Ben nerede oturacağım ya? :(

kesinlikle emlakların hepsini dolaşın.
birde netten bakın.800 e normal şartlarda mutlaka ev bulunur ya

Arena parkin asagi caddesinin oralara bakarsaniz mahalle arasinda uygun fiyata biyer bulabilirsiniz isinizi gucunuzu ayarlayip duzeni oturtunca istediginiz yere tasinabilirsiz mehmet akif mah.oralardada uyguna bulabilirsiz mahalle arasindan..

Gunesli de 1.5yıl yenibosna da8 az oturdum artık beylikdüzü ve nefes alıyorum vallahi.

Burası ters madem kirazlıya bakın guneslinin alt tarafı metro o bu da var bilirsin.kocasinan a bakın çobançeşme daha iyi yenibosna merkezden nisa hastanesinin alt tarafları

Avcılar , beylikdüzü dicem orasıda çok ötede ve inan hiç güzel değil. Fatih desem suriyeli dolu ve güzel ev yok eski bayrampaşa olabilir gerçi orda bile düşük fiyata ev yok iyi güzel ev baksan yine 700 felandır tahmince

Kızlar merhaba.

Düğünüme 50 gün kaldı.

Bilin bakalım hala kimin evi yok? Benim!
Bilin bakalım hangi çift nerede oturacağına bile karar veremiyor? Biz!
Kim iyice tutuştu? E yine biz.

Ev arıyoruz ama nerede aradığımızı da çok bilmiyoruz. Aranızda maddi durumu bizimkinden kat be kat iyi olanlar vardır ama ben şu an işsizim o yüzden kira sınırımızı 800 tl tuttuk. İstanbulda 800 tlye bodrum katları falan veriyorlar.

İyi bir semt takıntımız yok ama Suriyelilerin yoğun olduğu yerleri de istemiyoruz.
Eski kırık dökük evleri de istemiyoruz.
Ailelere yakın olmak kesinlikle istemiyoruz.
Evlendikten sonra nişanlım kendine iş kuracak, araba alacağız. Ben de enine sonunda çalışma hayatına geri döneceğim. Kendine iş kurana kadar ise Yenibosna'da çalışmaya devam edecek. Biliyorsunuz bunlar 1 haftada olacak şeyler değil.

Şimdiii kısaca durumumu özetledim. Lütfen aranızda birileri İstanbul'u iyi biliyor olsun. Çünkü semt-mahalle seçemiyoruz biz.

Ailelere yakın olmak istemediğimiz için Güneşli (Bağcılar)/Esenkent/Bahçeşehir/B.evler Yayla eleniyor.
Mahalle olarak beğenmediğimiz için Yenibosnanın tümü, Bağcıların tamamı,Küçükçekmece'nin büyük kısmı eleniyor.
Kiralar 1000-1200 tl alt sınır olduğu için Bahçelievler de eleniyor.

Eee bize ne kaldı? İkitelli/Halkalı tarafları. Oradan da emin değilim ama bilmiyorum yani oraları.

Bahsettiğim lokasyona uygun nerelerde oturabiliriz? Çünkü merkezden çok uzaklaşırsak benim iş bulmam sıkıntı olacak. Şu an işsiz olsa da iyi bir mesleğim var. (Düğüne bu kadar az kalmışken işe girip de izin almam vs sıkıntı, düğüne kadar çalışmayı düşünmüyorum. En rahat çalışabileceğim yerler de Yenibosna-Güneşli-İkitelli)

Oturanlar/bilenler n'olur yardımcı olun.
Beylikdüzü olabilir gibi geldi baya düzgün siteler var orada fiyatları da dediğiniz civarda olanları var... İş yerine de yakın mesafede sayılır...

beylikdüzü taraflarında ortalama site aidatları ne kadar? 400 tl falan diye duydum umarım doğru değildir. belki benimki yanlış mantıktır ama esenyurttan 950 tl taksitle ev alabiliyorken aynı parayı kiraya bağlamak istemiyorum ben ya. esenyurt da güzel değil tabi.
Aidat 400 TL mi :KK57:kim söylüyor bunu 100 bilemedin 150 TL Gürpınardaki dairelerin 50 TL bile olabilir aidatları rezidansların 250-300 TL ye belki çıkıyordur ama onlarda havuzlu saunalı özel alanları fazla yerler bu sebepten dolayı :KK51:Daire fiyatları değişiyor Esenyurtu önermem uygun olsun diye tercih edilmemeli duramazsınız da zaten öyle yerlere alışık değilseniz eğerHoppaYakuplu, hasırcılar,gürpınar bu kısımlar yukarılara göre daha uygun ama ulaşımda sıkıntı var ona birşey diyemem gerçekten araçsız sıkıntı:KK35:Yine de Adnan kahveci, migrosun arka kısımları, bizimkent, marmaraparkın arkası bakılabilir metrobüse ulaşımları çok iyi yürüme mesafesinde eski evlerde rahatlıkla bulunur diye düşünüyorum çok virane olmamak kaydıyla bodrum katlarda yoktur yaniHoppa

istanbullu değilim hatta hiç gitmedim :KK16: ama yazmadan geçemedim. rabbim ev kuranlara evleneceklere yardım ediyor. Ben düğünüme 15 gün kala gelinlik ve mobilyalarımı aldım :KK53: hatta gelinliğim 3 günde dikildi. ayrı şehirlerde olduğumuz için çok sık biraraya gelip konuşamadık eşimle. ama şuan bakıyorum hiç bir eksiğim yok

Kiralar son 3 yilda uçtu resmen, ben bakirkoyde 800 tl kira oduyordum ciktigim ev ben ciktigim gibi 1500 e verildi...
eskiden soganli tarafi ucuzdu simdi oralar da uçmuş. Yine de soganli, kocasinan, siyavuspasa taraflarina bakabilirsiniz.

