• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi yanlış düşünüyorum

Akhtar

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2017
491
525
103
merhaba hanımlar
Sizlerden bi konu hakkında fikir istiyorum çünkü kendi düşüncemle birine haksızlık yapmaktan ya da fesat düşüncelere kapılmaktan korkuyorum

Gelelim konuya :
Ben eşimle birlikte çalışıyorum genel anlamda bundan memnunum hiç bir sorunumuz olmuyor
Bu sene yeni bir arkadaş katıldı aramıza ve onun malesef eşime karşı bi ilgisi olduğunu hissetmeye başladım
Mesela
Her fırsatta gerekli gereksiz eşimle iletişim kuruyor
Eşim normalde bizim bulunduğumuz kata pek gelmez ama bu arkadaş kek yapmış sabah ikram etti bize esimi sordu ona da vermek için bende o asagidadir deyince koştur koştur ay keki vereyim diye gitti ( bana saçma geldi çünkü ben elin adamı icin bi kat inip kek götürmem)
Diğeri bu arkadaş para topluyordu epey yüklü bir miktar eşimde çalıştığımız yerin genel hesaplarını yapar ve kurumun parası ondadır
Bu arkadaş her kendisine para geldiğinde gidip tümletti günde belki on kez hiç abartmıyorum ( mesela iki tane ellilik var bunu yüzlük yaptı her seferinde )
Bunun gibi daha sayamayacağım binlerce örnek var çok rahatsız oluyorum ama bu durumu da nasıl davranmalıyım bilmiyorum

Not: lütfen aman herkes senin mi kocana bakacak vs tarzı yorumlar yapmayın çünkü ben öyle bir insan değilim sadece yanlış bir düşünceye kapılmamak icin sizlerin objektif yorumlarınıza ihtiyacım var şimdiden tesekkurler

Bir örnek daha vereyim; biz kahvaltı yapacaktık bi kaç arkadaş bu bahsettiğim kadın ayarladı bende zeytin falan getirdim eşim ve bende katılacaktık
Sucuklu yumurta pişirecekler bizim işimiz var o sırada bahsettigim kadın yapıyor yumurtayı ve daha yeni tanıştığımız zamanlar yumurtayı nasıl yersiniz diye Eşimi arıyor beni aramak yerine
Eşimde zahmet etmeyin akhtar yapar bana demiş
Mesela bundan hiç hoşlanmadım ama ilk zamanlar diye kondurmak istememiştim

Son düzenleme:
Bana sanki cok buyuk seylermis gibi gelmedi ama kadinlarin hissettigine inaniyorum acikcasi. 8 senelik iliskim var, ne zaman birinden rahatsiz olsam hep hakli ciktim. O yuzden bir sey oldugunu varsayarak yazayim. Ayni yerde calistiginiz icin durumunuz biraz zor bence. Belki ayri yemege cikarak, cok samimi olmayarak falan rahatsizliginizi belli edebilirsiniz.

Karşıdaki çocuk mu yahu?Çocuk gibi davranmış.Haklısınız. Fırsat vermeyin.

Genelde çok rahat bir insanım. Kıskançlık mayamda yoktur. Ama inandığım bir şey var kadın hissederse çıkıyor birşeyler. Şuan yapabileceğiniz birşey yok gibi. İzlemede kalın. Ben eşimle çekinmeden konuşurum böyle durumları. Mesafeli davranmanı istiyorum derim. Normalde böyle tavırlarım olmadığı için eşim hak verir bana ( bir kere başımıza geldi). Siz kendi ilişkinize göre ne yapacağınıza karar verin.

“Ay ver canım bende bi kocamı göreyim, parayı da bütünleteyim.”, “Tadı güzel olmuş ama eşim hiç hoşlanmaz öyle sürekli rahatsız edilmekten. Ben alayım onu, yemek yerken götürürüm” gibi engeller koyun. Yorum yapma, karşı çıkma hakkıda tanımayın.

Kadınlar bu tür durumların kokusunu illa ki alır. Takipte kalın derim ben.

Kadin hisseder diyorum.Demek ki bakislarindan veya hal hareketlerinden de suphelendiniz.

Niyeti kötü olmasa eşinin kek dilimi hakkını sana verir. Müsait olduğunda ona da götür derdi. Para tümletmeye götürmeden önce sana sordurması gerekirdi. Ya eşine bir sorsan para tümleyebilir miymiş diye. Niyet kötü gibi.
Sen eşinin aklına sokma boşver. Kendin tedbirini almaya bak.

