Ben neyim, ben kimim, niin yayorum, bu hayattaki amacm ne?:(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
............

Son düzenleyen: Moderatör:
Ah be güzelim gencecik yaşında onca dert sen o samimiyetle derdini taşa döksen o bile bülbül kesilirmiş ama bir eşin anlayamamış seni. Kaldıki dünyanın en mutlu insanı olması gerekirdi ki eşim beni bu kadar önemsiyor, seviyor diye Allah akıl versinnnnn eşine.:mymeka:

Bugüne kadar gülmemişsin ama umarım bundan sonra mutluluk sana ve ailene kılavuz olur.

Selam ve dua ile...

seninkide benimkinin deyişik versiyonu yani erkekler hep aynı bende de aynı dert çocuklar için sabrediyorum birazdaha büyüsünler yeteeeeerrr! diyecem cekip gidecemm bu arada bizde küsüz 1 ay oldu rekor bizde en uzun küsme 3 aydı en azından ben küsünce kafam rahat ediyo sende öle yap hak ediyolar valla

allah yardımcın olsun
allah yavrularına sağlık versin. kaderleri güzel olsun hep elüstünde tutulsunlar

Gercekten okuyunca herkesin hayatında da cok zorluklar olduğunu düsündüm..
Ama senin hayatının kötü kısmı erken evlenmen bence,en önemlisi bu...
Çünkü ben senin suan ki yasından yıllar sonra evlenmeme rağmen evliliğin yükünü kaldıramıyor ve bir sürü sorun yasıyorum...
Kaldıki sen bu yasında iki cocukla evlilik yürütmeye çalısıyorsun..
Tabiki artık olan olmus fakat her ne olursa olsun hayatta insanı evlilik kadar yıpratmıyormus...Bende bunu anladım..
Allah yardımcın olsun..
ınsallah eşindeki bu agresiflik gecici bir dönem içindir,ve evliliğiniz düzelir...

Bu yaşa kadar ne çok yük almışsın omuzlarına. İyi yanından bakarsan seni çok olgunlaştırmış. Allah sana güç ve sabır vermiş çocukların için.
Herkes kolay kolay kaldıramaz.
Sanırım anne baba sağ ama bir yararları olacak gibi değil.
Çocuklarına Allah şifa versin.:Saruboceq: Sen onlar için daha da güçlü olmalısın.
Dibe battım falan bunca yükü taşıyan, iki yavrusu olan bir insana yakışmıyor.
Eşin de aile düzeni bilmediğinden eğitilmesi gereken bir insan.
Çocuklarını yetiştirirken onu da yavaş yavaş eğiteceksin sanırım sabırla.
Bir de mesleğin varmış. Bu çok önemli. Çocukların biraz büyüyünce artık ayakların üzerinde durmaya başlarsın.
Allah kolaylık versin.

...................

yasadiklarin karsisinda cok uzuldum ;hepimizin sorunlari var ama seninki bambaska sen guclu bir kadinsin guclu bir annesin ;guclu bir insansin hem inancin sayesinde hemde yasma azmiyle sarilmiisn hayata ;yine polyanna ol ama bu sefer tedbirli ol esine hayati paylasmayi ;seninle cocuklariyla paylasmayi ogret ;yazdiklarinda naliyorum aslinda esin aile konusunda bilgisiz belki dusunceleri baski altinda kalmis ama ins gun yuzune cikip seninle daha guzel bir sekilde yasar ...cocuklarina sana Rabbim saglik sihhat mutluluk versin onlarda senin gibi gucluler
yolun biraz ilerlemis ama ins sen basaracaksin canim sadece buna inan olmumlu dusunmeye devam et esinde gormesini sagla

eşin bence çok iyi niyetli ve ailesinin size yaptıkları mutlaka onuda yormuş kırmıştır ancak nazının geçeceğini düşündüğü tek kişinin siz olduğunu düşünerek olayları uç noktalara taşıyarak size istemeden zarar verdiğini düşünüyorum. tüm yaşananlara talihsizliklere rağmen sizin onu anlayıp yanında olup sorgulamamanızı istiyor olabilir çocuklarınızın rahatsızlığı maddi durumunuz hayatta birbirinizden başka kimsenizin olmayışı eşinizde aşırı baskı yaratıyor ve kendi eksikliğini bilip sizin üstünüze basarak kendini savunuyorda olabilir.bunlar fikirlerim ancak YİNEDE EŞİNİZ YAPTIKLARI YAŞATTIKLARI KONUSUNDA KESİNLİKLE HAKLI DEĞİLDİR.... yüce rabbimimin seni bugünden itibaren dünyanın en mutlu annesi en şanslı kadını haline getirebilmesi için dua edicem biliyoruzki rabbim ol dedimi herşey bir anda olur. sen çok güçlü çok özel bir kadın ve TAM ANLAMIYLA ANNESİN.... yazdıklarını okudukça kendimle kadınlığımla anneliğimle yüzleştim sen gerçekten bu şartlarda ayakta dimdik herşeye inat durabilen mucize gibi birşeysin. Allah'ım tüm gözyaşlarını silip yerine kocaman gülücükler koysun senin hayatındaki herşey düzelsin yoluna girsin bugünden öncesi adına geçmiş diyeceğimiz anılar olsun.

