Ben O'nun yanındayken telefonu sürekli kapalı

superherogirl

Dikkat Prenses Çıkabilir!
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
695
3
96
İzmir
Kızlar on aylık bir ilişkim var,ilk günden beri sevgilimin telefonu arabada falan göz önünde dururdu hep.
Evlerine gittiğimizde de ortalık yerde bırakırdı,saklamazdı yani.
Ama 2 haftadır evlerine gittiğimizde çantasının içinde kapalı durumda duruyor telefonu.
Beni almaya gelirken arıyor,sonra da cep telefonu falan yok ortada.
Çok sinirlendim ve sordum "Neden benim yanımdayken kapalı telefonun?"diye.
Telefonu eski model sevgilimin,neymiş bataryayı tutan dişler temassızlık yapıyormuş,gün içinde benden uzakta olduğu için
telefon kapandıkça zor da olsa açıyormuş,eve gelince ben yanında olduğum için,annesi-babası evde olduğu için ulaşması gereken
kimse yokmuş...
Ya kızlar mesela gece telefonda konuşuyoruz parçası temassızlık eden telefon pat diye konuşma esnasında da kapanmaz mı?
Ya da ben mi çok paranoya yaptım bu durumu?
Sevgilimin bana karşı davranışlarında kötü bir değişiklik yok,daha da anlayışlı eskiye göre.
Bir yerde okumuştum aldatan erkek sarılmaz ve öpmez diye çünkü sarılmak ve öpmek sekse göre daha duygusal özellikler
taşırmış.

hareketlerinde bir değşiklik yok diyorsun hemen kötü düşünmemek lazım o zaman. peki bu telefon sürekli kapanıyorsa sen aradığında kimi zaman ulaşılamıyordur doğru mu? açıklaması mantıklı aslında yada bi gün otururken telefonunu gizlice kapayıp şarzım bitmiş acil şurayı aramam gerek diye bir bahane uydurup telefonu açtırsan aniden yanında açsın açar açmaz bişiler gelicek mi bakalım. ayyy hemen korkar olduk artık erkeklerden belkide adam doğru söylüyo ama senin içindeki şüphe gitmiş olur en azından

arkadaşa katıldım....bunu yapabilirsinnnnn

Benim de aklıma takılan bu canım,telefonu benim yanımdayken hep kapalı ama O'na istediğim zaman ulaşıyorum,konuşurken de
kapanmıyor hiç.Telefonuna gizlice baktım birkaç kez ama her baktığımda da kapalıydı.

Sevgilinizin aldattığını iddia etmiyorum ama o aldatmayla ilgili saçma sapan tespitlerden uzak
durmanızı tavsiye ediyorum. Bu forumda hergün birçok aldatma olayı dinliyoruz. Alenen yapan,
saptamalara uyanlar olduğu gibi hiçbir saptamaya uymayan da çok örnek var. Genel kanı
kadınların hislerinde yanılmadığı yönünde. Her ne kadar yanılmak isteseler de... İnşallah erkek
arkadaşınız doğru söylüyordur. Olmadı siz telefonu için bir çözüm bulun. Yedek batarya alın,
kırık olan o batarya dişlerini onarmayı önerin olmadı telefonları bir süre değiştirin.

tamm işte senin telefonun şarzı bitmiş olsun, oda istediğinde zorda olsa açıyormuş nasılsa telefonu zorla açsin artık ,

Hissettiklerim pek iyi değil ama bu da kaybetme korkusundan ya da kıskançlıktan diye düşünüyorum.
"Yeni telefon alacağım."diyor günlerdir off bilmiyorum yaa...

Telefon mahrem bir şey bence ve kişisel kalmalı erkek arkadaşınıza güveniyorsanız zaten böyle şeyler hissetmezsiniz fakat önceden telefonunu ortada bırakan adam birden bire telefonunu yanınızda kapatmaya başladıysa ya gerçekten dediği gibidir ya da bişeyler saklıyordur bu illa başka bir kadın olacak değil farklı şeyler de olabilir belki arkadaşlarıyla konuşmalarını görmenizi istemiyordur belki ilişkinizi yada sorunlarınızı onlarla paylaştığından sizin görmenizden çekiniyordur.

en güzeli,ona bir cep telefonu hediye edin.ondan sonrada o telefonlar kapanırsa işte o zaman bahane bulamaz.

Sevgilimin hattından mesaj gönderilmiyor,sadece arama yapılıyor ve mesaj geliyor.
İsterse aramaları silebilir ama eğer öyle birşey varsa da ben O'nun yanındayken gelecek bir mesajdan
ya da aramadan korkuyor olabilir.Telefon mahrem olabilir ama ilk günden belirtilmeli bu durum.
Ama bizde öyle değildi,ortada dururdu hep.

%90 bir haltlar karıştıryor .
Üzgünüm arkadaşım ama bunun böyle olma ihtimali yüksek şu an için.

O zaman durum değişir, siz sabırlıymışsınız bile... ben olsam cingar çıkarır açtırıp bakardım telefonuna bir de neden mesaj gönderemiyor telefonu elinize alıp kontrol etmediğinize göre nereden biliyorsunuz mesaj gönderemediğini belki de gönderiyordur kimse kendi kendine tek taraflı mesaj göndermez... çekindiği bir şeyler var belli.

Bir ilişkinin uzun soluklu olması, huzurlu, sevgi dolu olabilmesi için ilk şart güvendir. Eğer güvenmiyorsanız, hareketlerinde, davranışlarında bir değişim gözlemliyorsanız ya açık açık sorun ya da telefonuna bir bakmak istediğinizi belirttin zaten aşırı tepki veriyorsa yolunda gitmeyen bir şeyler vardır.

İlk zamanlarda bu durumdan haberim yoktu,kontörüm olmadığı için onun hattından arkadaşıma mesaj çekmek zorunda
kalmıştım,gerçekten de mesaj gönderilmiyor.

Telefonuna bakmak istediğimde de "Huzurumuzu kaçırmayalım lütfen,uzatma canım,yok birşey."cevabını aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…