• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben neden byleyim?

clochette

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
844
2
96
Bursa
mrb Meltem hanim
yardiminiza cok ihtiyacim var bende ileri derecede dikkat daginikligi ve baglanma korkusu var hic bir seye tamamen kendimi veremiyorum aklim hep baska yerlerde oluyo biriyle konusurken iki dakkadan sonra dinlemiyorum:1no2:
evi temizlerken bi isi birakip digerine gidiyorum onu birakip digerine ve iki dakka oturupda kendimi dinleyemiyorum hep biseylerle ugrasmak ama surekli farkli seylerle ugrasmak istiyorum:bbo:
bu forumda bile zayiflama gruplarina katilamiyorum cunku ayni yerlerde bulunmak beni boguyor
internetde bi konu arastirirken onu daha tam olarak anlamadan baska biseylere geciyorum
esimle dolasmaya ciksak kosar adimlarla yuruyup adami sinir ediyorum
bi film izlerken daha yarisinda sikilip baska bi film izlemeye geciyorum
kucucuk seylere buyuk tepkiler verip sinirlerimi kontrol edemiyorum
ruhen ve bedenen hep bi kosturma icerisindeyim ama bunlar beni cok yoruyo ne yapabilirim
sevgilera.s.

Asigüzel, sıkıntılarınızın nedenlerine bakmak lazım. ıfade ettiğiniz sıkıntıların fizyolojik nedenleri de olabilir. Öncelikle doğru teşhis ve ona uygun doğru tedavi şikayetlerinizi aşmanızı sağlayacaktır.

opuyorumnanaktancok tesekkurler meltem hanim ben 21yasinda sosyal hayattan uzak neredeyse yalniz yasayan bir insanim bundan onceki iki yilim biraz sorunlu gecmisti ben onlari atlattigimi dusunsemde belkide sikayetlerimin altinda yatan sorun gecmisimdir bilemiyorumfisfisfis

Rica ederim.
Çok gençsiniz. Hayatınızı şimdilerde düzene koymak işinizi çok kolaylaştıracaktır.
Her şey sizin için iyi ver güzel olsun.

opuyorumnanaktanilginize gercekten cok tesekkur ederim meltem hanim bu arada anneme de okumustum cevaplarinizi da sagolsun demisti ve oda biseyler sorcakmis bi arakaydirigubbakcemile3

Back