Ben neden böyleyim

Esmerr89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
1.614
284
Merhabalar .. sizin fikrinizi almak istiyorum o kadar utanıyorum ki ..ben bugün erkek arkadaşımın evine yemeğe gitmistm ..Annesinin ismi Nur ..annesi dedi ki yan komşu kızına Nisa Nur ismini koyacakmis bende istem dışı ben Nur ismini sevmiyorum dedim o anda annesinin ismi Nur olduğu her şey aklımdan çıktı işten cikmistm ve çok yorgundum..annesi de aa neden kız benim ismimi sevmiyormusn diyince (sanki aslinda onu da sevmiyormusum gibi bir düsünce uyandı kafasında )ben kendime geldim nasıl bir pot kırdım diye erkek arkadaşım çok büyük tepki gösterdi o öyle gösterince tepki ben masadan kalktım annesi de üzüldü..ama ağzımdan kaçtı ve o kadar bilincsiz söyledim ki ben de saflık da var bildim bileli bazen çok düşünmeden de konuşuyorum atıyorum lafları ve fazlasıyla safımdır dusunmeden konuşurum ..aramız çok iyidir oysa ki annesiylede severim de .. Depresyon hastasıyım o kadar cok uzuldum ki ..ben neden böyleyim bilmiyorum erkek arkadaşım ilişkiyi bitirdi ama ben en cok annesini uzdugum icin üzüldüm .. Kendimden nefret ediyorum ben ..

Son düzenleme:
Merhabalar .. sizin fikrinizi almak istiyorum o kadar utanıyorum ki ..ben bugün erkek arkadaşımın evine yemeğe gitmistm ..Annesinin ismi Nur ..annesi dedi ki yan komşu kızına Nisa Nur ismini koyacakmis bende istem dışı ben Nur ismini sevmiyorum dedim o anda annesinin ismi Nur olduğu her şey aklımdan çıktı işten cikmiktm ve çok yorgundum..annesi de aa neden kız benim ismimi sevmiyormusn dedi erkek arkadaşım çok büyük tepki gösterdi o öyle gösterince tepki ben masadan kalktım annesi de üzüldü..ama ağzımdan kaçtı ve o kadar bilincsiz söyledim ki ben de saflık da var bildim bileli bazen çok düşünmeden de konuşuyorum atıyorum lafları..aramız çok iyidir oysa ki annesiylede severim de .. Depresyon hastasıyım o kadar cok uzuldum ki ..ben neden böyleyim bilmiyorum erkek arkadaşım ilişkiyi bitirdi ama ben en cok annesini uzdugum icin üzüldüm .. Kendimden nefret ediyorum ben ..

Muhabbet nasıl kavgaya geldi? Ağzından çıktı o an laf tamam ama bunu iğrenerek yüzünü ekşiterek söylemediysen olay nasıl bu kadar büyüdü? Bir pot kırmışsın, o an nur ismi tek başına güzel diyerek toparlayabilirdin. Çok mu üzerine geldiler birden?

Muhabbet nasıl kavgaya geldi? Ağzından çıktı o an laf tamam ama bunu iğrenerek yüzünü ekşiterek söylemediysen olay nasıl bu kadar büyüdü? Bir pot kırmışsın, o an nur ismi tek başına güzel diyerek toparlayabilirdin. Çok mu üzerine geldiler birden?
Annesi çok üzüldü ama tepki vermedi erkek arkadaşım cok büyük tepki verdi bende cevap verince onunla tartıştım aglayarak kalktım çıkmak istedim evden annesi engelledi

Yani bebeğim mıçmışsın ama sıvamışsın da keşke kurtarsaydın durumu, bu kombin olmamış Nur tek balına güzel vb deseydin ... madem böyle konuşuyorsun bence törpüle kendini konuşmadan önce 3e kadar say mesela bekle kafanda tart öyle konuş.
Kurtaracak kadar zeki değilim ki zeki olsaydım düşünmeden bu lafı edermiydim😔

Kurtaracak kadar zeki değilim ki zeki olsaydım düşünmeden bu lafı edermiydim😔

Öyle deme be esmer kafan çalışıyordur amma çocuk çıkışınca belki panikledin . Neyse ne, biraz soğusun olay çocuğu ara özür dile bari ağzımdan çıktı düşünemedim dersin öyle demek istemedim dersin bir şeyler söylersin artık.

Öyle deme be esmer kafan çalışıyordur amma çocuk çıkışınca belki panikledin . Neyse ne, biraz soğusun olay çocuğu ara özür dile bari ağzımdan çıktı düşünemedim dersin öyle demek istemedim dersin bir şeyler söylersin artık.
Yok gerçekten çocukluğumdan beri var bi sıkıntı düşünmeden konuşurum insanlar çok zekice mantıklı konuşurlar ben sacmalarım sanırım depresyondan sonra iyice geriledi bazı şeyler ama hep böyleydim ben ..çekingen sosyal fobik kendini ifade edemeyen utangaç düşünmeden saçma sapan konuşan sonrada böyle rezil plan biriydim hala da öyleyim

