- 24 Mart 2015
- 130
- 104
- 38
- 36
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
ALLAH de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım teşekkür ederm çok güzel anlatmışsın.
İçimde söyleyemediğim o kadar çok şey var ki ne yapsamda geçmiyo herşeyi denedim kitap aldım okudum film izledim gezdim ama olmuyo aklımdan söküp atamıyorum . Ona karşı en ufak bi sevgim yok. O kadar güzel şeyler yaşadık hiç biri yok gözümde. ve evet dediğin gibi onunla yaşadığımız herşeyi unuttum o son sözleri dışında hiç bi güzel anımız yok aklımda. kafam allak bullak herşey üst üste geliyo bana dediği herşeyi onada söylüyo onunla evlilik hayali kuruyo aileler içli dışlı. ben? ben burda üzülüyorum niye beni aldattı da niye mutlu oldu diye. ben herşeyin farkndayım bi karaktersiz yüzünden kendime boşa eziyet ediyorm bunuda biliyorm. ama engel olamıyorum işte. ona verdiğim değere üzülüyorum çok pişmanım. ama seviyodum ondan asla böyle bişeyi beklemiyodum. üstte bi arkadaşın dediği gibi babana bile güvenmiceksin ama ben güvendim halada şaşırıyorum altında bi sebep arıyorum neden böyle oldu diye. bide beni tercih ettiği kız beni bu kadar üzmesine değecek olsa.
Hayır hiç bi sıkıntı yoktu hatta aldatılmadan 1 ay öncesine kadar istemeye gelmişlerdi. Aldatıldığım kızla zaten akrabalar, aynı eve girip çıkıyolar. Son zamanlarda çok sık görüşmeye başlamışlardı. Ağzından da kaçırdı zaten şüphelenmeye başlamıştım ki şüphelermde yanılmadım. Öncesine kadar aramız çok iyiydiAranızda bir sıkıntı varmiydi? Neden böyle yaptı?
Benim sevgim yada özlemim yok nefret duygusu bitirdi bendeki aşkı. Ayrılmadan önce bi arkadaşıma demiştim ki ayrılırsak ben naparım çok özlerim başkasıyla olmasına dayanamam. Ama yok özlemiyorum nefret ediyorum. Normal bi şekilde ayrılsaydık bu kadr uzun sürmezdi acım, atlatırdım. Ama aldatılmayı hazmedemedimBende atlatmaya çalışıyorum tatlım kızlarda bana her şeyi olduğu gibi kabullen dediler bu çok önemli kabullenmeye çalışıyorum gerçekten çok doğru. Haklı olan insanlar ben haklıydım neden başıma geldi diye en çok depresyona girenlermiş. Birde böyle insanlar için değmiyor. Şimdi o kızın birazcık aklı varsa ona bunu yapan bana ne yapar diye düşünmeli. Sen kurtulmuşsun o almış başına belayı mutlu ol bunları yaşamak cok zor cunku bende hala sevdiğim insanı unutamıyorum özlüyorum ama unutacağım ne kadar zaman gerek bilmiyorum başka çarem yok.
Aldatıyomuş zaten canım aralarında herşeyi halletmişler geriye benden ayrılmak kalmış onuda tavırlarıyla belli etti zaten bende ayrılmak zorunda kaldım. O kızla konuşmaya başladığından beri aramız bozuktu ondan öncesine kadar bi problem yoktu etrafımdakiler hep bize imrenirdi şimdi nasıl böyle oldu aklım almıyoCanim sen o cocuktan kendin ayrilmamis miydin? O yüzden aldatma sayilmaz tam olarak sanirim ..zaten anlasamiyordunuz dogru hatirliyorsam..
Aylar gecti hala ayni üzüntülerle bogusuyorsun..bence psikolojik yardim al..konusmak seni rahatlatir böyle konu aciyor anlik rahatliyorsun sadece..hem olaylari ince detayina kadar daha net görürsün psikolog sayesinde..
