- Konu Sahibi berceste00
-
biz teklif asamasini gectik canim tek tas yok
ee ben de dedim soz keserken takacak heralde ona da yok dedi
kız sen baya bedavaya gidiyosun hee
iste tek taş dediğin illa pırlanta olacak değil ya 150 tl ye tektaş var okadar cimrilik varsa şimdiden ew alışverişinde yandın sen
Sabah okudum bu konuyu yazsammi yazmasammi arada kaldim genede yazayim ister kizsinlar ister elestirsinler
Daha simdiden ufak bir istegine böyle "Nerden de gördün özeniyosun ? "diyerek uzaklastirmaya calisan bir kimse ilerde "Ben su xxx leri cok begendim canim hadi alalim ? " dediginizde yine ayni tepkiyi verecegine eminim
Kaynana adayinizin simdiden biz adet bilmeyiz vs demesinide kiniyorum ana-ogul bu konuda el birligi yapiyorlar ve yeni gelinlerine bir cöp dahi olsa almamaya niyetli olduklarini simdidden belli etmisler..
üzgünüm ama bu durumla nasil mutlu olursunuz bilemiyorum ilerisinde bir cok problem cikicak gibi görünüyor
anacım seninki saçmalamış zati bu erkeklere düğün arafesinde bi haller gelio al ıslak odunla döv . bilmem kaç karatlık pırlanta taksın demiosunki atom taşlılardan var onlardan alıversin gayette pırıl pırıl. hepimiz orta halli insanlarız biliyoruz hesap kitap valla alayı dayaklık bunların çam sakızı çoban armağanı diyip gönül almıyorlar ya.... ay ne doluymuşum ben
Belkide süpriz yapıcaktır ?
zafer , zafer benimdir diyenlerindir heheyyyttt koçsun koçççç aferim kız sanaeheh cok iyimsersin canim yaa yok supriz yapmayacak da
anlastik yuzuk konusunda, yuzuk bakmaya basladik bile
agzina saglik canim ya
bohca isini daha once konustuk o konuda kavga ettik
bohca neymis? Annesi bizde oyle adet yok demis hazirlayamazmis.
bu cocuk uzayli harbiden
Annesi de uzayli
bu arada bisi sorcam ben ceyizimi tamamen kendim aliyorum
bu konuda erkek yardim etmez di mi ben oyle biliyorum cunku
çok güldüm yorumuna yaçocuk uzaylı anneside uzaylı canım bak, öncelikle sevgilinin hangi tip erkek modeli olduğuna karar ver. eğer cimrinin pintinin tekiyse vay haline, eğer gerçekten adet bilmiyorsa kesitirp atıyorsa, sen güzelce anlatırsın böyle böyle alıcaz hayatım, sen bana bohça hazırlayacaksın güzel güzel gecelikler alıcaz ponponlu terlik alıcaz, beraber seçicez ikimizin zevkine uygun, ben onları giyicem, sabah kalkınca geceliğimi savura savura sana kahvaltı hazırlıycam, sanada güzel pijamalar vs alıcaz diye anlatıp tavlayacaksın annesinin dediğin adet kısmı sanırım, kayınvalideye kayınpedere hazırlann bohça. Bizde nişanlımla başta kavga ettik, vay arkadaş neymiş şu bohça dedi, hatta almak istemiyorsan söyle dedim, neden almak istemeyim dedi, sadece adetler onu geriyordu. Ama çıktık alışveirşimize güzelce en beğendiğimiz şeyleri aldık, hatta benden daha detaylı baktı geceliğe ayakkabıya fln zor işler bunlar, Allah ağız tatlılığı versin yeterki
tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diye boşuna dememişler
benim sevgilimin annesi ile babası kaçarak evlenmişler o yüzden hic bir adeti bilmiyormuş
bohçası da olmamış, çeyizi de olmamış
ben de tatlı tatlı söylücem artik
aynen öyle, güzel güzel izah edince bir iki parça kıyafet eşyaya bakım azcıkta naz yapınca, senden daha çok ilgili olacaktır alışverişeadet bilmeyebilirler, işte daha iyi ya sen ne güzel adetleri kendin yaparsın mesela çoğu kayınvalideyle anneyle çıkar alışverişe, sen dersin bizim adette gelinle damat başbaşa giderler şansın bol olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?