Merhabalar .. sizin fikrinizi almak istiyorum o kadar utanıyorum ki ..ben bugün erkek arkadaşımın evine yemeğe gitmistm ..Annesinin ismi Nur ..annesi dedi ki yan komşu kızına Nisa Nur ismini koyacakmis bende istem dışı ben Nur ismini sevmiyorum dedim o anda annesinin ismi Nur olduğu her şey aklımdan çıktı işten cikmistm ve çok yorgundum..annesi de aa neden kız benim ismimi sevmiyormusn diyince ben kendime geldim nasıl bir pot kırdım diye erkek arkadaşım çok büyük tepki gösterdi o öyle gösterince tepki ben masadan kalktım annesi de üzüldü..ama ağzımdan kaçtı ve o kadar bilincsiz söyledim ki ben de saflık da var bildim bileli bazen çok düşünmeden de konuşuyorum atıyorum lafları ve fazlasıyla safımdır dusunmeden konuşurum ..aramız çok iyidir oysa ki annesiylede severim de .. Depresyon hastasıyım o kadar cok uzuldum ki ..ben neden böyleyim bilmiyorum erkek arkadaşım ilişkiyi bitirdi ama ben en cok annesini uzdugum icin üzüldüm .. Kendimden nefret ediyorum ben ..
Hayır yapma bunu kendine ,suçlama kendini , çok saf iyi niyetli birisin. O anki yorgunluk dalgınlıkla ağzından kaçmış. Sevgiline ve annesine bunu söylemedin mi? Sevgilin de hemen dinlemeden ayrılmış. Annesine değer veriyor anladık da ,bir dur sakince dinle dimi, olayı büyütmüş gereksiz yere

Hayır yapma bunu kendine ,suçlama kendini , çok saf iyi niyetli birisin. O anki yorgunluk dalgınlıkla ağzından kaçmış. Sevgiline ve annesine bunu söylemedin mi? Sevgilin de hemen dinlemeden ayrılmış. Annesine değer veriyor anladık da ,bir dur sakince dinle dimi, olayı büyütmüş gereksiz yere
Söyledim ama o anda lafi çeviremedim kendimi acıklayamadim ben öyle demek istemedim dedim sadece..bence saflık da değil salaklık düşünmeden konuşursam böyle olur gerçekten bazen geri zekalı olduğumu dusunuyorm

Annesi çok üzüldü ama tepki vermedi erkek arkadaşım cok büyük tepki verdi bende cevap verince onunla tartıştım aglayarak kalktım çıkmak istedim evden annesi engelledi
Erkek arkadaşınız da pek olgun değilmiş.

Sakince sizin açıklamanızı dinleyebilirdi. Ayrılmanız sizin hayrınıza olacak.

Merhabalar .. sizin fikrinizi almak istiyorum o kadar utanıyorum ki ..ben bugün erkek arkadaşımın evine yemeğe gitmistm ..Annesinin ismi Nur ..annesi dedi ki yan komşu kızına Nisa Nur ismini koyacakmis bende istem dışı ben Nur ismini sevmiyorum dedim o anda annesinin ismi Nur olduğu her şey aklımdan çıktı işten cikmistm ve çok yorgundum..annesi de aa neden kız benim ismimi sevmiyormusn diyince ben kendime geldim nasıl bir pot kırdım diye erkek arkadaşım çok büyük tepki gösterdi o öyle gösterince tepki ben masadan kalktım annesi de üzüldü..ama ağzımdan kaçtı ve o kadar bilincsiz söyledim ki ben de saflık da var bildim bileli bazen çok düşünmeden de konuşuyorum atıyorum lafları ve fazlasıyla safımdır dusunmeden konuşurum ..aramız çok iyidir oysa ki annesiylede severim de .. Depresyon hastasıyım o kadar cok uzuldum ki ..ben neden böyleyim bilmiyorum erkek arkadaşım ilişkiyi bitirdi ama ben en cok annesini uzdugum icin üzüldüm .. Kendimden nefret ediyorum ben ..
Hakikaten neden böylesin Esmer? Anasının ismini beğenmek zorunda mısın, bi de ezilmiş büzülmüşsün.

Hakikaten neden böylesin Esmer? Anasının ismini beğenmek zorunda mısın, bi de ezilmiş büzülmüşsün.
Annesinin yüzüne söylemek olmadı ki ama kadın da bana karşı o kadar iyi ki severiz birbirimizi o bana dese ismim için sevmiyorum diye bende bozulurdum😔 kadın çok haklı değil mi 😔

Sevgilin olay çıkarmaya yer arıyormuş. Defolsun gitsin manyak mıdır nedir. Gayet de kırılabilecek bi pot kırmışsın hakaret yok bir şey yok hepimiz buna benzer potlar kırarız sonra d pardon ya pot mu kırdım şimdi deyip geçeriz. Annesi de makul insanmış üstünde durmamış ama sevgilin resmen anama toz değdirmem diye sıçramış. Ağlaıdğına değmez

Annesinin yüzüne söylemek olmadı ki ama kadın da bana karşı o kadar iyi ki severiz birbirimizi o bana dese ismim için sevmiyorum diye bende bozulurdum😔 kadın çok haklı değil mi 😔
İsmini beğenmek zorunda değilsin ki? İsmi Gülşişe olsa sırf anası diye çocuğuna koyacak mıydın mesela diyecem ama sen kesin koyardın ya.

X