tesekur edeım dedıgın cok dogru hıcbır sorumlulugum yoktu bekarken yemeklerı ve tum ıslerı annem yapardıdaha çok yeni annesin...
alıştığın özgür hayattan sonra birden bu sorumluluğun altına girmek seni etkilemiş olabilir.
yorulman gayet doğal.
ama bebeğine bakıp şükretmelisin.
sen gaz sancısından şikayet ediyorsun ama çok kötü hastalıklarla boğuşan bebeklerde var:a015:
onları düşünmeni tavsiye ederim.
ayrıca eşinden de sana yardımcı olmasını isteyebilirsin.sorumluluğu tek başına alma.en azından alışana kadar.
Allah kolaylık versin canımopuyorumnanaktan
dogru dıyorsun bunları dusunerek rahatlıyorum dedıgım gıbı halıme cok sukredıyorum allah beterınden korusun ama gucum yok artıkcanım ben neler yaşadım bilsen herşeye bir süreç olarak bak bugünlerde geçecek daha güzel günlerin olcak ama şükret allah hastanelere düşürmesin evet çok zor ama sen kolaylaştırcaksın bebeğine allahsağlık sanada kolaylık versin
psikoloktan zıyade bebege bakacak bırını bulmam lazım
doğumdan sonra bazı anneler depresyona girer bir piskoloğa git veya annenizi yanınıza çağırınız
evet canım bebek bakmak gerçekten zordur heleki bebek olmadan önce gayet rahat bir hayat varken.
Ama inan anne olamamak okadar kötü bir his ki anlatamamm hastane köşelerinde geçirdiğin yıllarrr,yapılan operasyonlar,olumsuz sonuçlar,evindeki sessizlik,insanların düşüncesizliği ve daha birçok şeyy..
Keşke keşke bebeğim olsada gaz sorunu olsa keşke keşkeee bana ihtiyacı olsa... :gitme:
Biraz dişini sık canım bugünler geçecek ve iyiki anneyim ve bu benim parçamm canımm diyeceksin..:ecrin_bebek:
merhaba arkadaslar
benım 2 aylık oglum var ama kendımı cok mutsuz hıssedıyorum
oglum cok saglıklı allaha sukur ama gaz sancıları oluyor ve neredeyse sureklı kucagımda sallıyorum
bebek ısı gercekten zormus
cok ısteyen arkadaslar bunu bılerek ıstesınler
kendımı cok gucsuz bıtkın ve yorgun hıssedıyorum
bazen uyuyup hıc uyanmıyım dıyorum
bendemı bı sorun var acaba
seni çok iyi anlıyorum.benim bebeğimde 3 aylık aynı duyguları bende yaşıyorum.benimki kazara oldu.anneliğe daha hazır değilmişim.çocuk çok isteyerek yapılmalı.benimkinin yememe sorunu var ve hiç emmedi.hep sağarak verdim.zaten mama takviyemiz vardı.sütüm yemedi iyice azaldı artık.seninki emiyorsa ne güzel biberonlarla uğraşmak çok daha zor ve sağmak.son haftalarda yememe sorunumuz var.çok yoruldum ve bitkinim.bazen bende uyusam hiç uyanmasam diyorum.allah bize sabır versin.sabır sabır sabır........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?