Ben nasıl evleneceğim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben büyük bi üzüntü ile imtihan oldum. Şimdi rabbime çok dua ediyor ve toparlanmaya çalışıyorum ve artık bir yuva kurmak istiyorum. Arkadaşlarım hayırlı eş için birbirimize dua edelim mi? Burada dua ile destek olalım birbirimize, eminim Rabbim bunu karşılıksız bırakmayacak. Nasıl evlilik yapacağımı bilemiyorum ablalarım arkadaşlarım bana tavsiyede de bulunur musunuz
Gözlemlediğim kadarıyla bir şeyi ya da bir kişiyi ne kadar çok isterseniz o kadar gelmiyor ya da geç geliyor. Umduğunuz gibi olmuyor o nedenle hayatınıza odaklanın her daim yüksek titreşimli duygularda kalın( sevgi, hoşgörü,minnettarlık gibi ) O zaman hiç ummadığınız an da o kişi ile karşılaşıyorsunuz.

28 yaşındaymışsınız. Sabırla, duayla ve emek vererek adım atmak lazım. Nasip ,kısmet bu işler. Kader gayrete aşıktır. Olmuyorsa da zorlamamak gerek. Her durumda vardır bir hayır. Hakkınızda hayırlısı olsun karşınıza iyi bir eş adayı çıkar umarım. Üzmeyin kendinizi, modunuzu yüksek tutmaya çalışın .🌸
Allah razı olsun söyledikleriniz içime su serpti 🩷 rabbim hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarsın. Sabırla bekliyorum bu yalnız günlerin son bulması için 🙃

Valla insan da olmayana özeniyor heralde ne bileyim 😅 şu ara ev çocuklar eş o kadar yordu ki fiziken beni. Ula şimdi bekar kadın olmak vardı diye de düşünmüyor değilim 😃😃😃
Yaa çok alemsiniz 😂😂 yok yok bence halinize şükredin mutlu bir yuvanın huzuru gibi yok.. fiziki yorgunluk dinlenince geçiyor tabi dinlenilebilirse 😁

Gözlemlediğim kadarıyla bir şeyi ya da bir kişiyi ne kadar çok isterseniz o kadar gelmiyor ya da geç geliyor. Hayatınıza odaklanın her daim yüksek titreşimli duygularda kalın( sevgi, hoşgörü,minnettarlık gibi ) O zaman hiç ummadığınız an da o kişi ile karşılaşıyorsunuz.
Gerçekten öyle olacak değil mi içimi ferah tutup kaygılanmamaya çalışıyorum ve bol dua ediyorum. Yorumunuz için çokkk teşekkür ederim

Gerçekten öyle olacak değil mi içimi ferah tutup kaygılanmamaya çalışıyorum ve bol dua ediyorum. Yorumunuz için çokkk teşekkür ederim
Evet ama sürekli arayış ve yoksunluk halinde kalırsanız olmaz. Öncelikle geçmişinizle vedalaşın ne yaşadıysanız yaşadınız. Derslerinizi alın ve yolunuza bakın. Kendinizle ilgilenin tüm sevginizi kendinize verin o zaman bakacaksınız ki çevreniz sizi sevenlerle doluyor. Birine takıntılıysanız o takıntıdan kurtulun çünkü yenisinin gelmesini engellersiniz. Bir de doğru dua ettiğinizden emin olun :)

Link vermek yasak mı bilmiyorum ama şöyle şeyler var mesela. Hangi şehirdeyseniz oralarda da vardır. Sadece duayla hiç bir şey olmaz. Ben çok erken çekildim piyasadan ve güzel bir evliliğim var. Bekar olsam ve yeni birileriyle tanışmak arzusunda olsam kesinlikle böyle topluluklara etkinliklere katılırdım.

Emin olun gönlüne göre eş arayan erkek de çok.

