Çocuk Hastalıkları ben nerde yanlış yaptım ?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

yildizyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2008
81
0
86
41
İstanbul
bebeğim doğmadan önce okadar kararlıydımki kucağa alışmıycak uyku zamanı kendi kendine uyuycak die ama gelin görünki şimdi bebeğim geceleri ben olmadan asla uyumuyor 1.5 aylık oldu eşimle yatakları ayırdık çünkü kızım kendi yatağında asla uyumuyor yanından kalktıktan 5 dkka sora açıyo gözlerini ama yanındaysam sadece meme emmek için uyanıyo 2 saatte bir sonra tekrar uyuyo yatağında uyumadığı gibi kucağıma aldığım gibi göğsümde uyuya kalıyo biraz bekliyorum sora tekrar koyuyorum yine uyanıyo ben neapıcam arkadaşlar bi akıl verin

Ben de çok kararlıydım ama bizimkinde kolik olduğundan yeter ki sussun diye hep kucağa aldık,gezdirdik.Şuan da malesef aynısını istiyor.Umarım yürümeye başlayınca değişir çünkü kilo aldıkça taşımak da zorlaşıyor.Belim feci ağrıyor.

cnm giydiğin kıyafetlerden bir tane burnunun yakınına bir yere koy bakalım kokunla mı ilgili

sanırım alıştırmak için biraz sabırlı ve vurdum duymaz olmak gerekiyo ama ben yapamıyorum kızım birazcık ağlamaya başlasın hemen kucağıma alıp susturuyorum kucağa bu şekilde alıştırdım galiba 3 aylık oluncada ağlamalarına dayanıp yalnız yatmaya bu şekilde alıştırcaksam zor benim için dayanamamki hiç :1no2:

tatlım kendini çok sıkıyorsun hemen hemen aynı durumları bir çoğumuz yaşıyor.Benimkide benimle uyumak istiyor bir kaç kere aldık alıştırmak istemiyoruz çünkü koca bebek oldu artık.Kucaktan inmeyide sevmezdi çok gaz sancısı çekti bırakamadım kendi halime sonra erken ve peş peşe diş çıkardı bunların onun için kocaman sancılardı tek başına mücadele edemediği için destek istedi verdim.Kucaktan fazla inmediği için emekleyemiyorduda ama dokuz aylık olunca daha fazla kendi haline bıraktım yerlerde sürünrken emeklemeye başladı şimdi sürekli ayakta durmak istiyor kucağa gelmek istemiyor.beraber yatma konusuna gelince bu konuda iradeli davran alışmasın sana ait kokunun sindiği herhangi bir şeyi yatağına koy güvenli bir şekilde henüz çok küçük ama üç dört aydan sonra biraz ağlamasına izin ver.En sonuncusu hiç geçmiceğini sandığımız bu günler aslında o kadar hızlı geçiyorki.

ilk 3 ay bebekler alışkanlığa dökmezmiş davranışlarını bu yüzden rahat ol. bebeğine sıkı sıkı sarıl ve yanında olduğun güvencesini ver ona. bizim bebeklerimizde aynen seninki gibi büyüdüler biz de burda birbirimize az dert yanmadık ama inan geçiyo gidiyo bu günler ve nasıl geçtiğini anlamıyorsun tadını çıkarmaya bak. zamanla alışır merak etme ilk zamanlar beşiği odanda tutabilirsin. ben 6 aylıkken odasını ayırdım. kapılar açık yatıyoruz sesini duyunca gidip alıyorum. ama o da şimdi bizim yatakta yatmak istiyor arada alıyorum dalınca götürüp yatağına bırakıyorum. kendini bizim yanımızda güvende hissediyor iişte. öyle böyle büyüyecekler annesi

canım daha o çok küçük karnı çabuk acıkır onun.biraz sabret bende önceleri kızımla yatıyordum eşimipostalamıştık odadan.ama 4 - 5 ay olunca gece mama veya muhallebi vermeye başladım daha az uyanmaya başladı sonrada odasını ayırdım yaklaşık 2 aydır kendi odasında yatıyor.gece ağlar uyanır gidip emzirip geri yatırıyorum.biraz sabret o da alışacaktır elbet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…