• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi yanlış anlıyorum? ?

Pofuduqumm

--..elfmstf..--
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2012
684
2
26
Tokat
merhaba kızlar.
telefondan giriyorum yazim yanlisligi olursa kusura bakmayin lutfen.
konuma geliyorum.
ben üniversite okuyorum ve okulun ilk gunleri biriyle tanistim ve konusmaya basladik. Derken 1.5 senedir nerdeyse sozluyuz. 3gün once basit bi konudan dolayi tartistik ve inatlastik 2gün boyunca konusmadik. Bi de okuldan arkadasim var surekli ben, sozlum ve o birlikteyiz. Persembe gunu arkadasim bize geldi konusmadigimizi anlattim. Bizden ciktiktan sonra sozlume mesaj atmis nerdesin diye? Sozlum de aramis. Kiz disari cagirmis dolasalim biraz diye. Bizim ki gitmis benim uzuldugumu falan demis. Neyse ben ondan boyle bisey yapmasini istememistim. Haberim olmadan yapmasi daha dogrusu telefonla konusmak degilde çik dolasalim tuhaf geldi. Neyse gece ufak bi deprem oldu hafif bi sallantı yasadik. Sozlum beni aradi korktum mu iyimiyim diye. Ayni sekilde arkadasimi da aramis. Kiz telefonda aglamis diye bizim ki tekrar aramis nasil diye? Olabilir kotudur konusur kardesi gibi sonucta dedim.
neyse dun sabah arkadasimla bulustuk her telefonda biriyle konusmasinin ardindan gece sozlumun onu aramasindan bahsediyo. Dedigi "ayy aksam beni aramasina o kadar mutlu oldum ki anlatamam cok sevindim ilgilenmesine dusunmesine... Hani derler ya adamin dibi diye iste oyle biri bu ya... Valla konusmak iyi geldi" bunu gun icerisinde belki 8-10 defa tekrar etti. Bu kadar surekli aramasina mutlu oldugunu tekrarlamasina da tuhaf oldum.
neyse yuruyerk gidelim dedik okula anlastik... Kiz normalde benim tarafimdan giderdi dun sozlumlu biz el ele cocugun obur tarafina gecti hep... Yol oyle denk gelmistir dedim icimden ama bi yandan da tuhafima gitmeye basladi...
okula geldik birlikte oturuyoruz durduk yere kiz ailesini tanitmaya ugrasiyo resimler gosteriyo sozlume. Artik rahatsiz olmaya basladim. Cektim bizimkini kenara ben rahatsiz oluyorum bunlardan diye anlattim sozlume. Sana oyle geliyo yaniliyosun diyo. Ama kafam cok karisti.
ben yaniliyo muyum? Yanlis mi anliyorum? Uzun oldu kusura bakmayin. Fikirlerinize ihtiyacim var kizlar. Simdiden tesekkurler...

Siz tartışınca kendini ortalara atma isteği duymuş diye anladım ben de. Ama bu sevgilinden hoşlanıyor anlamında mı yoksa fırsat bu fırsat deyip biraz ilgi de ben göreyim diye düşünen bir kız olduğundan mı bilemem.

Ben sanırım çok şanslıyım. Nişanlımla üniversitede aynı sınıftaydık. Dolayısıyla ikimizin tüm arkadaşları ortak. Sevdiceğim en yakın arkadaşımla bile konuşurken mesafeli davranıyo artık.(Ki ben bu arkadaşıma kendimden daha çok güvenirim) Aradığı zaman mesaj attığı zaman bana da söylüyo. Devir değişti artık beklemediğin insanlardan beklemediğin şeyler görüyorsun. O yüzden temkinli olmak lazım diyo. Akşam 9dan sonra yakın bi iki erkek arkadaşı ve ailesi hariç kimsenin mesajına bile cevap vermiyo acil bi durum yoksa. 9 dan sonra ailesiyle vakit geçirecekmiş. O böyle özen gösterdiği için aynı özeni bende gösteriyorum elbette.

