Ben neyim, ben kimim, niin yayorum, bu hayattaki amacm ne?:(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
.........

Son düzenleyen: Moderatör:
yaşadıklarınız 21 yaşına göre çok ağır olmuş.

eşinizin kuzenleri de pek söz geçiriyorlar maşallah. sizinle ilgileneceği yerde onlarla takılmaktn neden bu kadar zevk alıyor acaba? düşündürücü..

hem kızlarında sadece eşinizi çağrımalarıda tuhaf şey, aranız bozukmu kızlarla?

eşiniz sorumsuz ve düşüncesiz bir insan sanırım. böyle bir erkeğe niye 2. çocuk sorarım size.

aile desteği yok, meslek yok, boşanmak ta kolay olmaz şimdi. nasıl bakacaksınız 2 çocuğa.

allah yardımcınız olsun. zor çok zor.

ah canım ya çok erken evlenmişsin neler çekmişsin öyle kocan çok ayıp etmiş sana
neden böyle iyi kadınların kıymeti bilinmez anlamıyhorum illa biraz yırıtkmı olmalı

Çok üzüldüm inanki ne desem bilemiyorum ama eşinin sözleri çok ağır olmuş keşke bütün herşeyi omuzlarına yüklemeseydin şimdi o yükler altında eziliyorsun eşinin umrunda bile değil yazık çok vicdansızmış

Allah yardımcınız olsun..
Eşiniz son zamanlardamı böyle yoksa her zaman mı böyle idi ?

ahh canım yaa:teselli: ne kadar kırılmışsın sen. Haklısında ama hemde sonuna kadar. Eşin hiç ilgilenmedi sizinle çocuklarının hastalık dönemlerinde. herşeyi tek başına mı göğüsledin.:teselli:

Çok güçlüymüşsün yeminle. Ben hemen postu sererdim herhalde.

Düşüncesiz bencil bir eşin varmış. Eşin her zaman böyle davranmıyorsa bırakma lütfen. Eşinin gözünü aç lütfen, sanırım kapatmış çoğu şeye gözlerini. Görmesini sağla bazı şeyleri.

Allah yardımcın olsun:teselli:

.................

Son düzenleyen: Moderatör:
canım benim ne kadar karışmışsın. lohusalık da etkili sanırım. stresin diz boyuydu zaten. hayatta bir eşin bir de çocukların var tatlım sen sakin ol biraz alttan al. kendini toplamaya çalış. senin için dua edeceğim

canım yaa sen gerçekmiisin,inan çok üzüldüm yaşadıklarına.Rabbim inş.merhamet koyar kocanın yüreğine,sana git demesi kolay, çektiklerin çok ağır.dua et tatlım ne denebilr ki başka(((

offffff
o neydı yawwww
nefesımı tuttum resmen okurken ve cok guclu bır kadın oldugunu dusundum
cocuklarında en az senın kadar gucluler bence

ne denır ne tavsıye edılır bılmem kı
allah kocanıza akıl fıkır versın dıyeyım

canım benim allah kocana akıl fikir versin inşallah

Allah sabır versin...
Senin bu yaşında katlandıklarına benim diyen kadınlar dayanamaz
Ailenin yanına gitsen eşinin seni gelip alacağından bile şüpheliyim,
2 çocuğuda babasız büyütmek de istemiyorsun ama nereye kadar.
Allah yardımcın olsun, ilk önce kızların bir sağlığına kavuşsunlar..
Sen eskisi gibi hayata pozitif bak nolursun,
Senin enerjin çocuklarına da geçer.

allah yardımcın olsun canım kocanada rabbim gözünü açıp senin yaptıgın iyilikleri fedakarlıgı göstersin inş.

