- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimin saygısız olduğu yorumlardan belli oluyor hanımefendi.Evet girme. Size mi sorucam ben neyi nasıl yazacağımı? Düzelt kendine saygın yok mu diyor. Senin insanların neyi nasıl yazmaya karar vereceklerine saygın yok asıl.
Kimin saygısız olduğu yorumlardan belli oluyor hanımefendi.
Rica ediyorum alıntı yapmayın artık.
Kendinize daha fazla güldürmeyin.
Bana da "sen" diye hitap etmeyin.
Sanki 50 kere alıntı yaptık sen yazdın ilk kendine saygın yok mu diye. İstemiyorsanız siz benim konuma yazmayın merak etmiyorum ne diyeceğinizi. Başka insanlara cevaplarıma bak bir de sana cevabıma bak Kim hangi cevabı hak ediyorsa ona o cevabı yazarım. Saygısız konuşana da siz demek yerine sen derim.
Sadece biraz hoşlandığınız ve hiç hoşlanmadığınız iki çocuk var. Bunların olduğu bir anı, nasıl bu kadar önemli oldu? Başka böyle yaşadığınız anlar, tekrarladığınız cümleler var mı?
Dip not: Bu konu insanda takıntı mı yapıyor ne?![]()
Hayır. “Kötü çocuğun nişanlısıyım” demiyor. O hoşlanmadığı çocuktan kurtulmak için “ben mb1 değil mb1’in nişanlısıyım” diyor. Olayı çok net anladım ama konu sahibinin bu söze neden bu kadar takıldığını anlamıyorum. Üzerinden 10 yıl geçmiş üstelik. Nesi bu kadar travmatik olmuş, neden kendi kendine bu sözü tekrarlıyor anlaması imkansız.arkadaşlar ben size özet geçeyim, sanırım bi miktar anladım
konu sahibi yıllar yıllar önce facebookun ilk ortaya çıktığı dönemlerde ( oradan kaç yıl öncesi olduğunu hesap edin işte ) fake bi hesap açıyor. ağzı bozuk diye bahsettiği çocuğun adı kötü çocuk olsun tamam mı. Sonra gidip fake facebook hesabından kötü çocuğa mesaj atıyor. Kötü çocukta fake hesapla uğraşmak istemeyip '' ben kötü çocuğun nişanlısıyım '' diyor. Olaydan sonra konu sahibinin hayatına biri giriyor ama hayatına giren kişiyi konu sahibi sevmiyor aslında. Sırf yalnızlıktan alıyor onu hayatına. Sonrada sevmediği bu çocuğu hayatından çıkarmak için '' ben kötü çocuğun nişanlısıyım '' diyor.
O gün bugündür de kendi kendine bi anda''nişanlısıyım'' diye nidalar atarak ortalıkta dolanmaya başlıyor. bu yıllar boyu süregelen bir şey.
teşekkür ederim bu ufak aydınlatma içinHayır. “Kötü çocuğun nişanlısıyım” demiyor. O hoşlanmadığı çocuktan kurtulmak için “ben mb1 değil mb1’in nişanlısıyım” diyor. Olayı çok net anladım ama konu sahibinin bu söze neden bu kadar takıldığını anlamıyorum. Üzerinden 10 yıl geçmiş üstelik. Nesi bu kadar travmatik olmuş, neden kendi kendine bu sözü tekrarlıyor anlaması imkansız.
Bence konu sahibi yalnız, geçmişte de yalnız kalmış. Bir takım anıların sürekli tekrarlanması nedendir, psikolojik rahatsızlık mı bilemem. Kendisi psikolog ile görüşse iyi olur. Umarım aşar bunları mutlu olur.Hayır. “Kötü çocuğun nişanlısıyım” demiyor. O hoşlanmadığı çocuktan kurtulmak için “ben mb1 değil mb1’in nişanlısıyım” diyor. Olayı çok net anladım ama konu sahibinin bu söze neden bu kadar takıldığını anlamıyorum. Üzerinden 10 yıl geçmiş üstelik. Nesi bu kadar travmatik olmuş, neden kendi kendine bu sözü tekrarlıyor anlaması imkansız.
