- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.995
- 548
Oluyor cnm bir akrabamız ayrıldı eşinden yıllarca bekledi eşyaları durduğu yerde yıprandı . kiraya vermen senin için daha avantajlı kontrata eşyalarını yazarsın bir hasar oluştuğunda ödemek zorunda kalırlar . tanıdık kiracı bulabilirsen 100 lira aşağı ver ama tanıdığa kiraya vermeye çalış derim temiz kullanmaya çalışır en azından...hiç kullanılmasa bile eşyalar böyle oluyor mu ?
Canım ben 6 yıl önce bu eve taşındığında kısmı esyaliydi.sonra kendime yeni eşyalar aldım.ev sahibi fazlalıkları aldı.suan çok az eşyası var evde kullanılmıyor.Kızlar benden de bir dert gelsin aslında dert mi ne onuda bilemedim..
canım sıkkın moralim bozuk şuan, bdv de acılan konu içlerine ufak tefek kendimle ilgili bazi şeyler paylaşıyorum...mesela boşanmış olmamla ilgili evet ayrıldım şuan annem babam ve kardesimle yaşıyorum...bana aitte bir evim var tamda sorunum derdim bu iftar sonrası eve gittik kardeşimle iki aydır falan gitmiyordum. Gidince üzülüyorum eşyaları falan görünce eskiler aklıma geliyor neyse...dondurucu da bir şeyler vardı ihtiyaç oldu eve gittim odaları gezerken benim ev üst katta çatı akmış boyalar kabarmış yatak odasının yatağa halıların üzerine boyalar dökülmüş nasıl canım sıkıldı nasıl moralim bozuldu. Yöneticiye apartman görevlisine telefon açtık geldiler baktılar çatıyada baktılar.sabah daha net bakalım dediler gittiler.bizde eve geldik
yol boyunca kardeşimle konuştuk evim bir buçuk yıldır duruyor eşyalarıyla arada gdiip bakıyorum her ay aidat yakıt gider oluyor
kiraya versek dedik önceden eşyalara kıyamadım çünkü hiç kullanımadi ama artık eşyalar evi ev eşyaları bekliyor
sorum şu arkadaşlar kiraya verirsem eşyalimi vereyim ?Daha mi getirisi olur?
yok eğer eşyalı kira olmasa diyelimki bu eşyaları satsam ne kadara satılır ?
yada pare dursun biraz daha mi dersiniz bilemedim karasız kaldım sizce hangisi daha mantıklı...
ev değil bu ev evlendiğin ev değil boşanma sonrası şuan ki evi aldık buraya taşındım aileme yakın
eşyalar uzuyor beni bi emekle hayalle nişanlıydik beraber gidip beğendik aldık o yüzden eşyalar içimi acıtıyor
sen eşyaları getirelim kullanalım dediğine göre olumsuz etkilenmiyorsun bu durumdan.Aynen buda olabilir
bunu da düşünücem
anneme babama dedim ki oturma gurubunu getirelim bizim mutfak masa sandelleti eskidi benim evden yenisini getirelim dedim
annem istemem diyor haklı bir şeyse diyemiyorum
2+1 bunuda düşüneyim
Teşekkür ederim
çok doğru psikolojim o zamanlar iyibdegildi birden eviminyuvami dagitmak istemedimsen eşyaları getirelim kullanalım dediğine göre olumsuz etkilenmiyorsun bu durumdan.
ben olsam görmek istemem. ama böyle bir tramva gibi üzücü bir şey hissetmiyorsan o zaman evi eşyalarla kiraya verebilirsin.
ama yok eşyaları gördükçe üzülüyorsan ben olsam satarım. kaç liraysa önemi yok sonuçta zararına da satsan o aradaki para miktarı insan psikolojisinden daha değerli olamaz.
Canım ben 6 yıl önce bu eve taşındığında kısmı esyaliydi.sonra kendime yeni eşyalar aldım.ev sahibi fazlalıkları aldı.suan çok az eşyası var evde kullanılmıyor.
Benden önceki kiracılar eşyaları maf etmiş.guzelim eşyalar kullanılamaz hale gelmiş birde bunu düşün.
Eşyaları kiralarsan 500 ise 600-650 lira kiraya verebilirsin mesela.