Karşıdaki çocuk mu yahu?Çocuk gibi davranmış.Haklısınız. Fırsat vermeyin.
Bir örnek daha vereyim; biz kahvaltı yapacaktık bi kaç arkadaş bu bahsettiğim kadın ayarladı bende zeytin falan getirdim eşim ve bende katılacaktık
Sucuklu yumurta pişirecekler bizim işimiz var o sırada bahsettigim kadın yapıyor yumurtayı ve daha yeni tanıştığımız zamanlar yumurtayı nasıl yersiniz diye Eşimi arıyor beni aramak yerine

Ay ne keki ya? :KK57:
Anaokulunda süt-kek saati midir nedir çocuk aç kalmasın diye koşuyor?:KK64:
Mesafenizi koruyun aile olarak bence.:63:

Niyeti kötü olmasa eşinin kek dilimi hakkını sana verir. Müsait olduğunda ona da götür derdi. Para tümletmeye götürmeden önce sana sordurması gerekirdi. Ya eşine bir sorsan para tümleyebilir miymiş diye. Niyet kötü gibi.
Sen eşinin aklına sokma boşver. Kendin tedbirini almaya bak.

Yahu insanlardaki rahatliga bak.Bende evliyim ve kurumumda calisan evli erkekler var.hep bi mesafe koruruz.
Yanlis anlasilmaya musait hareketlerden kaciniriz.bana gore normal degil..ve yol yakinken onleminizi alin

Mat ruj un konusundan sonra herkesten herşey bekler oldum :( eşinizle ortak bi tavır koyun ortaya.. ama bunu yaparken kadının eşinizle ilgili olduğundan bahsetmeyin. Hiç aklında yoksa bile aklına düşer eşinizin. Beğenilmek insan nefsinin çok hoşuna gider isterse evli olsun... hal hareketleri hoşuma gitmiyor mesafe koyalım diyin

ben bile kıllandım hareketlerinden senin böyle hissetmen çok normal. aramızda kaç tane arkadaşımız bir şey yaptığında hemen elin evli heriflerini de düşünüp karısının da verme fırsatı varken üstelik ayy hemen götürüp vereyim falan der. iyi niyetlisi fazladan dilim kaldı eşin de yerse al götür canım der ama onun için de fesatlık var belli ki. ben bugüne kadar kıl kaptığım böyle durumlarda hiç yanılmadım, çoğu kadınında hislerinde yanıldığını görmedim. aynı kurumda çalıştığınız için bazı şeylere müdahale etme şansınız olmayabilir ama kek meselesinde mesela dur canım sana zahmet olmasın koca benim kocam ben götürürüm derim alırım elinden yani.

ben bile kıllandım hareketlerinden senin böyle hissetmen çok normal. aramızda kaç tane arkadaşımız bir şey yaptığında hemen elin evli heriflerini de düşünüp karısının da verme fırsatı varken üstelik ayy hemen götürüp vereyim falan der. iyi niyetlisi fazladan dilim kaldı eşin de yerse al götür canım der ama onun için de fesatlık var belli ki. ben bugüne kadar kıl kaptığım böyle durumlarda hiç yanılmadım, çoğu kadınında hislerinde yanıldığını görmedim. aynı kurumda çalıştığınız için bazı şeylere müdahale etme şansınız olmayabilir ama kek meselesinde mesela dur canım sana zahmet olmasın koca benim kocam ben götürürüm derim alırım elinden yani.
Benimde hiç hoşuma gitmedi ama ben belli edersem hiç beceremem elime yüzüme bulaşır
Kadın biraz rahat ama özellikle benim yanımda kulağım duyarak eşimden bahsetmesi ona sorayım ona edeyim demesi
Bide özel olarak sohbetlerimizde eşimle alakalı bisey anlatsam çok dikkatli dinliyor soru soruyor bilemiyorum
Bana da bazen çok iyi bazen garip davranıyor

Benimde hiç hoşuma gitmedi ama ben belli edersem hiç beceremem elime yüzüme bulaşır
Kadın biraz rahat ama özellikle benim yanımda kulağım duyarak eşimden bahsetmesi ona sorayım ona edeyim demesi
Bide özel olarak sohbetlerimizde eşimle alakalı bisey anlatsam çok dikkatli dinliyor soru soruyor bilemiyorum
Bana da bazen çok iyi bazen garip davranıyor

eşinizin ona karşı tavırları nasıl peki? ona karşı herhangi bir şüpheniz var mı? ben aranızdaki ilişkiyi bilmiyorum ama kendi eşim olsa alırım karşıma bu kadının böyle tavırları var sen belki farkında değilsin ama beni çok rahatsız etmeye başladı. sen ne yapman gerektiğini daha iyi bilirsin ama rahatsızlığımın farkında ol gibi açıklardım. eşinize bir şey emretmekten konuşma etme demekten ziyade rahatsızlığınızın farkına varması gerektiğini düşünüyorum. çünkü adamlara yapma dersin vay senin için kötü ben öyle bir düşünmedim asla falan diyip tersleyebilir erkekler bizim gibi bakamıyor olaylara maalesef.

Back