Ben neden mutsuzum

safkan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
1.254
16
116
İstanbul
merhaba arkadaslar
benım 2 aylık oglum var ama kendımı cok mutsuz hıssedıyorum
oglum cok saglıklı allaha sukur ama gaz sancıları oluyor ve neredeyse sureklı kucagımda sallıyorum
bebek ısı gercekten zormus
cok ısteyen arkadaslar bunu bılerek ıstesınler
kendımı cok gucsuz bıtkın ve yorgun hıssedıyorum
bazen uyuyup hıc uyanmıyım dıyorum
bendemı bı sorun var acaba

daha çok yeni annesin...
alıştığın özgür hayattan sonra birden bu sorumluluğun altına girmek seni etkilemiş olabilir.
yorulman gayet doğal.
ama bebeğine bakıp şükretmelisin.
sen gaz sancısından şikayet ediyorsun ama çok kötü hastalıklarla boğuşan bebeklerde var:a015:
onları düşünmeni tavsiye ederim.
ayrıca eşinden de sana yardımcı olmasını isteyebilirsin.sorumluluğu tek başına alma.en azından alışana kadar.
Allah kolaylık versin canımopuyorumnanaktan

canım ben neler yaşadım bilsen herşeye bir süreç olarak bak bugünlerde geçecek daha güzel günlerin olcak ama şükret allah hastanelere düşürmesin evet çok zor ama sen kolaylaştırcaksın bebeğine allahsağlık sanada kolaylık versin

doğumdan sonra bazı anneler depresyona girer bir piskoloğa git veya annenizi yanınıza çağırınız

tesekur edeım dedıgın cok dogru hıcbır sorumlulugum yoktu bekarken yemeklerı ve tum ıslerı annem yapardı
sımdı ıse kolıklı bır bebek ve ev ıslerı hepsı bende yukleme yaptı
bazen wc ye bıle gıdemıyorum kahvaltımı bıle saat 2 ye kadar yapamadıgım oluyo

dogru dıyorsun bunları dusunerek rahatlıyorum dedıgım gıbı halıme cok sukredıyorum allah beterınden korusun ama gucum yok artık

doğumdan sonra bazı anneler depresyona girer bir piskoloğa git veya annenizi yanınıza çağırınız
psikoloktan zıyade bebege bakacak bırını bulmam lazım
bakıcılara guvenemıyorum
annemde bıara gelıp gıdıyor bende kalsa sorun olmıcak ama kalmıyorkı :çok üzgünüm:

evet canım bebek bakmak gerçekten zordur heleki bebek olmadan önce gayet rahat bir hayat varken.
Ama inan anne olamamak okadar kötü bir his ki anlatamamm hastane köşelerinde geçirdiğin yıllarrr,yapılan operasyonlar,olumsuz sonuçlar,evindeki sessizlik,insanların düşüncesizliği ve daha birçok şeyy..

Keşke keşke bebeğim olsada gaz sorunu olsa keşke keşkeee bana ihtiyacı olsa... :gitme:
Biraz dişini sık canım bugünler geçecek ve iyiki anneyim ve bu benim parçamm canımm diyeceksin..:ecrin_bebek:

insallah cnm
ama ıyı dusunup istemek lazımmıs halıme sukur ama cok yorucu bıseymıs
allah sanada versın bı tosuncuk ınsallah cnma.s

aa kız ben 2yıldır kendimi paralıyorumm sağlıklı bi evladım olsun dieeee.

bence sende bi problem var

hıc olmaması dahamı ııyı sence?
bız olması ıcın nece tedavıler goruoruz nece paralar dokuyoruz am agene olmuor
olsunda uyumayalım dıoruz
bnce sende bır sorun var
kendını mutsuz hıssetmn ıcın sebep yok bence
halıne sukret....zamnla alısırsın bu durumlara :)
oglunla saglıklı mutlu gunler dılerım sana taze anne :))))))))

Ben şu an yanlış sayfada olduğunu düşünüyorum.kırılma ama biz anne olamadığımız için üzülürken söylediklerin daha yaralayıcı oluyo.

