Ben O'nun yanındayken telefonu sürekli kapalı

Ama telefon dediği gibi bozuksa kapanıyorsa o gece uyurken de kapanabilir...
Gıcık bi durum hakkaten...
Bekle bakalım dediği gibi yeni telefon fln alacak mı...

Başka hiçbirşey yok canım,ben de tam onu düşünüyordum.
Hani hareketlerinde falan bir saygısızlık,bir değişiklik....Yok yok yok.

İlla aldatıyor diye de düşünme başka bişey de olabilir...
Eskilerden kalan bişeyler fln tekrar peydah olmuştur belki...

erkeklerin salak olduğunu düşünüyorum.
yaptıysan 'boşver huzurumuzu kaçırmayalım' diyerek kendini niye ele veriyorsun? yapmadıysan niye telefonunu kapatıyorsun ??kızcağızı kıllandırıyorsun.
arkadaşım bu olayı ne yap et öğren bence.ona göre de ilişkini şekillendir derim.

Çok fazla yoruma girmeden imkanın varsa ona bi tlf al ve ondan sonra takiple arkadaşım ancak bu şekilde rahat edersin

Başka hiçbirşey yok canım,ben de tam onu düşünüyordum.
Hani hareketlerinde falan bir saygısızlık,bir değişiklik....Yok yok yok.

tamam ışte, belkıde kendı kendını kuruyorsun şuanda
belkı senın sandığın gıbı bırşey değıl, telefonu bozuk... Bıdaha kı buluşmanızda sor bakalım nolmuş telefona
gel tamırcıye gıdelım felan de, bakalım nasıl tepkı verecek
ama şüphelendığını bellı etme

Pisliğin biri de benim yanımda böyleydi.
Şehir dışından gelirdi beni görmek için kaç saatlik yoldan.
Şarjım bitmesin diye kapatıyorum derdi.
Aklıma bile gelmedi hiç başka bişey.
Çok sonra öğrendim ki meğer defalarca aldatılmışım..

Kendi tlfonunuzu vermeyi teklif edin ya da birlikte tlfncuya götürmeyi falan..
En azından içiniz rahat eder..

İnşallah şüphelendiğiniz gibi bişey değildir..

bir kere öne sürdüğü bahane bence çok mantıklı..
ama sizin de o halde neden diğer zamanlar hep açık demeniz de çok mantıklı...

fakat,
diyelim ki aldatıyor, başkası var... ee bu seferde bu diğer kadın sorun etmez mi?
neden telefonun belli zamanlarda kapalıydı diye?

yani bu durumda iki kadına da aynı yalanı söylüyor olmalı... arada temassızlık yapıyor diye...

hadi diyelim öyle, bu kadınla buluştuğu zaman da da kapatması gerekir, ki bu sefer de siz aramayasınız...
iki tarafı idare etmek bunu gerektirir..
ama siz diyorsunuz ki başka zaman hiç kapanmıyor...

nedir yani, sadece bir telefon aşkı mı? buluşmuyorlar mı? ya da nedir kadın sizi biliyor da sizin aramalarınıza aldırış mı etmiyor?

bence düşündükçe üretilir bazı şeyler.. rahat olmak ve inanmak en doğrusu.
neden hemen senaryo üretip olmayan şeyi oldurturuz ki ?

inanın, inanmak salaklık değil saflık olur.. saflık da kötü bir şey değildir bence...
masumca sevmenin, inanmanın zararı olmaz...
en kötüsü insan değilmiş dersiniz biter gider...

diğer türlüsündeyse yani bir şey yok da sizin kuruntularınız ortaya çıkarsa kendiniz utanırsınız.
nasıl sevmedim inanmadım diye..

en iyisi varsın karşı taraf kötü olsun..
inanın.. en azında bir süre daha inanın...

bir de şu an aklıma geldi, çok istiyorsanız yalan söyleyin.. ben seni aradım ulaşamadım diye.. bugün yine kapalıydı bir ara galiba diye...
yok hayır derse, ee kapalıydı canım senin telefon iyice bozulmuş anlaşılan biran önce yenisini alalım.. ben hep ulaşmak isterim diyebilirsiniz