Satmak gerçekten yok pahasına olur.ogrenciler de evlerinde oldukları için 2. Elciler çok ucuza alır.bazilari hiç almıyor.
Bence eşyalı vereceksen aile olsun.kontrata eşyaları tek tek yaz.durumlarini not al.sonradan çok sorun çıkabilir.
Birde atıyorum ilerde kiracı yeni makina aldık bunu alın diyebilir ben demiştim mesela onu da düşün canım.
kahvecim kiraya vericem her ay götürüsü oluyor galiba eşyaları saticam sabaha kadar fikrim degismezseOluyor cnm bir akrabamız ayrıldı eşinden yıllarca bekledi eşyaları durduğu yerde yıprandı . kiraya vermen senin için daha avantajlı kontrata eşyalarını yazarsın bir hasar oluştuğunda ödemek zorunda kalırlar . tanıdık kiracı bulabilirsen 100 lira aşağı ver ama tanıdığa kiraya vermeye çalış derim temiz kullanmaya çalışır en azından...
eşyalı galiba vermiyecem daha net olmasa da eğer fikrim değişmezseeşyalı verin ve depozito alın eğer eşyalarınıza zarar vermemişse depozitosunu vereceğinizi söyleyin
Senin içine nasıl siniyorsa öyle yap cnm.. eşya adı üstünde senin iç huzurun herşeyden önemli Allah gönlüne ferahlık versinkahvecim kiraya vericem her ay götürüsü oluyor galiba eşyaları saticam sabaha kadar fikrim degismezse
Aslında bu acıdan baktığında dagıtsan dahami iyi olur diye dusundum bir an.. Cunku onları gordukce hep boyle uzuleceksin.Aileme dedim annem ben onun bir iğnesini istemiyorum dedi
Şat yada ver kiraya o sana kıydı sen eşyaya kıyamıyorsun dedi haklı da
Canım benim teşekkür ederim evi öyle gÖrünce iyiden üzüldüm ama böylede olmuyor bir işe yaramalı ev ama nasıl yapican bilemedim
ilk başta evet kıyamadım dediginiz gibi anlam yükledim belki heves belki hiç kullanamadığım için ama şimdi nereye kadar kıyamayım dur dur olduğu yerde eskiyecek eşyaSiz eşyalı vermeyin bence. Bir şey gelse başlarına çok üzülürsünüz. Bu kadar anlam yüklemeyin eşyalara.
Eşyalı kiralayan kiracı sizin hatrınıza oturmuyor sonuçta parasını, depozitosunu veriyor.
Yorumlardan birinde de nasılsa iki öğretmen oturur demiş biri kendi evi için. Keşke bu mantık azalarak bitse. Evlerin değeri sırf bu yüzden gereksiz bir şekilde arttı bazı bölgelerde
ramazan ayı geçsin inşallah bugün çatıdan akan yer neresi bakılacak öyle yada boyke vericem kiraya bir buçuk yıldır bis ev ancak masrafı varİkinci el eşya sattığınızda pek fazla getirmez ancak eşyalı kiraya verilen evden daha fazla gelir elde edebilirsiniz. Ben sizin yerinizde olsam eşyalarıyla birlikte kiraya veririm.
genelde eşyalı kiraya ver diyenler fazla kararsızlık ne kötü bir şeyEşyalı kirala canım daha değerine kiraya verirsin hem.
bu şekilde 2 yıl kirada oturdum. ev sahibim Almanya'da yaşıyordu akrabaları onun eşyalarından benim işime yarayacakları bana sattı koltuk takımı ve beyaz eşyayı, hatta sıfır fiyatına aldık diyebilirim.Eşyaları odanın birine kilitleyip, eşyasız 2+1 olarak da kiraya verebilirsiniz eğer eşyaları sonradan kullanırım derseniz.
Eşyalı kiraya ver bencede,ona görede kontratı hazırlarsınız emlakçıyla..genelde eşyalı kiraya ver diyenler fazla kararsızlık ne kötü bir şey
inşallah daha net olurum ve en hayırlısı neyse onu yaparim
Eşyalı kiraya ver bencede,ona görede kontratı hazırlarsınız emlakçıyla..
Satmaya kalksan çok ucuza gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?