bncede yanlıs sayfada ama onunda psıkolojısı bozuk dıe dusunuyorum

canım anlattıkların postnatal yani doğum sonrası depresyonu düşündürüyor.. bence de bir psikologdan yardım almalı ya da bir yakınını bir süreliğine yanında kalması için ikna etmelisin.. eğer durumun çok ağırsa muhakkak bir psikologdan yardım almalısın.
ama çok şiddetli değilse, geçici olduğu söylenebilir. arada dışarı çıkmayı unutma..
bu arada bence de konuyu yanlış yere açmışsın :) çabuk tozol yoksa burda döverler seni :)))
sağlıklı ve mutlu günler bebeğinle.. maşallah

Merhaba,
Konunuz içeriği nedeniyle taşınmıştır.İyi paylaşımlar dilerim.:a.s.:

herkese tesekurler
umarım kımseyı uzmemısımdır sadece bıraz morale ıhtıyacım var
cok ıcım sıkılıyor cunku
umarım ısteyen herkesın bebeı olur ama ısteyen arkadaslarım sunu bılsınlerkı cok zormus yada benım oglan kolıklı oldugu ıcın cok zorlanıyoruz ınsallah sızın bebeklerınız kolıklı olmaz

seni çok iyi anlıyorum.benim bebeğimde 3 aylık aynı duyguları bende yaşıyorum.benimki kazara oldu.anneliğe daha hazır değilmişim.çocuk çok isteyerek yapılmalı.benimkinin yememe sorunu var ve hiç emmedi.hep sağarak verdim.zaten mama takviyemiz vardı.sütüm yemedi iyice azaldı artık.seninki emiyorsa ne güzel biberonlarla uğraşmak çok daha zor ve sağmak.son haftalarda yememe sorunumuz var.çok yoruldum ve bitkinim.bazen bende uyusam hiç uyanmasam diyorum.allah bize sabır versin.sabır sabır sabır........

canım bebeğin çok küçük
uykusuz,ilgi isteyen bir dönemde

bende senin gibi düşünmüştüm
ev işi,oğlum derken ,dinlenmeye kendime vakit ayırmaya zamanım olmuyordu
hiç kolay değil ama bebeğin büyüdükçe biraz daha rahatlıcaksın bu sözümü unutma....

sana başka bir tavsiyemde arkadaşlarınla bebekten sonra bağını koparma
insanın dertleşmeye,konuşmaya ihtiyacı var
evde oturarak hergün aynı işleri yaparak kendini yıpratırsın
kendimden biliyorum oturduğum yerde sık görüştüğüm arkadaşım yok
tüm gün evde oğlumla vakit geçiriyoruz benimde oğlumunda canı çok sıkılıyor

oğlumda sürekli biberondan içti sütünü
gece sağmak ısıtmak çok zordu ve uykusuz kalıyordum
çokta iştahsız bir bebekti
mama takviyesi yapıldı mama beğenmedik
damlalıkla,kaşıkla süt mama verdiğimi bilirim
seni üzmek istemem ama 18.ayında hala çok iştahsız bir çocuk
umarım sizinki geçici bir iştahsızlıktır

çokk iyi bilirim iştahsız bir bebekle uğraşmanın zor olduğunu
hatta çevremde iştahla yemek yiyen çocukları gördüğümde çok özenirim ve büyük rahatlık derim
allah size bol sabır versin inş.ek gıdaları sever

safkan ve imbatela sizinle tamamen aynı şeyleri yaşıyorum hiç bi farkı yok safkan seninle tamamen aynı durumdayım benimki de uyku nedir bilmez bende ara ara kaçıp gitmek istiyorum evden bıkkınlık geliyo herşeyden nasıl olacak bilmiyorum yine de çook şükür

canım ya bende aynıyım bır ablam bana demıstıkı sakın kendını eve kapatma depresyona gırersın dedıgı dogruymuş ama ufacık bebekle nereyede gıdılırkı gezmeye ?? bıanda ozgur hayattan kopup sorumluluk altına gırdıgımız ıcın boyle oldu sanırım bırde ben sureklı aglıyorum aglame kırizım gelıyor ama destek almayı duşunuyorum boyle olmuyor bebegımede yansıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…