- 25 Mart 2014
- 1.477
- 2.331
Ay evet evet anlatmak istediğim şeyi benden iyi anlatmışsınız teşekkür ederim. Zaten bütün sinirimin sebebi bu. Dün gece kendime dedim ki ben ya aptalım, ya da sürekli sorun çıkarmak isteyen bi manyağım. Bunlar beni böyle görüyor demek ki.Benimkiler de öyle nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama bir şekilde sıyrılıp kurtuluyorlar meselelerden.
İnsana kendisini aptal gibi hissettiriyorlar, her şeyi yanlış anlayan, sürekli açıklama yapılmak zorunda kalınan bir aptal gibi. Çok akıllıca bir manipülasyon yöntemi hepsini çok tebrik ediyorum doğrusu. Önemli olan eşinizle aranizin iyi olması, sevgi ve saygı dolu bir yuvada yaşıyor olmanız, onun dışında kim ne derse desin ne yaparsa yapsın umursamayın. Polemiğe bile girmeyin. Nasılsın,iyiyimden öteye gitmesin muhabbetiniz
Aslında ciddi mesafeliyim. Çok az zaman geçiriyorum onlarla. Ama sanki durumu anlamışlar gibi sürekli o mesafeyi aşmak için o kadar iyi niyet gösteriyorlar ki. İşte çarşıya çıktım kendime şunu alıyordum sen de aklıma geldin gibi. Bu sefer mecburen güler yüz gösteriyorum. Bazen annem bile diyor ki sen bu insanlara karşı ön yargılısın ondan böyle düşünüyorsun. Ama cidden hayır yaa çok zekiler mevzu benim ön yargım değil. Ben olayı olduğu gibi yaşayan tarafım. Onlarsa hep öyle değil böyle vs diye kıvıran taraflar.