Allah razı olsun söyledikleriniz içime su serpti 🩷 rabbim hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarsın. Sabırla bekliyorum bu yalnız günlerin son bulması için 🙃
Amin cümlemizden inşallah. Çok gençsiniz. Ben şuan 29 yaşındayım 23 yaşımda severek evlendim boşandım. Şimdiki aklım olsa o yaşta evlenmezdim kesinlikle. Bazen kötü niyetli insanlarla olmaktansa, yalnız olmak daha iyidir. Sırf yaş ilerliyor , herkes evleniyor ben de evleneyim ya da çocuk sahibi olayım demek için evlilik yapmak hataya sürükler. Ama hepimizin sevmeye ,sevilmeye ihtiyacı var. Sizin de karşınıza iyi birisi çıkar elbet bir gün 😊 🌸

Amin cümlemizden inşallah. Çok gençsiniz. Ben şuan 29 yaşındayım 23 yaşımda severek evlendim boşandım. Şimdiki aklım olsa o yaşta evlenmezdim kesinlikle. Bazen kötü niyetli insanlarla olmaktansa, yalnız olmak daha iyidir. Sırf yaş ilerliyor , herkes evleniyor ben de evleneyim ya da çocuk sahibi olayım demek için evlilik yapmak hataya sürükler. Ama hepimizin sevmeye ,sevilmeye ihtiyacı var. Sizin de karşınıza iyi birisi çıkar elbet bir gün 😊 🌸
Ay ben seni çok minnoş naif buluyorum ya yorumların çok kibar naif Rabbim senin de her istediğin şeyi gönlüne göre versin 🌸😍

Evlenip ne yapacaksın ya bence bekarlık sultanlık😂 Karşına düzgün insan çıkma olasılığı çok düşük, şaka bir yana iyice tanımadan, çevresinde araştırmadan adım atma sırf evlenmek için. Evlenmemek boşanmaktan çok daha iyi ve kolay çünkü.

Evet ama sürekli arayış ve yoksunluk halinde kalırsanız olmaz. Öncelikle geçmişinizle vedalaşın ne yaşadıysanız yaşadınız. Derslerinizi alın ve yolunuza bakın. Kendinizle ilgilenin tüm sevginizi kendinize verin o zaman bakacaksınız ki çevreniz sizi sevenlerle doluyor. Birine takıntılıysanız o takıntıdan kurtulun çünkü yenisinin gelmesini engellersiniz. Bir de doğru dua ettiğinizden emin olun :)
Bence bu söylediklerinizi başarabilirim 💃🏻 çok teşekkür ederim. Herkes önce kendinin değerini bildikten sonra her şey yoluna giriyor...

Amiiin çok teşekkür ederimm. Sizin de başınızdan tecrübelerle dolu olaylar geçmiş ve bundan çıkardığınız pozitif sonuç içimi rahatlattı. Güçlü kalabilmek, umutlu olmak ve en büyük mutluluğu tatmak duasıyla inşallah (sizin ve kendim için 🙃)

Evlenmenizden kasıt baba evinden çıkmak mı? Sanki en acilinden evlenme formülü istemişsiniz. :) evlilik piyango işi ve ilk 4-5 sene cidden zor, zorlayıcı, mücadele istiyor. Balayından sonra süreç başlıyor. Ahjdd
Asıl önemli olan buna değer insan bulmak. Her daim seni anlayacak, yanında duracak. İyi huylu karakterli olacak. Senelerdir evli olan çiftler bile bunu anlayamıyor. Dediğim gibi piyango, kısmet işi; şans işi.
Umarım gönlünüze göre biriyle evlenirsiniz

Ben büyük bi üzüntü ile imtihan oldum. Şimdi rabbime çok dua ediyor ve toparlanmaya çalışıyorum ve artık bir yuva kurmak istiyorum. Arkadaşlarım hayırlı eş için birbirimize dua edelim mi? Burada dua ile destek olalım birbirimize, eminim Rabbim bunu karşılıksız bırakmayacak. Nasıl evlilik yapacağımı bilemiyorum ablalarım arkadaşlarım bana tavsiyede de bulunur musunuz
Tünelin sonu iyi değil 😀Bana sorsan evlenme 👍Eşimden şikayet etsem taş olurum ama kesinlikle bekarlık diyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X