Ya bende de oluyor bu, insan konuşucak/yazacak bir şey bulamıyor az sabret. Hikayeyi beğenmiş zaten4 gün önce biriyle yazışmaya başladım. Birbirimizi Instagram'da takip etmeye başladık, ben onun hikayesine bakınca. İlk 2 gün, sohbet benim sayemde başladı ve saatlerce yazıştık. Dün, onun yazmasını bekledim ancak yazmadı. Bugün bir hikaye paylaştım; o sadece beğendi ama yazmadı. Neden?
Takipten çıkarsammı? Bana yazmaz sanırım.
Geç yazardı o zaman hiç yazmamazlık yapmazdıTek yazıştığı sen değilsindir.
Kız ölmedin ya iki gün4 gün önce biriyle yazışmaya başladım. Birbirimizi Instagram'da takip etmeye başladık, ben onun hikayesine bakınca. İlk 2 gün, sohbet benim sayemde başladı ve saatlerce yazıştık. Dün, onun yazmasını bekledim ancak yazmadı. Bugün bir hikaye paylaştım; o sadece beğendi ama yazmadı. Neden?
Hiç bir şey yapma umursamıyormuş gibi davran.4 gün önce biriyle yazışmaya başladım. Birbirimizi Instagram'da takip etmeye başladık, ben onun hikayesine bakınca. İlk 2 gün, sohbet benim sayemde başladı ve saatlerce yazıştık. Dün, onun yazmasını bekledim ancak yazmadı. Bugün bir hikaye paylaştım; o sadece beğendi ama yazmadı. Neden?
Yaş kaç?4 gün önce biriyle yazışmaya başladım. Birbirimizi Instagram'da takip etmeye başladık, ben onun hikayesine bakınca. İlk 2 gün, sohbet benim sayemde başladı ve saatlerce yazıştık. Dün, onun yazmasını bekledim ancak yazmadı. Bugün bir hikaye paylaştım; o sadece beğendi ama yazmadı. Neden?
Kalsın birşey yapma.4 gün önce biriyle yazışmaya başladım. Birbirimizi Instagram'da takip etmeye başladık, ben onun hikayesine bakınca. İlk 2 gün, sohbet benim sayemde başladı ve saatlerce yazıştık. Dün, onun yazmasını bekledim ancak yazmadı. Bugün bir hikaye paylaştım; o sadece beğendi ama yazmadı. Neden?
Çok kasma kendini, isterse her yolu bulur bu erkekler :) belki istemiyor belki arkadaş olarak görüyordur akışına bırak derim çokta umursuyormuş gibi yapma arkadaşlarınla nasıl sohbet ediyorsan öyle yap4 gün önce biriyle yazışmaya başladım. Birbirimizi Instagram'da takip etmeye başladık, ben onun hikayesine bakınca. İlk 2 gün, sohbet benim sayemde başladı ve saatlerce yazıştık. Dün, onun yazmasını bekledim ancak yazmadı. Bugün bir hikaye paylaştım; o sadece beğendi ama yazmadı. Neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?