- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
hasbama bak heleBoşver kafanı yorma böyle şeylerle
ay senden gelecek tavsiyeden hiç hayır gelmez zatenOnu akıllı kızlara veriyoruz, okuyup anlayıp uygulayacak olanlara. Öyle herkese verilmez. Tarikat kitabı gibi bişey. Umutsuz testi geçip üyeliğe hak kazanamadı
kız sende mi bekarsınKeşke öyle kitapları bilseydim
evet yaaa cok üzülmüş hasretimle yanıp kavrulmuşGozyasi silahini kullansaymis ahshs
ama nerdeeeeAnlamanın bir yolu olsa keşke
Yok ya hu evliyim. Adamı buldum beğendim aldım.kız sende mi bekarsın
hiç yüz vermiyorum zatenTabii canim umutsuzun hic yuz vermemesi, adami kahru perisan etmesi lazim. Adam kizi sildi yaa sildi otesi var mi. Pff cok da fifi dedi sildi kizi. Oyle hemen affedilecek sey degil. Umarim burnundan fitil fitil getirmistir umutsuz.
vaaay nasıl buldunda ağına düşürdün kız anlatsanaYok ya hu evliyim. Adamı buldum beğendim aldım.
yahu bu asparagas haberleri kim çıkarıyorHiç şüphem yok
Dün bi üyeye ekran görüntüsü atmıştı. Yine atsada öğrensek (çekirdek çitleme emojisi)
Ben evliyim şekerim, evde kalan sensinay senden gelecek tavsiyeden hiç hayır gelmez zaten
Adamın hiç yüz vermemesini umardın değil miAdam umutsuzun numarasını sildiğine ve numarayı aklında tutmak için beyninde 1 bytelık bile yer ayırmayacağına göre umutsuz mesaj atmıştır.
"Uyudun mu" yazmış olabilir.
Ve belli ki adam uyumamış
bende senin gibi ilk görüşmede adamn üstüne atlasaydım cooktan evlenirdimBen evliyim şekerim, evde kalan sensin
Kimmiş o tavsiyeleri veren söyle de yakasına yapışayımYa bahsettiginiz erkek tavlama ve elde tutma taktik kitabinin adini su kiza da verseydiniz ya. Yaziktir.
Valla o adama bende şaşırmıştımO zaman da demiştik, adam nasıl bir yokluktaysa fotoğrafsız fake hesapla bu kadar konuşuyor diye. Belki bir eski sevgilisi vs vardı ya da eski olmak üzere olan biri. O sanıp konuşmuştur. Arkadaşları işletti sanıp konuşmuş da olabilir .
Olm adamların üstüne atlayınca kullanıp atmıyorlar mıydı? Bi karar ver sen debende senin gibi ilk görüşmede adamn üstüne atlasaydım cooktan evlenirdim
hahhahayt güleyim bariOnu bunu birak kamuoyu senden aciklama bekliyor.
Adam seni sildikten sonra nasil yurudun tekrar?
ahahahah tıpkı ben
Öyleyse neden evde kaldın?hahhahayt güleyim bari
ben yürümem şekerim yürütürüm
benkitap kurduyumSana demedi sana demedi endişelenme. Senin kitap okumanı beklemiyoruz hiç birimiz
ya sana o kadar şey demek istiyorum ki ban yemek istemediğimden diyemiyorum bakÖyleyse neden evde kaldın?