- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.260
- 168
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
Canım ne düğün derneği? Takip etmeyi bırak şu adamı...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o daha kötü olurdu tabi ama off çok kinliyim ona karşıuzulcen yere kalk bı sukur namazı kıl bence..kurtuldum dıyee..ya evlenpte aldatılsaydın..allah muhafaza canımm..bosverrr basta uzuluursun ama geceeerr..neler gecmıyo kı buda gecerr..senın degerını hıssettıren senı cook seven bırı cıktıgında karsına allaha sukretceksınn..
canım dayanamıyorum artık ben mutsuz onlar mutlu bu kadar mı değersizdim madem hiç değerim yoktu niye iş ciddiye bindi neden aileme mahçup etti beni neden olmayacak hayaller kurdurdu ben anlamıyorumCanım ne düğün derneği? Takip etmeyi bırak şu adamı...
denedim olmuyo istemeden çok kinlenmişim mutsuz olduklarını görmeden geçmicek sankiinadına mutlu olun. o iki zavallı yüzünden mutsuz olmamaya şartlayın kendinizi. ufak bir tatil olabilir belki, yada yeni bir spor salonunda yeni bir çevre edinebilrisiniz. arkadaşların arkadaşlarıy falan kalabalık gruplarla akşam yemekleri.. yeni insanlar ve çevre kafanızı dağıtır. ne kadar meşgul olursanız o kadar az düşünürsünüz.
canım dayanamıyorum artık ben mutsuz onlar mutlu bu kadar mı değersizdim madem hiç değerim yoktu niye iş ciddiye bindi neden aileme mahçup etti beni neden olmayacak hayaller kurdurdu ben anlamıyorum
Canım teşekkür ederm çok güzel anlatmışsın.Canım,senin konun dikkatimi çekti.Ben de gece konu açmıştım,benzettim biraz. Ben tam olarak zamanı bilmiyorum ama uzun süredir görüşmüyorum,görüşmek de istemiyorum. Bu hafta onu hatırlatacak şeyler yaşadım o nedenle sıkıldım galiba,yoğun duygular içerisinde konu açtım. Ben kabullendim bir de aldatılmayı,o dönem ciddi sıkıntılarım vardı,ona da alışmıştım yıllarca, olmayacağını bile bile kabul ettim.Bariz aldatılma demiyordum buna;ancak inanr mısın kim bilir kaç sene en yakın dostlarıma hemen her gün ben aldatıldım mı diye soruyordum. Kendime en büyük işkenceyi yapmışım.O zamanlarda çok çok güçlü olsaydım ve ailevi sorunları da onu da arkamda bıraksaymışım.Neyse,bu mutlu olma olayı benim eski sevgilimde de var gibi.Ama ben inanmıyorum.Kendini düşün canım bunca zaman kimin canını yaktın da başına kötü bir şey gelmedi? Mesela küçükken ben anneme terbiyesizlik etsem hemen elimi,kolumu bir yere çarpardım yanlışlıkla. Bu işler böyle canım, kimi üzersen üzülürsün.Evrenin düzeni bu, başkasından aynı şekilde kazık yer.Ben ikinci kıza şaşırmadım,benimkinde de öyle bir durum vardı. Şöyle düşün,böyle bir kızla ikinci kız olmayı kabullenen bir kızla görüşüyorsa,bu çocuk demekki sağlam karakterde biri değil,böyle birini sevemezsin sen de sevmiyorsun zaten farkındasın. Zaman zaman ondan bahsedildikçe aklın karışıyor,ben de aylar sora dün gece öyle oldum.Ancak bahsetmezsin olu rbiter. Ben engelledim faceden falan,sen de engelle.Kızı da engelle.Onu hatırlatcak kişileri de sildim.Sen de sil.watsap vs aklına ne geliyorsa engelle gitsin.O zaman atlatırsın.Allah herkesi başka şeyle sınarmış,kaldıramayacağı yük vermezmiş.Demekki çok güçlüsün bunun altından kalkabilirsin. Bir zaman geliyor başka birisi için bile aşk acısı yaşamaya başlıyorsun. Bundan zevk alıyorsun bazen,çünkü kuyruk acısı en büyük öğretmenin oluyor,karakterli birini seviyorsun,onun için cefada güzel oluyor. Her şeyin sebebi varmış bu hayatta,bundan alacağın dersi aldın,bundan sonra o dersi kullanabileceğin biri çıkacak karşına.Emin ol sen yapsan aynını,o hiç kendinde suç aramaz,doğrudan seni suçlar,yoluna bakmaz,düşünmezdi. Sil kurtul,yoluna bak,aylar sonra bile ortak biriyle görüşme ben gibi.Onun için giden tek bir günüm dahi olsun istemiyorken,zamanım gitti.Zamanını harcama,internetten bağ kesme çalışmalarını araştır,hoponopo yap,eft yap,rahatlarsın,bir de bol bol dua et,gez toz.Onu hatırlatacak her şeyden uzak dur,o zaman geçiyor böyle aklın bulanık gibi oluyor,sanki onla ilgili kısım tozlanmış,örümcek ağı tutmuş gibi.Yaşadıklarını unutuyorsun,hissettiklerini unutmuyorsun ama duyguların kontrol edilebilir hale geliyor.Sende de böyle olacak.
Tavayla kafasına vursam canı benim gibi yanmaz ki öldüresiye dövseler yine yanmaz inşallah benim çektiğimin aynısını çekerValla bak içimden ne geçiyor biliyor musun?
Tavayla kafasına vurmak...
Şimdi ben bunu yapamayacağıma göre, iş sana düşüyor?
Sen hesaplaşmadan bu sorular cevap bulamayacak.
Hesabı kapat...
Tavayla kafasına vursam canı benim gibi yanmaz ki öldüresiye dövseler yine yanmaz inşallah benim çektiğimin aynısını çeker
sabırlı olun her şeyin ilacı zaman.. o günlerde gelicek inşallah..denedim olmuyo istemeden çok kinlenmişim mutsuz olduklarını görmeden geçmicek sanki
gidenlern cogu dönüyo aldatılmak gerçekten cok acı sizin sessizce akışına bırakmanız gerek üstüne gitmeyin zaten elinize fırsat gececektirAçık ve net aldatıldım ve ben hala atlatamıyorum.
Hazmedemediğim o kadar çok şey var ki..
Hiç olmamışım gibi davranmalarına mı üzüleyim, beni aldatıp mutlu giden ilişkilerine mi üzüleyim?
Bencil bi insanda değilimdir aslında kimsenin mutsuzluğu benim mutlu olma sebebim değildir
Ama ben aldatıldım aptal yerine konuldum resmen, ben gelinlik bakarken onlar kendi aralarında anlaşıp herşeyi halletmişler. Geriye benden ayrılmak kalmış, sağolsun onuda bana bıraktı ayrılmam için elinden geleni yaptı.
Şimdi ben nasıl aldatılmanın verdiği ezikliğin üstesinden gelicem?
Benim yaşadığımı yaşayanlar varsa, sizler nasıl atlattınız bu süreci