Sizin durumunuz içinse kadınlar hisseder diyorum. Kesinlikle sinir olduğunuzu belli etmeyin. O sözlünüzün onu aradığını söylediğini zaman keşke 'kardeşisin arar tabi diyin.' Fotoğraf gösterdiğinde akşama unutur o boşuna gösteriyosun diyin. Ama gülerek umursamaz biçimde söyleyin.
Sinir bozucu bi durum..

Senin arkadaşın ama nedense sevgilin bile daha çok düşünüyo onu..

Sen niye ağladı denilince aramıyorsun ki arkadaşını, sevgilin ikinciye arıyor..

Kız arkadaşın da bana fazla rahat geldi, ara böyle bulunmaz ille de bi yerde buluşulmaz.. Telefon muhabbetleri de senle başlamış belki ama artık kişisele dönmüş, korktu mu iyi mi ağladı mı.. Sevgiline mi kalmış bunu düşünmek..

Siz tartışınca kendini ortalara atma isteği duymuş diye anladım ben de. Ama bu sevgilinden hoşlanıyor anlamında mı yoksa fırsat bu fırsat deyip biraz ilgi de ben göreyim diye düşünen bir kız olduğundan mı bilemem.

tesekkur ederim cevabiniz icin. Daha once tartistigimiz zaman sozlesem de aramak istemiyodu. Bu kez benim haberim olmadan konusmus. Bunu sozlumden duydum konustugunu anlatmadi kendisi. Peki bu kadar tekrar ede ede onu aramasini vurgulamasi normal mi? Sozlum normal buldu ben anormal...

liseden aynı sınıfta olduğum yeri gelip bi simidi paylaştığım en yakın arkadaşım benmde sevgilimle yatmış hatta benm olaylardan haberim yokken çocuğun benden ayrılmasını bekleyip onla sevgili olma hayalleri planları bile yapmış:) böyle işte bu devirde kimseye güven olmaz ;)

tesekkur ederim cevabiniz icin. Daha once tartistigimiz zaman sozlesem de aramak istemiyodu. Bu kez benim haberim olmadan konusmus. Bunu sozlumden duydum konustugunu anlatmadi kendisi. Peki bu kadar tekrar ede ede onu aramasini vurgulamasi normal mi? Sozlum normal buldu ben anormal...

Bir şeylerden sevindirik olduğu besbelli.

Daha da önemlisi kız arkadaşının hoşlanmadığı durumlarda başka kızları koruyup masum gösteren erkeklere bayılıyorum. Sevgilin rahatsız olmuş, anormal bulmuş işte çek kendini azıcık geri.

İste tam da bunu diyorum. Hissediyorum tuhaf bisey oldugunu... Sana oyle geliyo diyo. Bizde ayni siniftayiz. Bende uyardim dun benim rahatsiz oldugumu bilsin ona gore uzak dursun diye. Ama ben arkadasimin konusmalarindan tuhaf oldum. Ben bi kez aradim sakin ol bisey yok dedim kapattim. Sozlumun tekrar tekrar aramasi ne?? Cok mutlu olmus da bilmem ne??
o kadar sinirim bozuldu ki... Sana oyle geliyo diyo. Hepsimi bana oyle geliyo? Yanlis dusunmuyorum degil mi??

Bir de bana göre normal değil size göre normal mi sorusu pek sağlıkli bir soru değil, kimisi sevgilisinin bir dizine kendisi oturur öbür dizine arkadaşını oturtur. Kimisi gereksiz muhabbetinden rahatsız olur. Bu yapı meselesi, karşılıklı beklentilerle alakalı. Kişilik tutmuyorsa ve karşılıklı beklentiler uyuşmuyorsa tarafların biri mutlaka yıpranır, hatta ikisi de.

