Nişan ben neden heyecanlanamıyorum :S

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

svdd

Herşey senden sonra daha da anlam kazandı...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mart 2012
337
68
323
35
Dört yıldır bekliyoruz bu zamanı ama bende hiç heyecan yok mayıs 19 'da nişan yapıcaz ben çok sakin ve rahatım. Hiç telaş yapmıyorum, sizce bende mi var bu bitek, yoksa içinizde de benim kadar sakin ve rahat olan var mı ?

Kızlar Mayıs 19 da nişanım var ama ben çok sakinim yaa, azcik heyecan yapmak istiyorum ama yok yani olmuyo bi türlü bu sorun sizde de oldu mu? Ki normalde panik bir insanınımdır. Ama garip bir halim var noluyo bana yaa... Yardım ediiin...

alışverişe falan çıkılmadı sanırım :) yada kilo problemin yok ayy şuram pörtlücek mi. ayy nişanıma kimler katılacak gibi bi sorunun yok :)

ben de nişan olmadan bu işler daha düşünülmeden önce heyecanlandan ölüyodum ama sona nişan tarihi falan belirlenince heyecan yerine bi sakinlik aldı:) mutluydum çok ama işte... normal bence:)

Alışverişe çıkıldı, yüzüklerin siparişi verildi Pazartesi'ye elimizde olcak, yer ayarlandı. Müzikler dışında Hersey hazır sayılır Allah'a şükür zaten dört yıldır bugünleri bekliyorduk ama bende hiç heyecan yok sanki benim değilde baskasının nişanı olacak o kadar sakinim ama çok mutluyum :)) erkek arkadasım bile bu normal diil demeye başladı çok sakinmişim ama zaman azcik daha yaklaşsınmış görecekmiş beni oyle diyo kendisi heyecandan yerinde duramıyor da :)))

ben de nişan olmadan bu işler daha düşünülmeden önce heyecanlandan ölüyodum ama sona nişan tarihi falan belirlenince heyecan yerine bi sakinlik aldı:) mutluydum çok ama işte... normal bence:)

Aynı durumdayım bende :))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…