• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben nasıl atlatıcam aldatılmanın acısını

kimsenin yanına kalmaz birini mutsuz edip hayata devam etmek diye bir şey yok

şuan için öyle olsada dur bakalım dünya bu neler olur neler olur...

sen mutlu olmaya bak ... zamanla hafifler acın şunu unutma bir şeylerin bitişi yenişeylere gebe olabilir mutluluk belki senin kapını daimi çalıcak sabret bence
7 ay olucak nerdeyse ailecek birbirlerine facede dürtüp ekliyolar resimler paylaşıyolar ya benim ona aldığım gömlekle sevgilisiyle buluşmaya gidiyo bu kadar karaktersizlik olmaz ya

Sen niye kendini ezik buluyorsunki seni aldatan eziktir. Bu laf gerci az bile ona unutman cok zor ama mutlu gorunmek zorundasin hayatinin sonu degil sanmaki onlar simdi cok mutlu yuva yikanin yuvasi olmaz . Ama insallah sen cok mutlu olursun
inşallah teşekkür ederim benim tek isteğim bu durumu kabullenip bi an önce atlatmak ama olmuyo bigün iyiysem ertesi günü kötüyüm

ben olsam ailesini arar (tabi tanisiyosaniz) oglunuza hakkimi helal etmiyorum insallah hic mutlu olamaz derdim
iclerine dert olsun

"Unutarak"

Onu ilişkinizi her şeyi unutun, yada unutuğunuza kendinizi inandirin, facebookuna instagramina filan asla bakmayin kimseye ondan bahsetmeyin.. zamanla bi bakiyorsunuz gercek olmus.her insan gibi o da unutulmus
unutmak büyük nimet. Ya unutamasaydik? Nasil geçerdi acılar yaşanmışliklar değil mi?

adına ister karma de ister kul hakkı de ister ilahi adalet bütün dinlerde kültürlerde aynı ne ekersen onu biçersin. senin mutsuzluğunun üstünden mutlu olamazlar illaki bir yerde senin çektiğinden daha büyük bir acı çekicekler. bence bunu düşün içini rahatlar. ayrıca aldatılmanın ezikliği olmaz o aldatan karektersiz sadakatsiz yüreksiz asıl ezikliğini nasıl atacak? bırak allahlarından bulsunlar. sende hakettiğin gibi düzgün birini bulur mutlu olursun inşallah.

ben olsam ailesini arar (tabi tanisiyosaniz) oglunuza hakkimi helal etmiyorum insallah hic mutlu olamaz derdim
iclerine dert olsun
öyle bişey yapıp kendmi küçük düşüremem canım söylesem de bişey farketmez gerçii iyi insanlar olsalar bizim ayrılığımızın 2. günü babası kızın duvarına aman kızım canım cicim kızım yazmadı

öyle bişey yapıp kendmi küçük düşüremem canım söylesem de bişey farketmez gerçii iyi insanlar olsalar bizim ayrılığımızın 2. günü babası kızın duvarına aman kızım canım cicim kızım yazmadı
ailecek rezillermis desene Allahindan bulsun, insallah cicik kizim yazdigi gelinin kazik yerde gorur cicimi

diycek tek bir kelimem yok biliyo musun
nasıl yakıyo içini öyle iyi biliyorum ki
hangi söz sana teselli olucak ki şimdi.. geçen gün ben kötüydüm şimdi sen..
böyle kötü ola ola düzelicek belki ne dersin ?
İnşallah derim canım.
İnşallah biz atlattığımızda onlarda bizim yaşadıklarımızı yaşarlar :(

uzulcen yere kalk bı sukur namazı kıl bence..kurtuldum dıyee..ya evlenpte aldatılsaydın..allah muhafaza canımm..bosverrr basta uzuluursun ama geceeerr..neler gecmıyo kı buda gecerr..senın degerını hıssettıren senı cook seven bırı cıktıgında karsına allaha sukretceksınn..

adına ister karma de ister kul hakkı de ister ilahi adalet bütün dinlerde kültürlerde aynı ne ekersen onu biçersin. senin mutsuzluğunun üstünden mutlu olamazlar illaki bir yerde senin çektiğinden daha büyük bir acı çekicekler. bence bunu düşün içini rahatlar. ayrıca aldatılmanın ezikliği olmaz o aldatan karektersiz sadakatsiz yüreksiz asıl ezikliğini nasıl atacak? bırak allahlarından bulsunlar. sende hakettiğin gibi düzgün birini bulur mutlu olursun inşallah.
inşallah canım teşekkür ederim. benimde ilahi adalete inancım var. ama boşluktayım sanki görükçe üzülüyorum bi kendi halime bakıyorum bi onlara ben burda üzülüyorum onlar orda düğün dernek önemli olan şu süreci atlatabilmem

Çok üzüldüm.. Allah yardımcın olsun
Rabbim gönlüne kalbine ferhalık versin..
biran önce toparlan hayata tutun yeniden
herşeyin zamanı ilaç.. Bundan sonraki zamanlarn güzel olsun.. :(

inşallah canım teşekkür ederim. benimde ilahi adalete inancım var. ama boşluktayım sanki görükçe üzülüyorum bi kendi halime bakıyorum bi onlara ben burda üzülüyorum onlar orda düğün dernek önemli olan şu süreci atlatabilmem
inadına mutlu olun. o iki zavallı yüzünden mutsuz olmamaya şartlayın kendinizi. ufak bir tatil olabilir belki, yada yeni bir spor salonunda yeni bir çevre edinebilrisiniz. arkadaşların arkadaşlarıy falan kalabalık gruplarla akşam yemekleri.. yeni insanlar ve çevre kafanızı dağıtır. ne kadar meşgul olursanız o kadar az düşünürsünüz.

Back
X