• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben nasıl atlatıcam aldatılmanın acısını

Geçmiş olsun kararlı ol ve bütün hesaplarını engelle onunla ilgili haber gelebilcek herkezle bir süre iletişime geçme bence,böyle onları takip edersen devamlı aklın onlarda olur acaba bugün ne oldu naptılar vs. Sabredip uzaklaşırsan daha kolaylaşır gibi geldi bana..

Geçmiş olsun kararlı ol ve bütün hesaplarını engelle onunla ilgili haber gelebilcek herkezle bir süre iletişime geçme bence,böyle onları takip edersen devamlı aklın onlarda olur acaba bugün ne oldu naptılar vs. Sabredip uzaklaşırsan daha kolaylaşır gibi geldi bana..
Ayrıldıktan hemen sonra hattı kırdım zaten. Facebook twitter falan hepsini kapattım. Geriye sabretmek kaldı işte :(

Ancak ben hipnoz yapan bir psikiyatrist öneririm sana,ilaç verecekse hiç gitme bence.Bir arkadaşım 5 seansta uğruna kendini strese sokup reglden kesildiği adamı unuttu. Yani sıradan oldu o kişi artık ve sağlığına kavuştu.

Arkadaşınız hipnoz mu yaptırdı?

Allah sanada sabır versin canım. Şahsen tanıyodum oturup konuşmuşluğumuz yoktu. Onun akrabası zaten aynı eve girip çıkıyolardı.
Doğru söylemiş, gerçekten de öyle ben hala atlatamadım o benim ona aldığım gömlekle kızın yanına gidiyo
çok iyi anlıyorum canım. benim de aldığım gömlekle yeni sevgilisiyle foto çekip whatsapp profili yapmıştı. insana çok ağır geliyor ama zamanla inan bana hafifliyor. ben de hiç atlatamayacgm sanıyordm ama şu an hiçbir şey yok içimde kin bile..
normal ayrılıklarda insanın içinde acı olur özlem olur ama aldatıldığında sadece mide bulantısı oluyor. hazmedemediklerin. söylemek isteyip söyleyemediğin içinde kalan onca şey.. ilişkiyi birlikte yaşamışsın ama bütün yükü sende. o hayatına devam eder sen edemezsin.. herkesin bi sınavı var derler diye avunuyorsun ve başka seylerle kafanı dagıtmaya çalış zamandan başka çaresi malesef ki yok.

çok iyi anlıyorum canım. benim de aldığım gömlekle yeni sevgilisiyle foto çekip whatsapp profili yapmıştı. insana çok ağır geliyor ama zamanla inan bana hafifliyor. ben de hiç atlatamayacgm sanıyordm ama şu an hiçbir şey yok içimde kin bile..
normal ayrılıklarda insanın içinde acı olur özlem olur ama aldatıldığında sadece mide bulantısı oluyor. hazmedemediklerin. söylemek isteyip söyleyemediğin içinde kalan onca şey.. ilişkiyi birlikte yaşamışsın ama bütün yükü sende. o hayatına devam eder sen edemezsin.. herkesin bi sınavı var derler diye avunuyorsun ve başka seylerle kafanı dagıtmaya çalış zamandan başka çaresi malesef ki yok.
Aynen öyle normal bi şekilde ayrılık olsaydı özlem duyardım belki yada kabullenirdim anlaşamadık bitti derdim mutlu olsun derdim. Ama beni aptal yerine koydu benim ağırıma giden bu

