- 12 Haziran 2019
- 17.611
- 106.832
- 36
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Yengesini diyorsunuz sanırım. Bu konuda yengesini hiç sormamıştım benim de üzüldüğümü nerden biliyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yengesini diyorsunuz sanırım. Bu konuda yengesini hiç sormamıştım benim de üzüldüğümü nerden biliyorsunuz?
Biz anladık konusu geçmişken son durumu yazın da rahatlayalımKime anlayamadım
Özür dilerim ama anlamadım ne demek istediğiniziYengesini diyorsunuz sanırım. Bu konuda yengesini hiç sormamıştım benim de üzüldüğümü nerden biliyorsunuz?
Attı mı kız? Sen de bize atsana, olmadı özet geçAy at bakalım.
Beni etiketlemişsiniz ya onun için sordum. Neyse sorun değil.Özür dilerim ama anlamadım ne demek istediğinizi
Konu sahibinin yengesi aileyle beraber yaşıyordu çamaşır bulaşık yemek çocuk vs tüm yük onun üstündeydi o yüzden yengesinin durumunu sordum. Eski konuları okumanızı tavsiye ederim baya eğlenceliYengesini diyorsunuz sanırım. Bu konuda yengesini hiç sormamıştım benim de üzüldüğümü nerden biliyorsunuz?
Gülücük attınızda ondan şey ettiydim neyse iyi akşamlarBeni etiketlemişsiniz ya onun için sordum. Neyse sorun değil.
Heee o konuyla ilgili de yeni gelismeler var hangi birini anlatayim ki simdi ayolKızmayın ama yengenize
Aman da aman seni kimler kizdirdi tatlisiGülücük attınızda ondan şey ettiydim neyse iyi akşamlar
Aman da aman seni kimler kizdirdi tatlisi
Ay anlatın nolurHeee o konuyla ilgili de yeni gelismeler var hangi birini anlatayim ki simdi ayol
Bilmez miyim. Merak ediyorum bendeKonu sahibinin yengesi aileyle beraber yaşıyordu çamaşır bulaşık yemek çocuk vs tüm yük onun üstündeydi o yüzden yengesinin durumunu sordum. Eski konuları okumanızı tavsiye ederim baya eğlenceli
Oooo uçak teknisyeni de mi var? E benim liste eksik o zamanuçak teknisyenine ne oldu? hani su 2 yıllık mi 4 yıllık mı okuduğu belli olmayan. muhendis degilse isim olmaz dediğiniz. o hic degilse bekardı. Bu bey 4 yıllık mı okumuş? aşagısı kurtarmiyordu sizi.
Onu eklediydin ya kızOooo uçak teknisyeni de mi var? E benim liste eksik o zaman
Onu eklediydin ya kız
Att var bende uçak teknisyeni demiş arkadaş. Kaçırdıysam çoğüzülürüm.
Daha teknisyeni mi muhendisi mi belli degil ama. konu sahibi soracaktı. eger 2 yıllık teknisyense kesinlikle uzerini cizecekti 4 yıllık muhendis ise yesil ısık yakacaktı ama onun bekar oldugundan emindi pek cazip gelmedi herhaldeOooo uçak teknisyeni de mi var? E benim liste eksik o zaman
Güncelledim listeyi bir eksik kalmamıştır inşallah. Oldu mu bi kontrol edelimKudrAlobar ucak bakım muhendisi bundan bir onceki konusu yanlis mı hatırladim dedim konuyu buldum degilmiş.
kesin bilgi yayalım. listeye ekleyin ućak bakım muhendisini ama linkedinde 2 yıllık gorunuyor konu sahibine kendisini muhendis olarak tanitmış orası saibeli
Yabaaaan evli varmış kız listede, gözümden kaçmışBir haftadır yazmıyormuş zaten ne yapacaksın taktiği?
Evli olma ihtimali yüksek ayrıca bu senin için önemli değil miydi yoksa umutsuz ?
Liste de evli var mıydı KudrAlobar