- 29 Eylül 2012
- 4.121
- 753
- 248
- Konu Sahibi berceste00
-
arkadaslar benim bildigim kız istemeye gelinip söz kesileceğinde kıza tek taş takılır
nişanda da alyanslar takılır
ben yanlış mı biliyorum?
Sevgilim dizilerden mi görüp özeniyorsun, ne tek taş yüzüğü, kim alabilir tek taş yüzügü, kimden görüyosun fln dedi
alamam ben sana tek taş yüzük dedi
bence resmen saçmalıyor ya, söz tarii belirledik ailelerce adamın yüzükten haberi yok
ya da ben mi saçmalıyorum?
Kim haklı?
(bu notu sonradan ekliyorum)
not: Evlenme teklifinde de tek tas yoktu ben de bari soz kesilirken olsun istedim
Gayet doğru.. İstemeye gelindiğinde söz kesilirken tek taş takılır, nişanda da alyanslar..
Bence tek taş yüzüklerin 100TL den daha ucuza bile var olduğunu belirtin.. Olmadı burayı bir okusun
Daha yola çıkmadan bu kadar önemli birşeyi önemsemiyorsa erkek arkadşnı iyice tanı derim canm...daha sonra çok üzülürsün.
biz sözde birşey takmadık. Evlilik teklifinde de kolye almıstı... Sonra nişan alışverişine gittik kv kp tektasımı küpemi alyansmı aldılar. Bizde onun alyansını aldık.. Oldu bitti... Yani konusunu konusma bence ailerlealışvrişe çıkınca kv alır zaten 90 80 tlye bile var tektaş :)) pırlanta almıcak ya
Yalniz ben Pırlanta istedim
Ucuza kaçma dedim sorun oradan çıktı galiba[/QUOTEsen daha iiyi tanırsın durumları neyse isteklerinde ona göre olmalı
Yalniz ben Pırlanta istedim
Ucuza kaçma dedim sorun oradan çıktı galiba
Benm sözlümn anneside almış pırlanta sağolsun...Şimdi herşeyin az maliyetlisi var en pahalısını değilde bi düşük fiyata alabilir seni kırmaması gerek bence cnm benm
İlginç:) Şahsen ben eşimden herşeyin en makul ve cüzzi olanını istedim, o da hep en mükemmeli olsun istedi..
Siz böyle devam ederseniz adamın içinden hiç bişey almak gelmez benden söylemesi..
catir catir aldiriyorum yuzugumu merak etme canim
senin icin elimden gelen her seyi yaparim merak etme dedi sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?