Yazdıklarınla ikidir içimi rahatlatıyosun teşekkür ederim. Benim sorunum onlarla değil aslında kendimle. Kendime kızıyorum neden beni aldatan birini gece gündüz düşünüyorum diye. 7 ay oldu. Herşeyi denedim herşeyi yaptım ama hep kendimi onu düşünüp sorgularken buldum. Ben asla o kızı kıskanmadım hatta ilk zamanlar kızın resmine bakardım deli olurdum bunun içinmi bana bunları yaşattı derdim. Hala da öyle. Kıskançlık falan değil, nasıl anlatsam hazmedemiyorum benden vazgeçip o kızla canım cicim olmasına tahammül edemiyorum. Hiç bi konuda benden bi üstünlüğü yok. Benim sorunum o değil.
Onun ailesi de o kızın aileside beni biliyodu babam sevgili muhabbetlerine karşı biri. Ona rağmen bin bir zorluklarla babamı ikna ettim geldiler tanıştılar. 1 ay sonrasında aldatıldım. Anlayacağın babama, aileme çevreme karşı mahçup oldum.
Bide ayrılmışız 2 gün olmuş babası kızın duvarına bişeyler yazıyo ailecek foto falan atıyolar. Ben daha olayın şaşkınlığını yaşıyorum. Onlar hayatlarına güle oynaya devam ediyolar. Ya bi durun daha yeni ayrılmışız. Çocuk evliliğin eşiğinden dönmüş bi bekleyelim hemen ilan etmeyelim kızıda düşünelim onunda bi gururu var onunda bi çevresi var. Ama hiç düşünmediler beni.
Sanki hayatlarında hiç olmamışım gibi devam ettiler.
İnsan durup biraz düşünür. O kıza yaptı bana da yapmaz mı? Hadi kız basit diyelim yakıştırdı kendine böyle bişeyi
Kızın ailesine ne demeli..oda gidip kızın evine kızın annesiyle selfie çekiyo. Benim ona aldığım gömlekle gidip kızla görüşüyo. Ben nasıl hazmederim bütün bunları bilmiyorum ki
Canım inanrım olur yani bunlar. Gurursuz insanlar yapar. Sen dediklerimi dene. Şunu da unutma canım,bugün sana yaptıysa yarın ona da yapar. Bu ar damarı bir kez yırtıldı mı düzelmez.açılır gider. Huylu da huyundan vazgeçmez. Sen mutlu mesut evlilik sürerken,o kız bu kez senin hissettiklerini hisseder.Allah bazılarını,iyi insanlara imtihan olsun diye yaratıyor sanki.Onun yapmas gereken buydu,seni üzüp seni imtihana sokmaktı,başardı.Şimdi sen kendini bu sınavdan geireceksin.O da yaptıklarının bedelini çekecek.Hiçbir şey boşuna olmuyor,bu sınavdan dersini al ve geleceğe bak.Evreni dünyayı bu alemi anlamdırmaya bak,çok takılma.Bak geceleri köpekler havladığında benim aklıma deprem mi olacak korkusu geliyor.Ya o an deprem olsa ve ben ölsem?Pişman olmayacak mıydım bunları düşündüğüm için. Bana bir kez verilmiş bir hayatı neden aklı fikri uçkurda kız ve erkek bozuntuları için harcayayım?Emin ol bu insanlar öte tarafta hakkını helal et diye sana yalvar yakar olacak.Senin şuan yapman gereken bilincindeki bu konuya ait şeyleri halıaltı yapman,bir de yeni bir aşk. Hep umutla bak hayata,1 ay sonra burada yeni bir sevgili haberi bile verebiirsin.Ağlak filmlerden ve müziklerden uzak dur.Kendine küçük hedefler koy.Okuyorsan okul için,okumuyorsan iyi bir meslek için. Ben takıntım sonucu öğretmenlik mesleğimi bıraktım,şuan çok daha iyi bir konumdayım.O iş kurdu etti ek gelir bile sağladı.Çok isyan ettim,birgün kendime geldim.Ve yolumu çizdim.Şuan onun ek geliriyle bile hayal dahi edemeyeceği bir konumdayım,onun çevresinde asla bulamayacağı insanlarlla oturup kalkıyorum.O küçük bir yerde kendini güçlü sanıyorken,ben Gatada staj yapıyorum,bunları ona borçluyum.Eğer bana bu kötülüğü yapmasaydı ben asla bunlara kalkışmayacaktım.Onun bunlardan haberi var mı bilmiyorum bile,ama elinde sonunda olacak.Bir arkadaş yazmış Allah başkasının ağlayarak kaybettiğini başkasına mutlulukla kazandırmıyor diye.Ben en sondanönceki beni aldatan ilişkimle başladığımda adam meğer başka bir kızla konuşuyormuş,kız faceinde şarkılar paylaşıyor,adam da ben görmeyeyim diye kaldırıyormuş.Ben bunu ilişki bitiminde mailinde gördüm.Facebook bildirim maili idi.Bana yaptığını ona da yapmış.Kızın ağlamasına vesile olan benim ancak haberim dahi olmadığı halde bende yaşadım aynını.Bir de haberi olanların halini düşün.Bunları iyi irdele.Çok öpüyorum seni,sağlıcakla kal.

