- Konu Sahibi superherogirl
Kızlar on aylık bir ilişkim var,ilk günden beri sevgilimin telefonu arabada falan göz önünde dururdu hep.
Evlerine gittiğimizde de ortalık yerde bırakırdı,saklamazdı yani.
Ama 2 haftadır evlerine gittiğimizde çantasının içinde kapalı durumda duruyor telefonu.
Beni almaya gelirken arıyor,sonra da cep telefonu falan yok ortada.
Çok sinirlendim ve sordum "Neden benim yanımdayken kapalı telefonun?"diye.
Telefonu eski model sevgilimin,neymiş bataryayı tutan dişler temassızlık yapıyormuş,gün içinde benden uzakta olduğu için
telefon kapandıkça zor da olsa açıyormuş,eve gelince ben yanında olduğum için,annesi-babası evde olduğu için ulaşması gereken
kimse yokmuş...
Ya kızlar mesela gece telefonda konuşuyoruz parçası temassızlık eden telefon pat diye konuşma esnasında da kapanmaz mı?
Ya da ben mi çok paranoya yaptım bu durumu?
Sevgilimin bana karşı davranışlarında kötü bir değişiklik yok,daha da anlayışlı eskiye göre.
Bir yerde okumuştum aldatan erkek sarılmaz ve öpmez diye çünkü sarılmak ve öpmek sekse göre daha duygusal özellikler
taşırmış.
Evlerine gittiğimizde de ortalık yerde bırakırdı,saklamazdı yani.
Ama 2 haftadır evlerine gittiğimizde çantasının içinde kapalı durumda duruyor telefonu.
Beni almaya gelirken arıyor,sonra da cep telefonu falan yok ortada.
Çok sinirlendim ve sordum "Neden benim yanımdayken kapalı telefonun?"diye.
Telefonu eski model sevgilimin,neymiş bataryayı tutan dişler temassızlık yapıyormuş,gün içinde benden uzakta olduğu için
telefon kapandıkça zor da olsa açıyormuş,eve gelince ben yanında olduğum için,annesi-babası evde olduğu için ulaşması gereken
kimse yokmuş...
Ya kızlar mesela gece telefonda konuşuyoruz parçası temassızlık eden telefon pat diye konuşma esnasında da kapanmaz mı?
Ya da ben mi çok paranoya yaptım bu durumu?
Sevgilimin bana karşı davranışlarında kötü bir değişiklik yok,daha da anlayışlı eskiye göre.
Bir yerde okumuştum aldatan erkek sarılmaz ve öpmez diye çünkü sarılmak ve öpmek sekse göre daha duygusal özellikler
taşırmış.