• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben nasıl atlatıcam aldatılmanın acısını

Aynende dilediğin gibi olacak ağlayanın ahı kimi güldürmüşkü onu güldürsün
Önüne bak ve onları sil kafandan inan bana bundan sonraki hayatın saba iyiki gitmiş dedirtecek
Bugünden itibaren tamamen sildim kafamdan canım oluru yok artık Allaha havale ettim rabbim benimde yüzümü güldürür elbet

Açık ve net aldatıldım ve ben hala atlatamıyorum.
Hazmedemediğim o kadar çok şey var ki..
Hiç olmamışım gibi davranmalarına mı üzüleyim, beni aldatıp mutlu giden ilişkilerine mi üzüleyim?
Bencil bi insanda değilimdir aslında kimsenin mutsuzluğu benim mutlu olma sebebim değildir
Ama ben aldatıldım aptal yerine konuldum resmen, ben gelinlik bakarken onlar kendi aralarında anlaşıp herşeyi halletmişler. Geriye benden ayrılmak kalmış, sağolsun onuda bana bıraktı ayrılmam için elinden geleni yaptı.

Şimdi ben nasıl aldatılmanın verdiği ezikliğin üstesinden gelicem?

Benim yaşadığımı yaşayanlar varsa, sizler nasıl atlattınız bu süreci :KK43:
G

Geçmiş olsun. Bu pek atlatılan birşey değil sanırım. Mesela ben ilk yaşadığımda insanlardan korktuğumu farkettim. Hani öyle birebir görme şeklinde bir aldatılmada değil. O zamanki erkek arkadaşımın internette arandığını farkettim. Ne oldu yaşama sevincim azaldı, güvensizlik, sevgide azalma. Aradan çok uzun zaman geçti sonra hayatıma başkası girdi fakat güvenemiyorum. Hoş kendimde sorun görmüyorum çünkü görütorumki gğvenmemekte haklıymışım. Sanırım daha olumlu bqkan birileri yorumlasa daha iyi :(

Allah kolaylık versin çok zor bir durum ama madem niyetleri vardı siz nişanlanınca mı akıllarına gelmiş? Sadakat duygusu olmayanlardan nefret ediyorum yeminle..!

Eminim bize söylemesi çok kolay ama geçecektir.. zaman herşeyin ilacı.. bi sabah uyanıp onlara dair hic birşey hatırlamadığınızı farkettiğinizde siz bile şaşıracaksınız..

Back
X