Üsküdar, Burhaniye, ÇEngelköy Güzeltepe, Avcılar, Büyükçekmece, Beylikdüzü :)
Buralarda bu fiyata ev bulabilrisiniz hala.

Halkalıda toplu konutlar çok uçuk fiyatlarda kiralar en az 1200tl şu sıralar, mahalle kısımları çok fazla sorunlu ben güngörende oturuyorum çok fazla olmamakla beraber suriyelilerde var gerçi artık suriyelilerin olmadığı bir ilçe yok heryerde tıka basa dolu b.evleri elemişsiniz yoksa b.evleri tavsiye edicektim

instagramda falan görüyorum düğüne 90 100 gün kala tutmuşlar evi.
ben geç kaldım diye yastık yumruklamaya başlıyorum. :KK17::KK17::KK17:
ben napayım,ağustos'un 14'ü düğünüm
salon takımı beyaz eşya vs yok,
nikah günü alınmadı
temmuzda nişan yapılcak
ve hala işten çıkamıyorum :KK43:

Kızlar merhaba.

Düğünüme 50 gün kaldı.

Bilin bakalım hala kimin evi yok? Benim!
Bilin bakalım hangi çift nerede oturacağına bile karar veremiyor? Biz!
Kim iyice tutuştu? E yine biz.

Ev arıyoruz ama nerede aradığımızı da çok bilmiyoruz. Aranızda maddi durumu bizimkinden kat be kat iyi olanlar vardır ama ben şu an işsizim o yüzden kira sınırımızı 800 tl tuttuk. İstanbulda 800 tlye bodrum katları falan veriyorlar.

İyi bir semt takıntımız yok ama Suriyelilerin yoğun olduğu yerleri de istemiyoruz.
Eski kırık dökük evleri de istemiyoruz.
Ailelere yakın olmak kesinlikle istemiyoruz.
Evlendikten sonra nişanlım kendine iş kuracak, araba alacağız. Ben de enine sonunda çalışma hayatına geri döneceğim. Kendine iş kurana kadar ise Yenibosna'da çalışmaya devam edecek. Biliyorsunuz bunlar 1 haftada olacak şeyler değil.

Şimdiii kısaca durumumu özetledim. Lütfen aranızda birileri İstanbul'u iyi biliyor olsun. Çünkü semt-mahalle seçemiyoruz biz.

Ailelere yakın olmak istemediğimiz için Güneşli (Bağcılar)/Esenkent/Bahçeşehir/B.evler Yayla eleniyor.
Mahalle olarak beğenmediğimiz için Yenibosnanın tümü, Bağcıların tamamı,Küçükçekmece'nin büyük kısmı eleniyor.
Kiralar 1000-1200 tl alt sınır olduğu için Bahçelievler de eleniyor.

Eee bize ne kaldı? İkitelli/Halkalı tarafları. Oradan da emin değilim ama bilmiyorum yani oraları.

Bahsettiğim lokasyona uygun nerelerde oturabiliriz? Çünkü merkezden çok uzaklaşırsak benim iş bulmam sıkıntı olacak. Şu an işsiz olsa da iyi bir mesleğim var. (Düğüne bu kadar az kalmışken işe girip de izin almam vs sıkıntı, düğüne kadar çalışmayı düşünmüyorum. En rahat çalışabileceğim yerler de Yenibosna-Güneşli-İkitelli)

Oturanlar/bilenler n'olur yardımcı olun.
canim belki yardimi olur biz kayasehirde oturuyoruz basaksehire bagli toki konutlari cok guzel ve cok guvenilir 800 tl ye falan cok rahat 2 arti 1 daire bulursunuz internetten falan arastir istersen hem evler yeni cok temiz

Küçükçekmece'de oturuyorum ve Sultan Murat, İnönü Mah hiç tavsiye etmiyorum. Yeşilova Mah ve Cennet'ten bakılabilir buralarda bir de Beşyol. Halkalı Atakent'te gayet güzel eğer site hayatı tercih ediyorsanız. Bu taraflarda da genelde 1000 civarı oluyor kiralar ama daha uygun da bulunabiliyor. Örneğin; karşı apartmanımdakiler 20 gün önce 650'ye tuttular evi. E-5'e de yürüyerek 5-7 dk arası.
sultanmurat ta ne var allah askıan kücükcekmecenin cogunlugu arnavut zaten cennet sefaköy gültepe besyol bunlar yakın ve aynı cevre insanları 850 yede gayet büyük ev tutarlar

X