- 6 Kasım 2016
- 106
- 43
- 98
- Konu Sahibi yaryarennnn
-
Evliliğin nasip işi olduğuna inanıyorum.İnşallah karşınıza doğru zamanda doğru kişi çıkarBen büyük bi üzüntü ile imtihan oldum. Şimdi rabbime çok dua ediyor ve toparlanmaya çalışıyorum ve artık bir yuva kurmak istiyorum. Arkadaşlarım hayırlı eş için birbirimize dua edelim mi? Burada dua ile destek olalım birbirimize, eminim Rabbim bunu karşılıksız bırakmayacak. Nasıl evlilik yapacağımı bilemiyorum ablalarım arkadaşlarım bana tavsiyede de bulunur musunuz
İlla evlilik yapıp mutlu olacaginin garantisi yok ki. Çok mutlu evliliklerde bile dert sıkıntı sahibi oluyor insan ister istemez. En hayırlı zamanda hayırlısı ise olsun.Ben büyük bi üzüntü ile imtihan oldum. Şimdi rabbime çok dua ediyor ve toparlanmaya çalışıyorum ve artık bir yuva kurmak istiyorum. Arkadaşlarım hayırlı eş için birbirimize dua edelim mi? Burada dua ile destek olalım birbirimize, eminim Rabbim bunu karşılıksız bırakmayacak. Nasıl evlilik yapacağımı bilemiyorum ablalarım arkadaşlarım bana tavsiyede de bulunur musunuz
nasıl evlilik yapacağımı bilemiyorum ne demek?Ben büyük bi üzüntü ile imtihan oldum. Şimdi rabbime çok dua ediyor ve toparlanmaya çalışıyorum ve artık bir yuva kurmak istiyorum. Arkadaşlarım hayırlı eş için birbirimize dua edelim mi? Burada dua ile destek olalım birbirimize, eminim Rabbim bunu karşılıksız bırakmayacak. Nasıl evlilik yapacağımı bilemiyorum ablalarım arkadaşlarım bana tavsiyede de bulunur musunuz
Acınızı küçümsemek istemem ama büyük bir üzüntü ile imtihan olmanız 10 sene önce aldatılmış olmanizla ilgili mi ? Yaşınız da o zaman 20 şimdi 29.Ben büyük bi üzüntü ile imtihan oldum. Şimdi rabbime çok dua ediyor ve toparlanmaya çalışıyorum ve artık bir yuva kurmak istiyorum. Arkadaşlarım hayırlı eş için birbirimize dua edelim mi? Burada dua ile destek olalım birbirimize, eminim Rabbim bunu karşılıksız bırakmayacak. Nasıl evlilik yapacağımı bilemiyorum ablalarım arkadaşlarım bana tavsiyede de bulunur musunuz
28Kaç yaşındasınız
Çokk teşekkür ederim allah razı olsunEvliliğin nasip işi olduğuna inanıyorum.İnşallah karşınıza doğru zamanda doğru kişi çıkar
Hahah mutlaka öyledirYa benim bir arkadaşım var çok evlenmek istiyor.
Ama Önüne kimi koysam onun tipi şu,bunun mesleği bu,o yan baktı bu düz gitti.
Yani bizim aldığımız adamlar da harikalar diyarından gelmedi
Allah nasibinize göre versin
Aslında bu plartforma çok üzün süredir girmiyorum çok şükür mesleğim elimde öğretmenimprofilinde öğrenci yazıyor yazdıklarına bakılırsa gençsin belli ki ne bu evlilik telaşı?
önce güzelce bir mezun ol işini eline al maaşını al kendi paranı kazanmanın keyfine var. gerisi gelir.
etraf erkek dolu elbet düzgün uygun birisi denk gelir.
Ben de buraya uzun zamandır girmiyordum. Onunla ilgili daha önce yazmışım ben de çok şaşırdım. Üzüntüm de o kişiyle alakalı malesef.Acınızı küçümsemek istemem ama büyük bir üzüntü ile imtihan olmanız 10 sene önce aldatılmış olmanizla ilgili mi ? Yaşınız da o zaman 20 şimdi 29.
Umarım oraya takılı kalmamışsınızdır. Takildiysaniz normal değil çoktan unutmuş yolunuza bakıyor olmanız gerekirdi.
Hiç yardım aldınız mı ?
Ben de buraya uzun zamandır girmiyordum. Onunla ilgili daha önce yazmışım ben de çok şaşırdım. Üzüntüm de o kişiyle alakalı malesef.Acınızı küçümsemek istemem ama büyük bir üzüntü ile imtihan olmanız 10 sene önce aldatılmış olmanizla ilgili mi ? Yaşınız da o zaman 20 şimdi 29.
Umarım oraya takılı kalmamışsınızdır. Takildiysaniz normal değil çoktan unutmuş yolunuza bakıyor olmanız gerekirdi.
Hiç yardım aldınız mı ?
Değil mi. Çoook dua etmek gerekiyor bu yüzden de karşılıklı dua edip dua almak niyetiyle buraya yazmak istedim. Şu müberek günlerde dualarımız kabul olur inşHayırlısını isteyin her zaman. Evlilikte sizin sınavınız olabilir evlilikle ilgili sınavlar daha ağır oluyor gözlemlediğime göre. Yalnız bir bekarlığı kötü bir evliliğe yeğlerim.
28 yaşındaymışsınız. Sabırla, duayla ve emek vererek adım atmak lazım. Nasip ,kısmet bu işler. Kader gayrete aşıktır. Olmuyorsa da zorlamamak gerek. Her durumda vardır bir hayır. Hakkınızda hayırlısı olsun karşınıza iyi bir eş adayı çıkar umarım. Üzmeyin kendinizi, modunuzu yüksek tutmaya çalışın .Ben büyük bi üzüntü ile imtihan oldum. Şimdi rabbime çok dua ediyor ve toparlanmaya çalışıyorum ve artık bir yuva kurmak istiyorum. Arkadaşlarım hayırlı eş için birbirimize dua edelim mi? Burada dua ile destek olalım birbirimize, eminim Rabbim bunu karşılıksız bırakmayacak. Nasıl evlilik yapacağımı bilemiyorum ablalarım arkadaşlarım bana tavsiyede de bulunur musunuz
Evet o mesele yaklaşık 7 sene önceki mesele ve o adam beni tekrardanda aldattı bu da hem bana hem okuyannarkadaşlarımıza ders niteliğinde olsun. Aldattı ve evlendi ve şuan tekrar benimle olmak için eşini aldatıyo tabiki ben yoluma bakıp hayırlı birisiyle tanışmayı bekliyorum o yğzden dua istiyorum siz değerli arkadaşlarımdanşimdi baktım da sevgilisi varmış tek gecelik bişeyler yaşamış affetmek istemiş filan..
yani burası amerika değil tek gecelik filan olmaz o mutlaka devamı gelir.
imtihanın bu olsun. elbet düzgün bir erkeğe denk gelirsin ama iyi tanıman ve şans vermen gerek.
Valla insan da olmayana özeniyor heralde ne bileyimHahah mutlaka öyledirbeklentilerim elbet büyük değil ama dualarım çok büyük rabbim hepimizi samimi müslümanlar ile karşılaştırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?