Hayır. “Kötü çocuğun nişanlısıyım” demiyor. O hoşlanmadığı çocuktan kurtulmak için “ben mb1 değil mb1’in nişanlısıyım” diyor. Olayı çok net anladım ama konu sahibinin bu söze neden bu kadar takıldığını anlamıyorum. Üzerinden 10 yıl geçmiş üstelik. Nesi bu kadar travmatik olmuş, neden kendi kendine bu sözü tekrarlıyor anlaması imkansız.
Bence konu sahibi yalnız, geçmişte de yalnız kalmış. Bir takım anıların sürekli tekrarlanması nedendir, psikolojik rahatsızlık mı bilemem. Kendisi psikolog ile görüşse iyi olur. Umarım aşar bunları mutlu olur.
Bilemiyorum ki belki de yaşadı. En azından sanki eksik yaşanmış. Belki de ailevi yalnızlık durumu var. En iyisi destek alsın.Bu olaylardan sonra sanırım yalnız kaldığı için kendinden hoşlanan ve kendisinin hoşlandığı çocuk beynine kazınmış. Bu iki olaydan sonra aşk yaşasaydı ve biriyle sevgili olsaydı sanırım hafızasında bu olaylar bu kadar yer edinmezdi.
Bilemiyorum ki belki de yaşadı. En azından sanki eksik yaşanmış. Belki de ailevi yalnızlık durumu var. En iyisi destek alsın.
Sadece o kendisinden hoşlanan senelerce ara ara yazan çocuğa öyle söylemiş. Şimdi de günlük hayatını yaşarken ‘ben onun nişanlısıyım’ sözü aklına geliyor. Geçmişe saplanmış gibi görünüyor.Madem konuyu anladınız size sorayım. Hayatına girmeye çalışanlara mı sürekli 'ben onun nişanlısıyım' diye yazıyor yoksa bu cümle yüzünden kendisini uzun süredir birinin nişanlısı olarak mı hissediyor... Çünkü bu iki olaya bu kadar süredir takılması çok saçma. Bitmiş gitmiş.
Sadece o kendisinden hoşlanan senelerce ara ara yazan çocuğa öyle söylemiş. Şimdi de günlük hayatını yaşarken ‘ben onun nişanlısıyım’ sözü aklına geliyor. Geçmişe saplanmış gibi görünüyor.
Daha önce de benzer bir konusu var konu sahibinin. Bu tarz cümlelerin aklına gelmesiyle ilgili. O konusunu okuyunca bu daha anlaşılır geldi. Bize çok sıradan gelen bir şey olduğu için konusunu anlamakta zorlanıyoruz belki ama ilk reddedilişi onda travma yaratmış gibi. Pek insan psikolojisine dair bir mesleğim yok teşhis koyar gibi çözümlemeye girmek de istemiyorum açıkçası. Ancak başka yorum yapan üyelerden biri annesi öldüğü zaman bu haberin ona söyleniş şeklinin aylarca aklında yankılandığını paylaşmış onun gibi bu da sanırım.E bu cümlede ne var ki? Cidden enteresan bir durum. Yaşananları unutamıyorum derse bir nebze anlarımda, cümleyi unutamaması garip.
Daha önce de benzer bir konusu var konu sahibinin. Bu tarz cümlelerin aklına gelmesiyle ilgili. O konusunu okuyunca bu daha anlaşılır geldi. Bize çok sıradan gelen bir şey olduğu için konusunu anlamakta zorlanıyoruz belki ama ilk reddedilişi onda travma yaratmış gibi. Pek insan psikolojisine dair bir mesleğim yok teşhis koyar gibi çözümlemeye girmek de istemiyorum açıkçası. Ancak başka yorum yapan üyelerden biri annesi öldüğü zaman bu haberin ona söyleniş şeklinin aylarca aklında yankılandığını paylaşmış onun gibi bu da sanırım.
Kesinlikle katılıyorum size. Yalnız öyle bir konu oldu ki tekrar tekrar giriyorum bende de takıntı yaptı sankiBenim dikkatimi çeken kendisine açılan kişiden için siz de görseniz bana yakıştırmazdınız demesiydi. Bunun yerine, ben istemedim çünkü boyu benden kısa ve tipim değildi demesi kafiydi aslında. O yüzden çokta yorum yapmak istememiştim aslında. Bu konu bizi aşar diyorum benProfesyonel yardım alırsa sanırım kendisi için sağlıklı olur. Hiç birimiz çünkü yaşadığını yaşamadık, böylesi bir şeyde duymadık daha önce.