Aynen öyle normal bi şekilde ayrılık olsaydı özlem duyardım belki yada kabullenirdim anlaşamadık bitti derdim mutlu olsun derdim. Ama beni aptal yerine koydu benim ağırıma giden bu
ağırına gitmesi çok doğal ama bu senin hatan değil. aldatmak kanında varmış demek ki. dünya iyisi de olsan fark etmezdi. böyle bi adamla evlenmiş olsan çocuğun olsa daha kötü olurdu bu açıdan bakmaya çalış :( seni aldatan diğer kızı aldatmayacak mı. mutlu göründüklerine de aldanma

Zararın neresinden dönersen kardır demiş atalarımız gerçek yüzünü şimdiden gördünüz ya ileride evli çoluklu çocukluyken yapsaydı.Çok zor elbette kolay değil zaman herşeyin ilacı vardır her işte bir hayır inşallah bundan sonra herşey gönlünce olur ve gerçek aşk sevgi ve mutluluğunu bulursn.

Canım inanrım olur yani bunlar. Gurursuz insanlar yapar. Sen dediklerimi dene. Şunu da unutma canım,bugün sana yaptıysa yarın ona da yapar. Bu ar damarı bir kez yırtıldı mı düzelmez.açılır gider. Huylu da huyundan vazgeçmez. Sen mutlu mesut evlilik sürerken,o kız bu kez senin hissettiklerini hisseder.Allah bazılarını,iyi insanlara imtihan olsun diye yaratıyor sanki.Onun yapmas gereken buydu,seni üzüp seni imtihana sokmaktı,başardı.Şimdi sen kendini bu sınavdan geireceksin.O da yaptıklarının bedelini çekecek.Hiçbir şey boşuna olmuyor,bu sınavdan dersini al ve geleceğe bak.Evreni dünyayı bu alemi anlamdırmaya bak,çok takılma.Bak geceleri köpekler havladığında benim aklıma deprem mi olacak korkusu geliyor.Ya o an deprem olsa ve ben ölsem?Pişman olmayacak mıydım bunları düşündüğüm için. Bana bir kez verilmiş bir hayatı neden aklı fikri uçkurda kız ve erkek bozuntuları için harcayayım?Emin ol bu insanlar öte tarafta hakkını helal et diye sana yalvar yakar olacak.Senin şuan yapman gereken bilincindeki bu konuya ait şeyleri halıaltı yapman,bir de yeni bir aşk. Hep umutla bak hayata,1 ay sonra burada yeni bir sevgili haberi bile verebiirsin.Ağlak filmlerden ve müziklerden uzak dur.Kendine küçük hedefler koy.Okuyorsan okul için,okumuyorsan iyi bir meslek için. Ben takıntım sonucu öğretmenlik mesleğimi bıraktım,şuan çok daha iyi bir konumdayım.O iş kurdu etti ek gelir bile sağladı.Çok isyan ettim,birgün kendime geldim.Ve yolumu çizdim.Şuan onun ek geliriyle bile hayal dahi edemeyeceği bir konumdayım,onun çevresinde asla bulamayacağı insanlarlla oturup kalkıyorum.O küçük bir yerde kendini güçlü sanıyorken,ben Gatada staj yapıyorum,bunları ona borçluyum.Eğer bana bu kötülüğü yapmasaydı ben asla bunlara kalkışmayacaktım.Onun bunlardan haberi var mı bilmiyorum bile,ama elinde sonunda olacak.Bir arkadaş yazmış Allah başkasının ağlayarak kaybettiğini başkasına mutlulukla kazandırmıyor diye.Ben en sondanönceki beni aldatan ilişkimle başladığımda adam meğer başka bir kızla konuşuyormuş,kız faceinde şarkılar paylaşıyor,adam da ben görmeyeyim diye kaldırıyormuş.Ben bunu ilişki bitiminde mailinde gördüm.Facebook bildirim maili idi.Bana yaptığını ona da yapmış.Kızın ağlamasına vesile olan benim ancak haberim dahi olmadığı halde bende yaşadım aynını.Bir de haberi olanların halini düşün.Bunları iyi irdele.Çok öpüyorum seni,sağlıcakla kal.
Yazdıklarını harfi harfine beynimde not ediyorum çok mantıklı konuşuyosun. Benim aslında bildğim ama anlamak istemediğim şeyleri yazmşsın. Dediğin gibi huylu huyundan vazgeçmez. Oda çok ah aldı. Her sevgilisiyle evlilik hayali kurup sonra yarı yolda bıraktı bana yaptığı gibi. Belki benle birlikteyken de başka bi kızın canı yanıyodu onun için ağlıyodu bende aynısını yaşadım. Benim ahımda kalmaz yanına inşallah. Sabırla bekliyorum. Benimle geçinemeyen insan yoktur, çevremde sevilen biriyimdir. Bazen düşünüyorum benimle yapamayan onunla hiç yapamaz. Seninde dediiğin gibi Bana bir kez verilmiş bir hayatı neden aklı fikri uçkurda kız ve erkek için harcayayım?

