ben nasıl boşanabilirim

isabella07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2018
42
17
34
günaydın sevgili kk güzelleri:)evlenmeden önceki hayatım olsa insan bu kötülüğü kendine nasıl yapar derdim ama evlendikten sonra yorum dahi yapamıyorum.bende 5 yıllık evliyim evlenmeden önce herşey çok güzeldi adam kendini bana resmen peri padişahının oğlu olarak tanıttı yerdik içerdik gezerdik ilgilydi günde 50 kere mesaj atardı uzun uzun konuşurduk eşimle evlendikten sonra başka bir şehre onun memleketine taşındım ailemden uzaklık zaten çok etkiledi daha yeni şehre adapte olamadan balayından geldik herşey bozuldu o peri masalı gitti sanki bir kabus başladı 6 ay sonrası hamilelik haberimi aldım bi oğlumuz oldu ama yine bir değişme yok halen aynı ilgisizlik devam ediyor eşim babası olmadığından dolayı annesine çok düşkün sabahtan akşama kadar iş güç birlikteler eşimin zoruyla her akşam birlikteyiz sonra o arkadaşlarıyla takılır bizde oğlumla yatma vakti eve kaçabiliriz ne bana nede oğluma karşı hiç bir tatlı söz ilgi malesef yok eve para getirmekle baba olunacağını düşünenlerden bir kaç kez kayınvalidem belki yardımcı olur diye anlattım ama ne işe yaramadı onun hayatı oğlu üzerine yeterki o rahat mutlu olsun gerisi önemli değil o kadar çok şey varki yaşadığım çok doluyum ailemin yanına dönmek büyük bir kurtuluş ama yapamıyorum maddiyat değil korkum bana oğlumu götüremezsin diyor bende çocuğum bu süreçte üzelecek yıpranacak diye istemiyorum işin hukiki boyutunu bilmiyorum anlayacağınız her konuda yardıma ihtiyacım var çocuğumu asla bırakmam bu güne kadar onun için sabrettim hayatımızda hiçbir sosyallik yok o evden işe işten eve bense tüm gün evde çocukla millet akşam olur kocasını bekler ben artık tartışmalarımızdan ötürü gelmesin dahi istiyorum herşey kısıtlı şiddet yok ama kıskançlıkta üstüne yeni başladı yok açık dar giyiyorsun kavgalarımız her dışarıya çıkışımızda var malesef yorulduğumu bittiğimi hissediyorum artık bu hayat resmen onun.bende burdayım demek için sesimi dahi çıkartamıyorum .bu hayata bende bir kez geldim bunları çekmek zorunda değilim diyorum gerçekten yok yuvamı yıkamam babasız çocuk büyütmek gibi lafler etmeyeceğim size koca meraklısı değilim oğlumu alıp şu kapıdan bir çıkabilsem ama elim kolum çocuğum için bağlı boşanma lafını bu yüzden ağzıma dahi alamıyorum kendisi çok asabi ani bir kararımla çocuğuma alıp kapıdan çıksan ben ne yaparım hiç bilmiyorum.keşke banada bi ışık olsa şu zoraki evlilik bi bitse haydi bakalım kızlar acil yardım

dün başka bir konu başlığı altında yazmıştım ama burayı önerdiler bdv’ye yazsaydın diye:)önce bilemedim acaba bdv nedir dedim çünkü kkda yeniyim henüz sonra biraz kurcaladım bir derdim var mış..bir derdim var arkadaşlar hemde çok büyük bir derdim var

Okuyamadım yarıda bıraktım. Nokta virgül bir şey koysaydınız da okunabilseydi en azından. Çocuk kaç yaşında? Belli bir yaşa kadar anneye veriliyor çocuklar.

Son düzenleme:
Sizin tartışma sebeplerinizi anlayamadim.
Sanirim kaynananin sizin evliliginize karışmak ya da sizi incitici davranmak gibi bir durumu yok ssdece oglu annesine cok düşkün dogru mu anladım?

benim asıl sorum aslında ben çocuğumu alıp evden çıksam,babamlara gitsem.herhangi bir suç işlemiş olurmuyum?sonra birde çocuğu kaçırdı bizden olayı olmasın bu detayları merak ediyorum ne yapsam doğru haraket etmiş olurum acaba

Suclu durums dusersiniz bosanma davalarinda evi terk eden kusurlu oluyor

benim asıl sorum aslında ben çocuğumu alıp evden çıksam,babamlara gitsem.herhangi bir suç işlemiş olurmuyum?sonra birde çocuğu kaçırdı bizden olayı olmasın bu detayları merak ediyorum ne yapsam doğru haraket etmiş olurum acaba

Bildiğin kadarıyla olmaz, sadece evi terk etmiş oluyorsunuz.

peki ne yapmam lazım.ben şuan ailemden farklı bir şehirdeyim bir kaç kavgamızda eve gelme diye söyledim ama o gelmeye devam etti.bide bunların üstüne boşanalım desem ayrı bir dünya savaşı patlat bizim evde

Ya beni yanlis anlamanizi istemem ama ben sizin evliliginizde cok büyük bir sorun göremedim
Daha dogrusu sorununuzu anlayamadim
Adam eve sadece para birakiyor tatli soz ilgisi yok demissiniz bunun haricinde sorun gormedim :KK43:
Yani bosanalim derseniz savas patlar diyorsunuz demekki adam sizi birakmak istemiyor kocaniz yani anladigim kadariyla sizi seviyor
Ama siz biraz daha aktif bir hayat yasamak gezmek tozmak sosyallesmek birazcik romantizm yaşamak falan istiyorsunuz
Ancak esiniz surekli annesiyle,yaninda sizi de sürüklüyor doğal olarak sıkıcı bir ortamda bulunuyorsunuz
Dogru mu anladim? Bence duzeltilebilcek seyler gibi geldi bana :)

burdan evleneceklere mesaj vermek isterim..evlendikten sonra hemen çocuk yapmayın bir süre adamı gözlemleyin. Adam ilgisizleşti, evlenince değişti bir çocuk yapayım belki düzelir demeyin. Evlenince değişti mi hemen basın tekmeyi ki ömür boyu bir daha yüzünü görmek zorunda kalmayın. O kadar çok var ki sizin durumunuzda olan, yıllarını mutsuz geçiren..lütfen artık kendinizi bu ilgisiz ana kuzularına muhtaç etmeyin, size de yavrunuza da yazık.:KK43:

Bildiğin kadarıyla olmaz, sadece evi terk etmiş oluyorsunuz.
kendime olan cesaretimi o kadar kırdılarki artık adım atsam acaba mı diyorum.gitmeden boşanma kararımı söylesem bilmiyorum tepkisi ne olur fakat sakin karşılamayacağı aşikar.bi anlık sinirle çocuğu alıp çıksa evden ben oğlumu izini bilmediğim bir yerde nasıl bulacağım.o da çok korkar onun psikolojisini düşünün.

X