- 20 Ekim 2009
- 7.428
- 11.071
- Konu Sahibi Anneyim Ben
örf adet filan da birazcık düşünün yahu. mantıklı manalı tek bir tarafı yok. ne dini ne de ilmi açıdan.
millet uzaya çıktı bizim halimize bakın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne oluyormus adetliyken bebegi gordugunde, radyoaktif madde mi yayiyor? Kimyasal gaz mi saciyor? Nedir yani?
Bilimsel aciklamasi nedir cidden merak ettim?
Adetli iken uzaya cikmak ta yasak bilmiyormusunörf adet filan da birazcık düşünün yahu. mantıklı manalı tek bir tarafı yok. ne dini ne de ilmi açıdan.
İkile canim....Merak etme bn işimdeyim zaten.
pardon?Adetli iken uzaya cikmak ta yasak bilmiyormusun
cnm saygı duymak lazım bizde yok böle şeyler ama olan cevreler var bize sacma geliyo ama inanan var ...benimde babannem vardı kapı eşiğinde oturma çocuğun olmaz bunun gibi birsürü şey söylerdi ...hurafe ..dinde yeri yok ..ama konu sahibi var olduğuna inanıyo bize göre yanlış oda onu sormuş yanlışmı biliyorum doğrusu ne diyekadın pis, kadın şeytan, kadın ikinci sınıf ya ondan
Bu konuya da bilimsel açıklama ile gelmek ayıp sanırım İç Anadolu'da.
Halbuki böyle saçmasapan konuların toplumu yanlış yönlendirme ve bilgilendirme sebebiyle yasaklanması gerektiğini düşünüyorum.
cnm saygı duymak lazım bizde yok böle şeyler ama olan cevreler var bize sacma geliyo ama inanan var ...benimde babannem vardı kapı eşiğinde oturma çocuğun olmaz bunun gibi birsürü şey söylerdi ...hurafe ..dinde yeri yok ..ama konu sahibi var olduğuna inanıyo bize göre yanlış oda onu sormuş yanlışmı biliyorum doğrusu ne diye