• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Ben mi saçmalıyorum, yoksa sevgilim mi saçmalıyor? (Söz kesimi hakkında)

Gayet doğru.. İstemeye gelindiğinde söz kesilirken tek taş takılır, nişanda da alyanslar..
Bence tek taş yüzüklerin 100TL den daha ucuza bile var olduğunu belirtin..
Olmadı burayı bir okusun

arkadaslar benim bildigim kız istemeye gelinip söz kesileceğinde kıza tek taş takılır

nişanda da alyanslar takılır

ben yanlış mı biliyorum?

Sevgilim dizilerden mi görüp özeniyorsun, ne tek taş yüzüğü, kim alabilir tek taş yüzügü, kimden görüyosun fln dedi

alamam ben sana tek taş yüzük dedi

bence resmen saçmalıyor ya, söz tarii belirledik ailelerce adamın yüzükten haberi yok

ya da ben mi saçmalıyorum?

Kim haklı?

(bu notu sonradan ekliyorum)

not: Evlenme teklifinde de tek tas yoktu ben de bari soz kesilirken olsun istedim :27:

biz sözde birşey takmadık. Evlilik teklifinde de kolye almıstı... Sonra nişan alışverişine gittik kv kp tektasımı küpemi alyansmı aldılar. Bizde onun alyansını aldık.. Oldu bitti... Yani konusunu konusma bence ailerlealışvrişe çıkınca kv alır zaten 90 80 tlye bile var tektaş :)) pırlanta almıcak ya

Daha yola çıkmadan bu kadar önemli birşeyi önemsemiyorsa erkek arkadşnı iyice tanı derim canm...daha sonra çok üzülürsün.

Gayet doğru.. İstemeye gelindiğinde söz kesilirken tek taş takılır, nişanda da alyanslar..
Bence tek taş yüzüklerin 100TL den daha ucuza bile var olduğunu belirtin..
Olmadı burayı bir okusun

Daha yola çıkmadan bu kadar önemli birşeyi önemsemiyorsa erkek arkadşnı iyice tanı derim canm...daha sonra çok üzülürsün.

biz sözde birşey takmadık. Evlilik teklifinde de kolye almıstı... Sonra nişan alışverişine gittik kv kp tektasımı küpemi alyansmı aldılar. Bizde onun alyansını aldık.. Oldu bitti... Yani konusunu konusma bence ailerlealışvrişe çıkınca kv alır zaten 90 80 tlye bile var tektaş :)) pırlanta almıcak ya

Yalniz ben Pırlanta istedim :1:

Ucuza kaçma dedim sorun oradan çıktı galiba :1:

Benm sözlümn anneside almış pırlanta sağolsun...Şimdi herşeyin az maliyetlisi var en pahalısını değilde bi düşük fiyata alabilir seni kırmaması gerek bence cnm benm

Yalniz ben Pırlanta istedim :1:

Ucuza kaçma dedim sorun oradan çıktı galiba :1:

İlginç:) Şahsen ben eşimden herşeyin en makul ve cüzzi olanını istedim, o da hep en mükemmeli olsun istedi..
Siz böyle devam ederseniz adamın içinden hiç bişey almak gelmez benden söylemesi..

Benm sözlümn anneside almış pırlanta sağolsun...Şimdi herşeyin az maliyetlisi var en pahalısını değilde bi düşük fiyata alabilir seni kırmaması gerek bence cnm benm

catir catir aldiriyorum yuzugumu merak etme canim :1:

senin icin elimden gelen her seyi yaparim merak etme dedi sonra :1:

tektaşı evlilik teklifi ederken verilir diye biliyorum ondan sonra söz nişan olayı olur diye biliyordum yorumları okuyunca sanırım herkes durumuna göre uygun olan neyse onu yapıyor anladım ama sevgilinin tepkisini anlayamadım dizilerdenmi görüyorsun filan diye bende söyledim sevgilime oda dediki aşkım beklediğin zaman olmaz süpriz olması lazım dedi belkide sevgilin sana süpriz yapıcak tektaş dediysek her bütçeye göre olanlarıda var ayrıca bence mutlaka alıcaktır :112:

evlilik teklifinde tek taş takılır... (hoş bunlar da moda oldu sonuç bir simge değil mi :44: bütçesi yoksa çok uygun fiyata da tek taşlar var sonuçta

sözde ;ince alyans takılır.

ya evlenme teklıf edılırken takılır tektas yada soz kesilirken takılır yanı bu tektas takılır arkadas ne demek kımden ozenıosun aldır canım sen aldır öle evlenmeyı bılıosa bi zahmet bıseylerıde layk gorucek sana ole aman hesaplı olsun aman nısanlımı dusunıyım falan da deme valla bugun tektasda bu sorunu cıkaran yarın eşya alısverısınde napar dusunemıorum sakın azla yetınıyım ''ne dusuncelı kız'' derler dıe dusunme enayı gözüyle bakıolar ''sunu ısterım bunu ısterım'' dıe tutturanların degerı daha fazla oluo yasadım bılıorum canım :27:

kızlar benimde buna benzer bi sorunum vardı favori de aşkın baş harfleri diye bir tektaş koleksiyonu var bakmanızı şiddetle tavsiye ediyrum çok güzell her neyse ben ondan istiyodum o zaman nişan olucaktı eşimde alamam bu tuzlu bişeye benziyor diyip beni küplere bindirmişti neyse sonra bi şekilde ikna oldu fiyat sormaya bi favoriye girdik o da ne sadece 200 tl :) bunu duyunca hani pahalıydı dedim duyanda 1000 tl felan sanacak zaten merak etme o kadar pahalı bişeyi sana aldırmam dedim o gün sipariş verdik ve mutlu on sonuçta tek taş istediğim oldu :16:

Benim bildiğim sözde ince alyans, nişanda da alyans ve tek taş takılır. Benim de üç ay sonra sözüm var böyle yapmayı düşünüyorum :16:

Back