Ben O'nun yanındayken telefonu sürekli kapalı

Ben çok masum göremedim malesef. İçinize şüphe düştüyse "şarjım bitti X'i arayabilir miyim/mesaj atabilir miyim" deyin bakalım ne yapacak. Bozuk olan telefon ortada daha çok olur çantada kapalı durmaz

Bana durum pek masum gorunmedi nedense, o telefon acik kalirsa huzurunuzun kacacagini demekki o da biliyor. Aldatan insan sarilmaz opmez gibi birsey de bana pek inandirici gelmedi, oyle olsa yillarca esleri tarafindan aldatilan kadinlar var anlamazlar mi? Seni aldatiyor demiyorum ama en kotu gercek bile su an ki durumundan bilmememden iyidir. icinde bir suphe varsa ltf arkasina dus ve arastir. Ona sor 10 aydir birlikteyseniz sana aciklama yapmak zorunda.

kendimi onun yerine koydum:
*en başta mide bulandırmamak için kapatmazdım
* mideniz bulanmış madem siz telefonun ara ara kapandığını görün diye kapatmazdım
*suçlamışsınız onu bu aşamalardan sonra kendimi aklamak için telefonu kapamaz, kendiliğinden kapandığını görün diye sabaha kadar yanınızdan ayrılmazdım
o hala neden kapalı tutmayı tercih ediyor anlamadım, bu telefon kapatma hikayelerinin sonu iyi bitmiyor ne yazık ki arkadaşım

Bir yerde okumuştum
"Aldatan erkek sevgilisinin yanında telefonunu hep kapatır.
Bir de eskisinden daha yakın davranmaya başlar, vicdanını rahatlatmak için." yazıyordu.
Tabiki de illa aldatıyor anlamına gelmiyor ama bence dikkat et canıım.

Kızlar diyelim ki sevgilim tamam açtı telefonunu koydu önüme hatta diyelim ki al bugün sende dursun da gör dedi
şimdi de şöyle bir sorun olacak,diyelim ki (tabi varsa) o kadına tembih etti arama beni telefonum bugün sevgilimde ya da babam kullanacak telefonu arama falan diye
eee ben boşu boşuna sorun çıkarmış olacağım ve bir de saf saf inanmış olacağım kimse aramadı demek ki sevgilim beni aldatmıyor diye

Ayrıca şüphelendim diye takip ettim diyelim O'nun altında kendi arabası var ben takip etsem etsem taksiyle edeceğim,
oldu bir de ortada birşey yok diyelim,sevgilim de beni gördü diyelim yok yere rezil olmakla kalırım.
Off daha önce başıma böyle bir durum gelmedi,ne zormuş ya,ne kötüymüş.Bin türlü şey düşünüyor insan

eğer öyle bir kadın varsa sizi bildiğini nereden biliyorsunuz? tembih etse bile 1 gün bilemedin 2 gün elbet çıkar kokusu sürekli telefonunu kapatmasına kalıcı çözüm bulursunuz. ayrıca huzurumuz kaçmasını söylediğiniz anlamda anladım zaten yorumum değişmedi bu konuda boşu boşuna endişelenmenizi istemeyen adam açar bak der kapatır ertelemez huzurumuz kaçmasın gerek yok filan demez neyse umarım yanlış anlamışızdır. hakkınızda hayırlısı...

siz yanındayken hiç kimsenin kendısını meşgul etmemesini istiyordur dıycem ama buna kendım bile ınanamdım vardır karıştırdığı bi haltlar inşallah yoktur tabıde normalde görunmuyor bu durum

Aynısını sen yap bakalım, onun tepkisi ne olacak, eğer sorarsa sana yada bakmak isterse, ''huzurumuzu kaçırmayalım'' dersin sende, hem madem huzurunuzu kaçırmak istemiyor versin telefonunu, gizleyecek bişeyi yok madem, gizlisi saklısı olmayan kişi dürüstçe verir telefonunu, üzmek istemem ama kokusu çıkar yakında.

Son düzenleme:
bende $eyi merak etttim
siz sevgilinizin evindesiniz, anne babasida ayni evde
dogrumu anladim ?
AYlesiyle tani$tiginiza gore i$ ciddi olmali
telefonlari degi$in o zaman kapanmaz, sende gorursun kapanip kapanmadini
ama bunun için bi bahane lazim

yapmam gereken önce bir sakin olmak ani kararlar vermemek
bence hiç birşey olmamış gibi davran biraz takip et bakalım
başkasıyla diyelimki başkasıylada beraberr , telini kapadığına göre demekki aynı numarayı o kişiyede vermiş demektir , telinide kapadığına göre o kişininde sizden haberi yok , siz yanınızda olmadığınız zaman teli kapalımı değilmi ilk önce onu öğrenin , kendi numaranızdan değil ama başka numaralardan arayın eğer o zamanlardada ara ara kapalı oluyorsa size doğruyu söylüyordur
yok her aradığınızda teli açıksa size yalan söylüyor demektir
eğer yapabilirseniz kayıtlarına ulaşmaya çalışın

Evet canım ciddiyiz biz,ailesiyle tanıştırdığı ilk kız benim.
İlk ay tanıştırdı hatta.
Bahane lazım da şimdi ben O'ndan telefonun kapanıyor mu kapanmıyor mu değişelim telefonları
desem kavga çıkar.

Canım ben zaten onu kontrol ettim,geceleri falan zamanlı zamansız aradım hep açıktı.
Gün içinde biz ayrı ayrı yerlerdeyken ulaşabiliyorum hep açık telefonu.
Bir kez olsun kapalı olduğuna rastlamadım.
Mesela ben yatıp uyuyacağım canım der bazı geceler ben kıllanırım bir kaç kez çağrı atarım acaba meşgul mü çalacak
diye ama hiç meşgul çalmadı.

bıraz sakınleş lütfen,
şuan burda yazılanları okuyup daha fazla kuruyorsun kendını,
yok takısyle takıp etsem görse rezıl olurum,
başka bı kadın (?) varsa ama tembıhlerse aramazsa, vs...
boşuna kendını yıpratma
ya hıç bı suçu yoksa
ya telefonu cıdden bozuksa...

bu adam ne yaptı da bu kadar şüphelenıyorsun?
telefonunu kapatması mı?
İyi düşün, başka bırşey var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…