S
_Shila_
Ziyaretçi
- Konu Sahibi _Shila_
Benim düşüncelerinize ihtiycım var kızlar bu düğümü çozmem için yardımcı olun..Dört ay önce biriyle tanıştım arkadaşlarım vasıtasıyla önce arkadaş olduk her akşam msn de muhabbetlerimiz olurdu çok eğlenceli geçerdi sonra benden hoşlandığını belli etmeye başladı buluşmalarımızda oda geliyordu hep benimle ilgileniyordu sonra bi gün birebir buluşma kararı aldık o günümüz süper geçti beni gezdirdi beraber yemek yedik ve bi anda el ele tutuşmaya başladık ve bana elimi tuttuğunda kalp atışlarının arttığını söyledi her gün en az yirmi kere arıyordu açmadığımda merak ediyordu ve evlilik hayalleri kuruyordu bulutların üstündeydi benimleyken ilk bi ayımız güzel geçti herşey çok güzeldi daha sonra iş yerinde sorunları çıktı ve nöbetleri arttı ben anlayışsızlık yaparak niye aramıyorsun artık dedim bana nöbetim arttı ne durumda oldg bilmiyorsun dedi annem hastalandı akşam ona söyledim güzelce yardımcı oldu bi daha aramadı iki üç saat yine trip yaptım iyi gün dostuymuşsun hiç aramadın ayrılalım bitsin dedim yine ayrılmayalım dedi beni bırakmadı ben bi kaç kez arkadaşlarının yanında ve benim arkadaşlarımın yanında onu tersledim çok gücüne gitmiş onu söylemişti bana durumu düzeltmeye çalıştım ben sürekli ayrılıktan bahsettim gitmez sanıyordum..sonra buluşmaları azaldı haftada üç dört kez yanıma geliyorken bi kere gelmeye başladı o zaman da sıkılgan duruyordu tabi ben kaybetme korkusuyla yine beni sevmiyorsun artık yanıma gelmek istemiyorsun dedim bana kızdı yok öyle bişey dedi yorgunum dinleniyorum evde dedi tabi benim içime kurt düştü kemirirde kemirir süper giden bi ilişkiyi mafettim sıkboğaz ederek..adam benim yanıma gelirdi o zaman bile sorun çıkaracak şeyler bulurdum direk telini kurcalardım mesela.,bana aşırı güvensizlik var sende dedi ne yapsam inandıramadım dedi o kızgınlıkla face şifresini değiştirdi mafoldumbenmafoldumben baktım kaybetmek üzereyim canımlı cicimli gönlünü almaya çalıştım her telde seni seviyorum dedim oda bende dedi telde konuşmalarımız sorunsuzdu her akşam yatmadan arardı Allah bizi ayırmasın aşkım diye hiç aksatmazdı yine en son akşam yatmadan aradı Allah bizi ayırmasın dedi diğer gün buluştuk ben çağırdım yoksa yine gelmeyecektimafoldumbenmafoldumben oturduk kafede herşey güzeldi özlediğimizi söyledik birbirimize sarıldık ben omzuna yattım sonra birden duruldu seni üzüyorum ben dedi ne oldu şimdi dedim sana vakit ayıramıyorum dedi çok üzülüyorsun dedi ee dedim bi süre görüşmeyelim dedi dondum orda ve gözümden yaşlar aktı biliyordum böyle olacağını dedi peçete aldı verdi bana tersledim kalkalım burdan dedim ve açık bi alana gittik.orda ağladım içimden gelenleri benim hatalarımı onun hatalarını söyledim onu çok sevdiğimi söyledim omuna yattım ağladım hıçkıra hıçkıra beni hiç unutma olur mu dedim tamam dedi seni seviyorum dedi ama seni üzüyorum dedi vakit ayıramıyorum evlenince daha kötü olacaktı dedi neden dedim benim nöbetlerim oluyor yoruluyorum sen daha çok üzülecektin vakit ayıramayacaktım sana dedi senin mesleğini bilerek seni kabul ettim ben dedim ağladım bana hat almıştı hattı çıkardım verdim ilk almadı kullan dedi olmaz bana acı verir dedim o zaman kont çevirelim istersen dedi kullanırsın dedi olmaz dedim ama aldım hattı,beni eve bıraktı arabada yanağından öptüm hakkını helal et dedim ağlayarak indim arabadan..on gün oldu aramadı dün mail attım çok duygusal şeyler yazdım hatalarımı yazdım büyüdüm artık dedim ben sende sevmeyi öğrendim canın sağ olsun dedim şunu unutma ne zaman dertleşecek birini ararsan yanındayım dedim onu çok sevdiğimi söyledim ve on günden sonra aradı ilk defa sonuna yetiştim arayamadım yanlışlıkla aradığını düşündüm çünkü aramaz beni diyordum utandım aramadım msnden yazdım beni aramışsın diye cvp yazmadı bugun msnden yazdım yine yine cvp yazmadı msj attım cvp yazmadı aradım iki kere açmadı sonra bende nolur aç bu kadar mı nefret ediyorsun benden ben sana bu kadar büyük ne yaptım dedim cvp yazmadımafoldumbenmafoldumben kızlar bu adam ne yapmaya çalışıyor neden böyle davranıyor arkadaşım ağzını aramış ayrıldık bekarım artık demiş niye ayrıldınız demiş olmadı yürütemedik demiş zorlayınca yıpranıyor insan demiş benc esiz barışırsınız yine demiş hiç bişey dememiş sonra arkadaşım madem olmayacaktı niye çıktın demiş hataydı biliyorum keşke olmasaydı demiş bide son bi haftadır sürekli msnde ve face ne sürekli değişik değişik kızları ekliyo önceden böyle yapmazdı ne yapmaya çalışıyo msnden de silmemiş beni faceden de sizce geri dönermi şimdi arıyorum niye açmıyo benim ne yapmam lazım dönmesi için nolur bişi söyleyin her günüm harap geçiyo mafoldumbenmafoldumben