4 gün önce biriyle yazışmaya başladım. Birbirimizi Instagram'da takip etmeye başladık, ben onun hikayesine bakınca. İlk 2 gün, sohbet benim sayemde başladı ve saatlerce yazıştık. Dün, onun yazmasını bekledim ancak yazmadı. Bugün bir hikaye paylaştım; o sadece beğendi ama yazmadı. Neden?
ay muhtemelen senin yazmanı bekleyen düşük eril enerjili bi tip
çünkü hikayene beğeni atması bana bu izlenimi verdi
sakın yazma , çıkarma da hiçbir şey yapma
Düşük eril enerjide değil de yeterince ilgisini çekmemiş bence konu sahibi ama zarf atmak için beğeniyle bırakmış.İsteyen erkek hiçte düşük eril enerjide kalmıyor valla.
Düşük eril enerjide değil de yeterince ilgisini çekmemiş bence konu sahibi ama zarf atmak için beğeniyle bırakmış.İsteyen erkek hiçte düşük eril enerjide kalmıyor valla.
Hayır gördüm premses erkek ama o erkeklerin başkasına nasıl aslan kesileceğini de tahmin ediyorum.Keyfi olarak böyle davrandıklarını düşünüyorum ya da bize özeniyorlar
Çıkar gitsin hem takipten hem aklından hayat boşlukları sevmez .Gelecek olana yer aç.İstiyorsa cabalasaydi isteyen parende atıyor.Hic öylemi böylemi ne dedimdi alindimi napti yazdı yazmadı.Altin öğüt bak bu.Dene bunu ilişkilerinde farkı gor