canım beim ya inan okurken içim titredi olamaz böle bişey benim evliliğimde sorunlu bayagı seni çok iyi anlıyorum ama bu kadar da vurdumduymaz olmazki insan insanın eşiyle sorunları olabilir benimde var ama benim eşim cocugun biyeri kanasaa deli olurr üstüne cok düşer.çok üzüldüm bu evlilikte saygı bitmiş birkere bizdede bu cok oldu ama bilirim ayrıl bırak demesi kolay olur ama bunu basarabilmek görüldüğü kadar kolay olmuyor arkadasım bilirim.ama bu evlilik seni mutlu etmezz ve ömründen gittikçe çalar bunu bliliyorum.hele eşinin o s.git lafını demesi zaten ipleri koparmışş.ah ailen arkada olsaydı keskee biliyorum annen yinede sana kıyamazz ama üvey baba yanında ne kadar rahat olabilirsin bilemem.ama ailen arkadan olsaydı gel evladımızsın deseydi bi zamandaha sürdür olmuyosa bitir derdimm ama galiba öyle bir durum yok ortadaa canım üzülme yıpratma kendini bak bende 20 yasındayım benimde 1 yasında bi kızım var bende cok sorunlar yasarak evlendimm ama allahıma binlerce kez sükür benim ailem yaptıgım tüm yanlıslara ragmen hep arkamda oldular halada öyleler ama bitirmek kolay olmuyor iştee bence annenle konus anlat derdini sıkıntını obi büyük olarak sana bi yol gösterir belkii canım allah yardımcın olsunnn alahta böle erkeklere öle bi kadın versinkiii bin pişman olsunlar yaptıklarınaa

Canım geçmiş olsun mu dıyım ne dıyım bulamadım.:1no2:

eşine karsı cok ıyı konusmussun aslında,dökmüşsün içini,hemde ağlayarak.Seven bı eş sırf gözyaşına bıle dayanamazdı...

Ve bunca lafı yıyıp sadece babanın evıne mı gıt dedı yanı?klava:

İnanamıyorum..:çok üzgünüm:

Eğer normalınde ıyıyse evlılıgın bosanma tabı,kuzenlerı evıne cagır,eşinin gıtmesını engelle.Ama hep böyleyse evlı kalmakta zor.. :1no2:

Allah kocana akıl fikir hidayet :1closedeyes: sana da sabırlar versin :teselli:

levestoriy, canım eşinle aranda geçenler için gerçekten üzüldüm...

sana ne desek, eşinin kalbinde açtığı o yarayı tamir edemez biliyorum..ama şunu unutma ki, her evde bu tarz şeyler yaşanıyor... belki kocalarımız belki kardeşlerimiz belki bazen ailelerimiz ile..bazen insan sinirliyken ağzından çıkanı kontrol edemiyebiliyor...

belki eşin de artık bir çok şey onu çok sıktığından ağzından o kötü kelimeler çıkmış, karşısında güçlü, hakkını arayan bir kadın görünce de daha çok üstüne gitmiş olabilir...

yeni doğum yapmışsın, bebelerin rahatsızmış, sıkıldığını ve ne kadar daraldığını tahmin edebiliyorum.. ama eşinin başka kadına gitme, kumar ya da başka kötü alışkanlıkları yoksa çok kafana takma derim...Sen sensin ve dünyaya gelme nedenin de sana verilen hayatı yaşamak, kızlarına iyi bir anne, ailene iyi bir evlat ve eşine de iyi bir eş olmak...Biraz daha iyimser ol canım, hayata daha pozitif bakmaya çalış, inan bana hayat o minik yavrularla eskisinden daha güzel...

Hakkınızda hayırlısı olsun

Canım ALLAH yardımcın olsun
Umarım kızların en kısa zamanda sağlıklarına kavuşur :Saruboceq:

canım biraz sabır biraz zaman...eşinde belki bi ani sinirle sölemiştir.üzülmüştür. .ani kararlar verme lütfen.her evlilikte inişler olur canım...yeterki sabır.çocukların var..bazen suskunluk erkeklere en büyük cezadır diye düşünüyorum.sevgilerimle.dualarımdasın canım.

canım ilk önce seni tebrk ederim gerçekten çok güçlüsün..bu kadar küçük bi yaşa neler sığdırmışsın..kızlarına çok üzüldüm Allah şifa versin canım...sanada sabır versin..bunca yaşadıklarına karşı eşinin Allah razı olsun benim ve kızların için ne büyük fedakarlıkta bulunuyosun diceğine bu şekilde kırıcı davranması eşinin ayıbı.klava:..bundan sonra yüzün güler inşallah tatlım..çok zeki bi kızsın..yazdıkların kendini bu kadar ii ifade etmenden belli bu..mutlu olmak seninde hakkın..Allah eşine akıl fikir versinde senin değerini anlasın:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…