...............

Mükemmel kadın olmuşsunuz sorun bu.. Her seye evet demiş, katlanmışsınız..eşinizi hep düşünmüşsünüz yorulmasın üzülmesin diye...şimdi de patlama noktası...sabır diliyorum ve inş.düzelir her sey ..bu kadar agır konuşmayın ama birbirinize saygı duyun..

canim valla canim aciyarak okudum yazdiklarini
erkekler böyledir iste
kendini yipratirsin ama kiymet bilmezler
bence kendini yipratma
ne icin yasaman gerektigide ap acik ortada cocuklarin icin
hersey onlar icin degilmidir zaten ??
bence kendini cocuklarina ver ve bir süre sen ona trip yap
bak ozaman cabuk akillanacaktir
ama yuvani yikip gitme derim
tabiki devam ederse baska seylerde düsün
cünki hayat böyle bir insanla eminim kolay gecmez
biz kendimizi onlara verdigimiz icin kendimizi unutuyoruz ve onlarda bir süre sonra böyle yaqpiyor iste
dedigim gibi simdiki durumda sen kendini ve cocuklarini düsün birak
ne hali varsa görsün

canım benim çok üzüldüm yaşadıklarına inan canım benim bunlar da geçecek ne zorluklar atlatmışsın pozitif düşüncelerini bırakma canım . bazen insan buraya kadar artık diyor daha fazla dayanamayacağını düşünüyor ama bizi öldürmeyen acı güçlendirir değil mi?

kızlarının sağlık durumları da düzelir inşallah yeter ki Allah korusun dermansız dert olmasın sen iyi düşünmeye devam et canım herşey yoluna girer umarım.

eşinle aranızdaki buzlar erimeye başlamış sanırım anlattığın kadarıyla eşin de seni seviyor ama kendisinin senin kadar güçlü olmadığını gördükçe fevri davranıyor sanırım.

canım artık bu tepkinle eşinde kaybetme korkusunu uyandırmışa benziyorsun o da kendine bir çeki-düzen verir artık el ele verip bugünleri de atlatırsınız inanıyorum canım çocuklarla beraber o da büyüyecek işte sen kendini yeter ki salma canım benim arada bir de eşinin kulağını çek kendine gelsin:)

sen mücadeleci bir kadınsın hayattan çok şey öğrenmişsin mantıklısın üstesinden gelebileceğine inandığım için umutluyum eşinden yoksa bilirdim ben ne yazacağımı ama neyse:)klava:

bu bölümü hep okurum ilk defa içimden yazmak geldi
arkadaşım Allah sana sabır versin , çocuklarına sağlık versin , sana en yakın zamanda iyi günler göstersin :Saruboceq:
inan seni de bebeklerini de alıp sarılmak sımsıkı sarılmak istedim okuyunca yazdıklarını , keşke sana sabır dilemekten , dua etmekten başka bir çözümüm olsa , keşke baban olsa da git babana sığın diyebilsem , keşke ekonomik bağımsızlığın olsa da nasıl olsa çalışoyusun at tekmeyi şu herife çalış bak kızlarına desem.. Allahım ne desem bilemiyorum ki , gitsen bi sığınma evine , sana belki iş imkanı da verirler hem çalışır hem yavrularına bakarsın , o herifi d eçekmezsin ne biliyim ne diyeceğimi de şaşırdım :sinifsinif:

Dilerim sen bu yaşadıklarının mükafatını hem bu dünyada hem ahırette alırsın. Keşke bir çok kadın senin çeyreğin kadar anne olabilse. Rabbim yavrularına şifa versin sanada bol sabır canım. Eşinde senin sabrın karşısında senin hakettiğin gibi bir eş olur inşallah

...............

..................

Arkadaşım sen şimdi anladığım kadarı ile hassas bir dönemindesin hem psikolojik hem de bedenen ağır bir yük taşıdın doğum yaptın,bu evre kadına en çok destek verilmesi gereken zamana tekabul ediyor.Çünkü bizler doğum gibi büyük bir olaydan sonra ,doğal olarak ilgiye,şefkate ihtiyaç duyarız lohusalık psikoloji sürekli depresif ve alıngan bir hal verir bu hali de en güzel eşinin desteği ile atlatırsın yanlız aranızda bir takım anlaşmazlıklar olmuş ne yazık ki ha belki isteyerek belki istemeden
Bu sıkıntıları,neler hissettiğini,üzüntünü ona anlatmaya çalış ve lütfen ,umutsuz olma senin halinden yavruların direkt etkilenirler,en azından onlar için güçlü ol..
Allah tez zamanda yüreğindeki bütün sıkıntıları alsın götürsün yerine nice güzellikler koysun
bebişten sonra baba ve bilhassa anne çok yoruluyor düzenler değişiyor bazen bu tür asabiyetler olabiliyor herkes yaşar.önemli olan olan uzatmamak biran önce silkelenmek,umarım herşey güzel olur tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…