walla ben hıc ıyı nıyet goremedım..
tartıstıysanız onane...o senın arkadasınsa senı dınlesın dertlenın beraber..
sevgılını nıye arıyor..
bıde cık dolasalım...
ba ba ba abaaa...
cnm bu zamanda kımseye guven olmaz..
arkadasım dedıgın yılan cıkar...
sevgılıne ne onun aılesınden de tanıstırıyor..
ama sevgılındede suc var..
birdaha aramıycaksın ara bak noluyor.. de korkut..
aramasın ya nıye arıyormus..
hıc sevmedıgım seyler..
aynı degılde ben unıde bıraz degısıgını yasadım..
kocamla arkadasım dovusmeye basladılar pıknıkte..
o ona vuruyor o onu bogazından sıkıyor falan.. sakalasıyorlardı...
orda sustum bısey demeıdm...
benı yurda bıraktı burnundan getırdım.. arkadasımıda uyardım hara-eketlerıne dıkkat et dedım..
su ankı kocısımede bırdaha boyle bırseye yelten bırak bole yapmayı arkadasımla bır yanyana bıle otur bak neler oluyor deıdm..
3 gun yurdun onunde dolastırdım donupte bakmamıstım kocama .:)

sakın tavız verme.. ılıskı ıkı kısılık yasanır..
3. kısı yabancıdır..:51:

yerınde olsam bende kıskanırdım rahatsız olurdum

bukadar samımıyet benıde bozar açıkçası erkekarkadaşında sen istemıyorsan uzaklaşsın ne olacak yanı onla konuşmasa fazlaa

kızı değil sözlunu uyar kızı uyarırsan dahada üsteler gıbı geldi bana yapı olaraköyle bırıne benzıyor ayrıca gel dolaşımda hiç olmamış eğer senın için üzldüyse teldede söyleyebılır bıde sözlun gıdıyo geldeyınce ıyıce sınır bozucu her şeyınde bı sınırı var

Benim de başımdan benzer bir şey geçmişti üniversitedeyken biz ayrılınca kız arkadaşım resmen yüzüme ohh x bana kaldı demişti. Sen kontrolü elden bırakma derim.

liseden aynı sınıfta olduğum yeri gelip bi simidi paylaştığım en yakın arkadaşım benmde sevgilimle yatmış hatta benm olaylardan haberim yokken çocuğun benden ayrılmasını bekleyip onla sevgili olma hayalleri planları bile yapmış:) böyle işte bu devirde kimseye güven olmaz ;)

cevremde bu tur seylerle o kadar cok karsilasanlar var ki eniste dedikleri askim oluyo bi anda... Acikcasi arkadasimi da okulda ayni zamanda tanidim 1senedir yakinimda...

Arkadaşın nasıl biri , ne derece arkadaşlığınız bilemem ama
Benim arkadaş sandığım biri vardı, biz eşimle sevgiliydik mesela
Sevgilim bana hediye gönderse beğenmezdi, şu model alsaymış yüzüğü derdi, bizim aramız limoniyse sevinir gibiydi ayrıl derdi hemen

Sevgilime hissi filan yoktu yanlış anlaşılmasın, tek arkadaşı bendim sanırım paylaşmak istemiyordu ve biraz da kıskançlık vardı benim yok hani onun da olmasın sevgilisi gibisinden..

Bence senin arkadaşın daha kötü niyetli
Sadece senin durumunu kıskanmıyor, olta atıyor gibi sevgilin bu oltaya düşmez umarım

yerınde olsam bende kıskanırdım rahatsız olurdum

bukadar samımıyet benıde bozar açıkçası erkekarkadaşında sen istemıyorsan uzaklaşsın ne olacak yanı onla konuşmasa fazlaa

kızı değil sözlunu uyar kızı uyarırsan dahada üsteler gıbı geldi bana yapı olaraköyle bırıne benzıyor ayrıca gel dolaşımda hiç olmamış eğer senın için üzldüyse teldede söyleyebılır bıde sözlun gıdıyo geldeyınce ıyıce sınır bozucu her şeyınde bı sınırı var

kiza hic bisey soylemedim. Ders arasina cikarken kiz bekleyin bende geliyorum dedi. Az bisey konusucaz diye gelmesini istemedim. Sozlume de rahatsizligimi belirttim sana oyle geliyo dedi ama ben rahatsiz oluyorum ona gore davranislarini ayarla dedim. Telefonda konusmalari acil bisey yoksa olmasin. Disarda ben yokken gorusmek ne ? Sinirlerim bozuldu. Tesekkur ederim cevabiniz icin.