Kendini üzme artik daha fazla..hayat devam ediyor ..herseyin bir hayiri var emin ol
:)) o olcak en songelinlik falan da seçmişsin onu geçir üstüne gir bi yakışıklının koluna sonra dünya evine hoppa
Canım dün gece mobilden girdim o nedenle msj yazamadım,hata verdi. Öncelikle bilinçaltını düzenlemeye çalış canım.Eft ve TAT yöntemlerini araştır netten,birkaç deneme yap eft için,tüm maddelerine dikkat edersen rahatlama sağlarsın.Kendine karşı dürüst ol.Neden bu kadar etkşlendin?Kendini ezik mi hissettin,o kızı mı kıskandın,o kızın senden üstün olduğunu mu düşündün?Hepsini apaçık not et.Sonra başla eftye.İlki mesela "xten nefret etmeme rağmen,kendimi olduğum gibi kabul ediyor ve seviyorum." bu şekilde pıtpıtlamaya başla. bunu bir dene sonra da sadece xten nefret ediyorum diye pıtpıtla.Bu turu tamamlayınca "ben tüm evrene karşı sevgi doluyum." diye pıtpıtla.o kız için de yap.bunları nette göreceksin sen de zaten yaptıkça çok rahatlayacaksın. Sonra hoponopo yap, onların yüzlerini anımsa ve cümleleri tekrarla.Ben sana hakkını helal et demiyorum,tabiiki etme. Bende etmedim.Ancak birine kin duymak bile kişiyi,kin duyulan insana bağımlı kılıyor.Ne gerek var?Kin bile duyma.Bunları 21 gün tekrarla,21 gün sonra da geç kendine yeni bir aşk için eft yap.Canın sıkıldıkça dua et,İnşirah suresi oku. Aslında her şey beyinde bitiyor buna inandır kendini.Onları takip edip etmemek,onlara ah vah edip kendini üzüp üzmemek sana kalmış. Beyninle,bilincinle ve ruhunla onlar arasındaki bağı kestiğinde hiçbir şey hissetmeyeceksin.Ve şöyle düşün evrende belli bir enerji var.Kendine göre çekiyor herkes. Şimdi sen daha azını alırsan başkası senin almadığın kısmı alacak,onlar mutlu mesut vs diye düşünürsen onlara göndereceksin bunu.Bir de enerji mi yollayacaksın?Bu alem mana alemi,yani nasıl bakıyorsan,neyi arıyorsan onu buluyorsun. Bunlar kişisel gelişim kitaplarından cümleler gibi dursa da,benim kendi tecrübelerimdir. Bak sana şöyle söyleyeyim ben bu zamana dek kimi sevdiysem hepsi aynı doğum tarihine sahipti.Hepsinin aile yapısı benzerdi ve hepsi de güvenilmezdi.Ve hepsinin de 2.kız yaptıkları kaba burunlu,tombul ve erkek delisi kızlardı. Bu tombul kaba burunu sözünü küçümsemek için söylemedim,ince yapılı küçük yüzlü kız çok fazla ancak bu şekilde tipe sahip kızlar daha azınlıkta olmasına rağmen istisnasız hep aynıydı.Bunu belirtmek için söyledim.Neyse yani bilinçaltım bana hep aynılarını çekti. Bunu en sonunda farkettim ve şuan boğa burçlarından uzak duruyorum,çünkü benim frekansım uyuşmuyor onlarla,başında da güvensiz başlayacağıma hiç başlamayayım daha iyi diye geri duruyorum. Sende kendini sorgula,kendine hep dürüst ol. Bir adım geriden bak,sana acı veren his ne,kaçma bundan ve bu hissin altında yatan her şey için eft,tat gibi duygusal özgürleşme teknikleri kullan. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama şehrinde bir eft uzmanı varsa onla çalıman da faydalı olur.Bir saatte 3,4 problemine çözüm bulabilirsin. Psikiyatriste de gidebilirsin durumun el veriyorsa. Ancak ben hipnoz yapan bir psikiyatrist öneririm sana,ilaç verecekse hiç gitme bence.Bir arkadaşım 5 seansta uğruna kendini strese sokup reglden kesildiği adamı unuttu. Yani sıradan oldu o kişi artık ve sağlığına kavuştu. Sana yazmak için girdim canım, ara ara girmeye çalışırım.Umarım faydalı olur,bunları es geçme,başında bana saçmalık gibi geliyordu ama faydasını görürsün.Sağlıcakla ve sevgiyle kal.Canım teşekkür ederm çok güzel anlatmışsın.
İçimde söyleyemediğim o kadar çok şey var ki ne yapsamda geçmiyo herşeyi denedim kitap aldım okudum film izledim gezdim ama olmuyo aklımdan söküp atamıyorum . Ona karşı en ufak bi sevgim yok. O kadar güzel şeyler yaşadık hiç biri yok gözümde. ve evet dediğin gibi onunla yaşadığımız herşeyi unuttum o son sözleri dışında hiç bi güzel anımız yok aklımda. kafam allak bullak herşey üst üste geliyo bana dediği herşeyi onada söylüyo onunla evlilik hayali kuruyo aileler içli dışlı. ben? ben burda üzülüyorum niye beni aldattı da niye mutlu oldu diye. ben herşeyin farkndayım bi karaktersiz yüzünden kendime boşa eziyet ediyorm bunuda biliyorm. ama engel olamıyorum işte. ona verdiğim değere üzülüyorum çok pişmanım. ama seviyodum ondan asla böyle bişeyi beklemiyodum. üstte bi arkadaşın dediği gibi babana bile güvenmiceksin ama ben güvendim halada şaşırıyorum altında bi sebep arıyorum neden böyle oldu diye. bide beni tercih ettiği kız beni bu kadar üzmesine değecek olsa.
Allah sanada sabır versin canım. Şahsen tanıyodum oturup konuşmuşluğumuz yoktu. Onun akrabası zaten aynı eve girip çıkıyolardı.
