Ben ne yapmalıyım?

nurnberg

Kızım yaşama sevincim
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
201
1
96
Sakarya
9 yıllık evliyim. Almanyada doğdum ve 20 yaşinda konyanın bir ilçesine evlendım. Burası nı sevemıyıorum.. Kadınlar a sosyal yaşıyorlar.. Tek eğlencelerı ev oturmaları ve cuma dan cuma ya çıktıkları pazar.. Kesinkilıkle küçümsemiyorum her yerin bı yaşam tarzı var.. Yapamıyorum burda duramıyorum ruhumu sıkıyo burası artık... alışmaya çalıştım cok çalıştım ama olmuyor artık... her sabah sıkıntıyla kalkıp sıkıntıyla yatıyorum... eşimide istemıyorum sankı artık... eskı hayatımı ıstıyorum bıraz daha sosyal yaşamak ıstıyorum... sınemaya gıtmek yürüyüşe gitmek kızımı kreşe vermek spor salonuna gıtmek vs. vs. burda bunların hıc bırı yok.. gendımı dünyadan kopmus gıbı görüyorum... herkezden nefret edıyorum.. Bır müslüman kadın olarak günaha gırmek de ıstemıyorum sonucda gercek hayat ahırette ama bu dünyadada bu kadar mutsuz nereye kadar yaşayabılırım.... kızımı alıp gıtmek ıstıyorum... ruhum hasta artık mutsuz cok mutsuz...... ne yapmalıyım?????

Benim bu konuya cvp vermem nekadar doğru bilmiyorum evliliği tatmadım henüz yaşımda 21 ama kendimce yardımcı olmak istedim öncelikle evlenmişsiniz güzel bi kızınız olmuş bu güzel yuvayı bu tarz sorunlar yüzünden dağıtmayın en çok kızınıza kötülük yapmış olursunuz. eşinizle konuşun tatil günlerinde aktiviteler yapın birlikte eşiniz yok derse çevre edinmeye çalışın yeni arkadaslar edinin bunuda yapamam diyosanız hobi edinin kendinize bi kursa gidebilirsiniz mesela hem zaman geçmiş olur çevrenizde olur böylece :44:

öncelikle selam :)

eşinizle konuşun, yaşadığınız sorunları, psikolojinizi anlatın.. neler yapabilirsiniz ortak olarak bu konu ile ilgili düşünün..

çalışma hayatınız var mı bilmiyorum ama kendinize yeni uğraşlar edinebilirsiniz..

ayrıca kocanızı neden istememeye başladınız bunu anlamaya çalışın? gerçekten mi istemiyorsunuz yoksa mutsuzluğunuz mu sizi bu duruma getirdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…