ben kızı hiç iyi niyetli bulmadım.yanlış anlama ama erkek arkadaşın da niyeti bozabilir gibi geldi umarım bu yazdığıma kızmazsın.

ama bu devirde kimseye güven olmuyor.bir ilişki 2 kişi yaşanır.sürekli 3 lü takılmanın mantığı yok.

erkek arkadaşını gerçekten seviyorsan ve onun da seni sevdiğine inanıyorsan bence bu kızla arana mesafe koy.artık 3 lü takılmayın mesela kızla ayrı erkek arkadaşınla ayrı takıl.

bence kızın erkek arkadaşında gözü var.şimdi bir şeyler yapmazsan ileride pişman olabilirsin çok sık duyuyoruz böyle olayları sen önlemini al şimdiden.

Arkadaşın nasıl biri , ne derece arkadaşlığınız bilemem ama
Benim arkadaş sandığım biri vardı, biz eşimle sevgiliydik mesela
Sevgilim bana hediye gönderse beğenmezdi, şu model alsaymış yüzüğü derdi, bizim aramız limoniyse sevinir gibiydi ayrıl derdi hemen

Sevgilime hissi filan yoktu yanlış anlaşılmasın, tek arkadaşı bendim sanırım paylaşmak istemiyordu ve biraz da kıskançlık vardı benim yok hani onun da olmasın sevgilisi gibisinden..

Bence senin arkadaşın daha kötü niyetli
Sadece senin durumunu kıskanmıyor, olta atıyor gibi sevgilin bu oltaya düşmez umarım

aynen mesela soz yuzugumuzu hic begenmedi erkek yuzugu gibi vs yorumlar yapti. Sevgililer gununde tektas aldi. Hii eski model bu falan dedi. Haftaya kendine gumus bi tektas yuzuk almis. Annem bile diyo senden fazla bahsediyo cocuktan ne is diye?
sozlum bu oltaya geleceginiz sanmiyorum da erkek milleti yine de emin olamiyorum. :(

Dikkatimi çekti sözlünüzü arıyor hesapta sizin için ama size bunu anlatmıyor.
Ne alaka beraber dolaşmak filan.
Zamanında bende arkadaşım için araya girdim ama onun onayıyla ve bilgisi dahilinde sonra arkadaşımıda çağırdım kafeye barıştırdım çıktım gittim. Bu kadar.
Olması gerekende bu kadar. Niye mutlu oluyor ki kız sözlünüz onu arayınca falan çok garip geldi , niye sürekli dile getiriyor.
Hiç güvenmem bu tiplere ben taş uzaktan gelmez derler belki septik bir yaklaşım ama tecrübeyle sabit.
Kısaca uzak durun, uzak tutun. :31:

Merhaba canım, yorumları okumadım ama abarttığını düşünmüyorum. Evet bunlar olağan hatta güzel şeyler sözlün ve yakın arkadaşının arasının iyi olması, samimi olmaları ama arkadaşının sürekli bunu dile getirmesi garip. Ben senin yerinde olsam sözlümle açık açık konuşurdum ki öyle yapmışsın, ama konuşmanın tarzı çok önemli. Yani yakın arkadaşını veya sözlünü suçlayıcı şekilde değil de; ben ikiniz arasında belli sınırlar olması gerektiğini düşünüyorum vs konuşman daha doğru olur. Sözlün samimiyeti sürdürürse tepki göstereceğini bilmeli ve daha dikkatli davranmalı. Bir de yakın arkadaşımı şüphelendirmeyecek şekilde sözlümle arasına mesafe koyardım. Mesela yakın arkadaşıma sözlümden, neler yapacağımızdan, konuşmalarımızdan sürekli bahsetmezdim.

Back