ağırına gitmesi çok doğal ama bu senin hatan değil. aldatmak kanında varmış demek ki. dünya iyisi de olsan fark etmezdi. böyle bi adamla evlenmiş olsan çocuğun olsa daha kötü olurdu bu açıdan bakmaya çalış :KK43: seni aldatan diğer kızı aldatmayacak mı. mutlu göründüklerine de aldanma
İnşallah öyle bişey olurda bana çektirdiklerinin bedelini öderler her ikiside . Hakediyolar sonuna kadar

İnşallah öyle bişey olurda bana çektirdiklerinin bedelini öderler her ikiside . Hakediyolar sonuna kadar
Yarına kalır belki ama yanlarına kalmazz merak etme herkes yaptığının bedelini muhakkak öder.Masumun ahı indirir yere şahı...Hiç üzülme aksine kurtuldum diye sevin bu günleride atlatacaksın ve şimdiki halini ilerde hatırladıgında güleceksin.Hangi acı bakii kaldı kii yerinde olsam lokma döktürürdüm kurtuldummm diye :KK49:

Yarına kalır belki ama yanlarına kalmazz merak etme herkes yaptığının bedelini muhakkak öder.Masumun ahı indirir yere şahı...Hiç üzülme aksine kurtuldum diye sevin bu günleride atlatacaksın ve şimdiki halini ilerde hatırladıgında güleceksin.Hangi acı bakii kaldı kii yerinde olsam lokma döktürürdüm kurtuldummm diye :KK49:
Haklısınız . Şüphem yok ektiğini biçer demek ki layığı o kızmış layığını bulmuş işte. İyiki konu açmışım buraya içim rahatladı

Haklısınız . Şüphem yok ektiğini biçer demek ki layığı o kızmış layığını bulmuş işte. İyiki konu açmışım buraya içim rahatladı
Aynen ölee bülbül güle karga çöplüğe konarmış....Bırak eskii eskide kalsın arkana dönerek sürekli bakarak ilerleme kaydedemezsin.

Açık ve net aldatıldım ve ben hala atlatamıyorum.
Hazmedemediğim o kadar çok şey var ki..
Hiç olmamışım gibi davranmalarına mı üzüleyim, beni aldatıp mutlu giden ilişkilerine mi üzüleyim?
Bencil bi insanda değilimdir aslında kimsenin mutsuzluğu benim mutlu olma sebebim değildir
Ama ben aldatıldım aptal yerine konuldum resmen, ben gelinlik bakarken onlar kendi aralarında anlaşıp herşeyi halletmişler. Geriye benden ayrılmak kalmış, sağolsun onuda bana bıraktı ayrılmam için elinden geleni yaptı.

Şimdi ben nasıl aldatılmanın verdiği ezikliğin üstesinden gelicem?

Benim yaşadığımı yaşayanlar varsa, sizler nasıl atlattınız bu süreci :KK43:

karşına ınsallah daha temız bırı cıkar daha dürüst bırı cıkar ve eğer gerçekten yaptıkları haksızsa ki öyledir diye düşünüyorum , onların da birgün aynı sekilde son buldugunu görürsün
kendını sevmeye devam et...küsme kendine

karşına ınsallah daha temız bırı cıkar daha dürüst bırı cıkar ve eğer gerçekten yaptıkları haksızsa ki öyledir diye düşünüyorum , onların da birgün aynı sekilde son buldugunu görürsün
kendını sevmeye devam et...küsme kendine
İnşallah canım çok teşekkür ederim. İnşallah çekerler bana çektirdiklerini

Back
X