Doğru söylemiş, gerçekten de öyle ben hala atlatamadım o benim ona aldığım gömlekle kızın yanına gidiyo
Canım dün gece mobilden girdim o nedenle msj yazamadım,hata verdi. Öncelikle bilinçaltını düzenlemeye çalış canım.Eft ve TAT yöntemlerini araştır netten,birkaç deneme yap eft için,tüm maddelerine dikkat edersen rahatlama sağlarsın.Kendine karşı dürüst ol.Neden bu kadar etkşlendin?Kendini ezik mi hissettin,o kızı mı kıskandın,o kızın senden üstün olduğunu mu düşündün?Hepsini apaçık not et.Sonra başla eftye.İlki mesela "xten nefret etmeme rağmen,kendimi olduğum gibi kabul ediyor ve seviyorum." bu şekilde pıtpıtlamaya başla. bunu bir dene sonra da sadece xten nefret ediyorum diye pıtpıtla.Bu turu tamamlayınca "ben tüm evrene karşı sevgi doluyum." diye pıtpıtla.o kız için de yap.bunları nette göreceksin sen de zaten yaptıkça çok rahatlayacaksın. Sonra hoponopo yap, onların yüzlerini anımsa ve cümleleri tekrarla.Ben sana hakkını helal et demiyorum,tabiiki etme. Bende etmedim.Ancak birine kin duymak bile kişiyi,kin duyulan insana bağımlı kılıyor.Ne gerek var?Kin bile duyma.Bunları 21 gün tekrarla,21 gün sonra da geç kendine yeni bir aşk için eft yap.Canın sıkıldıkça dua et,İnşirah suresi oku. Aslında her şey beyinde bitiyor buna inandır kendini.Onları takip edip etmemek,onlara ah vah edip kendini üzüp üzmemek sana kalmış. Beyninle,bilincinle ve ruhunla onlar arasındaki bağı kestiğinde hiçbir şey hissetmeyeceksin.Ve şöyle düşün evrende belli bir enerji var.Kendine göre çekiyor herkes. Şimdi sen daha azını alırsan başkası senin almadığın kısmı alacak,onlar mutlu mesut vs diye düşünürsen onlara göndereceksin bunu.Bir de enerji mi yollayacaksın?Bu alem mana alemi,yani nasıl bakıyorsan,neyi arıyorsan onu buluyorsun. Bunlar kişisel gelişim kitaplarından cümleler gibi dursa da,benim kendi tecrübelerimdir. Bak sana şöyle söyleyeyim ben bu zamana dek kimi sevdiysem hepsi aynı doğum tarihine sahipti.Hepsinin aile yapısı benzerdi ve hepsi de güvenilmezdi.Ve hepsinin de 2.kız yaptıkları kaba burunlu,tombul ve erkek delisi kızlardı. Bu tombul kaba burunu sözünü küçümsemek için söylemedim,ince yapılı küçük yüzlü kız çok fazla ancak bu şekilde tipe sahip kızlar daha azınlıkta olmasına rağmen istisnasız hep aynıydı.Bunu belirtmek için söyledim.Neyse yani bilinçaltım bana hep aynılarını çekti. Bunu en sonunda farkettim ve şuan boğa burçlarından uzak duruyorum,çünkü benim frekansım uyuşmuyor onlarla,başında da güvensiz başlayacağıma hiç başlamayayım daha iyi diye geri duruyorum. Sende kendini sorgula,kendine hep dürüst ol. Bir adım geriden bak,sana acı veren his ne,kaçma bundan ve bu hissin altında yatan her şey için eft,tat gibi duygusal özgürleşme teknikleri kullan. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama şehrinde bir eft uzmanı varsa onla çalıman da faydalı olur.Bir saatte 3,4 problemine çözüm bulabilirsin. Psikiyatriste de gidebilirsin durumun el veriyorsa. Ancak ben hipnoz yapan bir psikiyatrist öneririm sana,ilaç verecekse hiç gitme bence.Bir arkadaşım 5 seansta uğruna kendini strese sokup reglden kesildiği adamı unuttu. Yani sıradan oldu o kişi artık ve sağlığına kavuştu. Sana yazmak için girdim canım, ara ara girmeye çalışırım.Umarım faydalı olur,bunları es geçme,başında bana saçmalık gibi geliyordu ama faydasını görürsün.Sağlıcakla ve sevgiyle kal.
Rabbim sanada yardım etsin. Bebeğinle güzel bi hayatın olsun inşallah. Allahından bulsunlar madem gözleri dışarda alma o sorumluluğu hiç mi Allahtan korkuları yok yaAcısı aynı tabi ama yinede sen şanslısın,ya benim gibi hamileyken aldatıldığını öğrenseydin elin kolun bağlanırdı şimdi daha çok başında gördün gerçek yüzünü, sen değil o kaybetti güzel günler seni bekliyor.