Sizinde teliniz arada temassızlık yapsın mesela. çekmesin konuşurken birden. kapansın kendi kendine. tepkisi ne olur acaba?

benim telefonum iphone 4. Garanti dışı kaldığı için telefoncuda tamir edildi bozulduğunda. Şu an arada bir mesajdaki klavye donuyor, asla tek tusa dahi basmıyor, mesaj atamıyorum. 2 kere de kendiliğinden kapandı ilkinde 20 dk kadar ikincisinde 1 saat kadar açılmadı. Tekrarının olmayacağının garantisi yok. Sevgilim de bana ulaşamamıştı o zaman. Telefon geri açıldığında anlattım durumu. Tamam dedi sadece, hiçbir şey sormadı:26: Güveniyor çünkü. Güven bi ilişkinin olmazsa olmazı... Güvenmezseniz yürümez...

Bu konuda çok üzerine gitme ama izlemede ol,iyice gözlemle neler oluyor.. Tel kapalı duruyorsa niye çantasına kaldırıyor? yine ortada durabilir..

Bana pek normal gelmedi, derim..

senı telaslandırmak ıstemem ama bır donem benım aynı olay basıma geldı telefonunu benım yanımda kapamaya baslamıstı ve aldatıldıgımı ogrenmıstım zamanında...

Bende bir ara nişanlımdan şüphelenmiştim malesef. Ve gittim fatura dökümünü aldım, kimle konuştuğunu kime mesaj attığını saatlerine kadar öğrendim. Şükür ki bir şey çıkmadı,kendime kızdım ne diye güvenmiyorsun ki sen bir de araştırıyorsun diye..

Bence fevri hareketlerde,kararlarda bulunma. Belki de gerçekten öyledir. Tabi çelişkilerde çok, her aradığınızda telefonu acıkmış sadece senin yanında kapalı olması yüzünden işkillenmen de normal. Aldatma gibi bir olay varsa da çıkar kokusu en yakın zamanda hiç merak etme -ki aldattığını sanmıyorum çünkü ikinizi de idare edemez aynı anda anlattıklarına göre.. Sakladığı başka bir şeyler var diye düşündüm ben açıkçası aldatma dışında

Ne kadar düşünsemde mantıklı bir sebep bulamadım

10 yıldır berabersiniz son zamanlar telefonunu kapalı tutuyor siz varken.. Sebepte telefonda temassızlık var, sen nasılsa yanımdasın diyor açmaya uğraşmıyor.. Ama ne hikmetse o telefon siz konuşurken veya siz ona ulaşmaya çalışırken hiçö kesilmiyor kapalı olmuyor ?

Çok çelişkili bir durum bence..

Kendine bi telefon alsın bir zahmet Bakalım o da sadece siz varken mi arızalanıyo

İki yol var. Sabredeceksiniz, izleyeceksiniz, ve gerçeği öğreneceksiniz. Asla hiç bir şey gizli kalmıyor çünkü emin olun.
Ya da, bu konu benim kafamı daha fazla meşgul etmesin, bir an önce çözülsün derseniz. İlk buluşmanızda bir telefonla gidip, kartı sizin götürdüğünüz telefona takıp, eline vereceksiniz ki pin kodunu girsin..ve "huzurumuz bozulmasın aşkım" diyeceksiniz

Kızlar bugün sevgilimle beraberdik,tamirciye götürdük telefonunu.
Tamirci,"Yaparım ama bir süre sonra tekrar aynı şeyle karşılaşırsınız."dedi.
Sevgilim de bunun üzerine yeni bir cep telefonu aldı,sabah almıştı beni evden,
daha yeni girdim eve,ben yanındayken hep açıktı telefonu.Böyle işte...

bence bu işin içinde bir iş var bu erkek milletinden herşey beklenir canım bi sıkıştır derim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…