Merhabalar .. sizin fikrinizi almak istiyorum o kadar utanıyorum ki ..ben bugün erkek arkadaşımın evine yemeğe gitmistm ..Annesinin ismi Nur ..annesi dedi ki yan komşu kızına Nisa Nur ismini koyacakmis bende istem dışı ben Nur ismini sevmiyorum dedim o anda annesinin ismi Nur olduğu her şey aklımdan çıktı işten cikmistm ve çok yorgundum..annesi de aa neden kız benim ismimi sevmiyormusn diyince (sanki aslinda onu da sevmiyormusum gibi bir düsünce uyandı kafasında )ben kendime geldim nasıl bir pot kırdım diye erkek arkadaşım çok büyük tepki gösterdi o öyle gösterince tepki ben masadan kalktım annesi de üzüldü..ama ağzımdan kaçtı ve o kadar bilincsiz söyledim ki ben de saflık da var bildim bileli bazen çok düşünmeden de konuşuyorum atıyorum lafları ve fazlasıyla safımdır dusunmeden konuşurum ..aramız çok iyidir oysa ki annesiylede severim de .. Depresyon hastasıyım o kadar cok uzuldum ki ..ben neden böyleyim bilmiyorum erkek arkadaşım ilişkiyi bitirdi ama ben en cok annesini uzdugum icin üzüldüm .. Kendimden nefret ediyorum ben ..
Son düzenleme: