Canim bu cok normal dogum dan sonra annelerin cogu bu durumu yasar bagzilari dile getirir bagzilari yadirgarlar diye hicbirsey soyleyemez dogum sonrasi depresyon 40 gunde biter derler ama bagzen dahada uzun surer bende yasadim oglum 10 aylik oldu ama zaman zaman hala yasiyorum bir cocugun sorumlulugunu almak cok zor birde yanlizlik eve kapanmak uykusuzluk surekli sana bagimli kucukbir bebek vs. pilansiz gelen bir hamileligin sonuclari genelde bouyle oluyor ama baska etkenlerde var tabi ama atlatacaksin buna alisacaksin zamanla bu durumla bas etmeyi ogreneceksin merak etme insanin tum hayatinin bir anda degismesi ve buna hemen adapte olabilmesi hic kolay bir durum degildir bu durumu yadirgayan arkadaslar lutfen enpati kurun diyorum tek tarafli dusunmeyin herkez bir olmaz ve hic kimse ayni seyleri hissetmek zorunda degil.
Canim zaman gecdikce bebegin buyuyup de sana gulumsedikce hatta guldukce agu dedikce sonrasinda anne baba dedikce ve seninle oynadikca hersey daha kolay gelecek merak etme bizde budurumdan gecdik ve halada zaman zaman geciyoruz .
Sevgiyle kal ...