_0688.jpeg
    117,6 KB · Görüntüleme: 95
Böyle iyi hissedeceksen iyi ki atmışsın diyelim

Ya bence de çok kurcalamak iyi değil ben de ovulasyon testim sürekli negatif çıkınca tamam artık yeter diye düşündüm ve tamamen saldım o ay hamile kalmisim nasıl olduysa gerçi düşük yaptım ama öğrendim ki peşini bırakınca geliyor Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Aminnn. Ovulasyon testi zor iş. Denedim pik olmadı. Belki benim hatamdı bilmiyorum. Ama doktora gittiğimde yumurtlama olmuştu mesela

Aminnn. Ovulasyon testi zor iş. Denedim pik olmadı. Belki benim hatamdı bilmiyorum. Ama doktora gittiğimde yumurtlama olmuştu mesela
Ben bi doktorla gorustum ovulasyon testi denedigimi söyledim at çöpe gitsin dedi zaten 2 günde bir iliskiye girince mutlaka yumurtlama gününe denk geliyormus

En doğru karar . Tebrikler

Vücudum bile beni kandırıyor en çok ona üzülüyorum benim reglim çok hafif geçer daha beş gün var bel ve kasık ağrısından duramıyorum bunlar normalde olmaz ki buna şaşırıyorum ben ama herşey negatif

Evet insan hamile miyim acaba diye kendini cok dinliyor benim de geçen ay göğüs ucu batmalarim olmuştu asla böyle bir şey yaşamamıştım normalde
Bı belgeselde izlemiştim kadının birinde goguslerinden süt bile gelmiş ama hamile değil çok dinlemiş kendini hamile olduğuna inandirmis ve vücudu hamile gibi davranıyor bu yüzden tamamen bırakmak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…