- Konu Sahibi berceste00
-
arkadaslar benim bildigim kız istemeye gelinip söz kesileceğinde kıza tek taş takılır
nişanda da alyanslar takılır
ben yanlış mı biliyorum?
sevgilim dizilerden mi görüp özeniyorsun, ne tek taş yüzüğü, kim alabilir tek taş yüzügü, kimden görüyosun fln dedi
alamam ben sana tek taş yüzük dedi
bence resmen saçmalıyor ya, söz tarii belirledik ailelerce adamın yüzükten haberi yok
ya da ben mi saçmalıyorum?
kim haklı?
arkadaslar benim bildigim kız istemeye gelinip söz kesileceğinde kıza tek taş takılır
nişanda da alyanslar takılır
ben yanlış mı biliyorum?
sevgilim dizilerden mi görüp özeniyorsun, ne tek taş yüzüğü, kim alabilir tek taş yüzügü, kimden görüyosun fln dedi
alamam ben sana tek taş yüzük dedi
bence resmen saçmalıyor ya, söz tarii belirledik ailelerce adamın yüzükten haberi yok
ya da ben mi saçmalıyorum?
kim haklı?
canım, ben sözümde alyans takmıştım, tektaşı evlenme teklifinde taktı. ben de tak çıkar geri tak olmasın dedim alyans istedim
hem tektaş tek sen de olucak sözlüne de takılsın yüzük, o yüzden alyans daha iyi bence tabi tercih meselesi. nişandada ayrı alyans aldık öyle hallettik..
bu arada müstakbel sözlün abartmış, her bütçeye uygun tektaşlar var artık
bu arada mutluluklar dilerim, Allah tamamına erdirsin...
Sen haklısın tabi canım benim sözümde de tek taş takıldı,nişanımda alyans. Fakat seninki galiba tek taşı pırlanta olarak algılamış ki kim alabilir falan demiş.Yani tek taşı herkes takıyor sonuçta ve pırlanta olmadığı taktirde fiyatları da gayet makul. bir kere evleniyorsun,ne istiyorsan onu yap fakat güzellikle.... sonradan insanın içinde kalıyo
evlilik teklifi ederken de tek tas almadi ki
ya tek tas istemem cok mu garip oldu
alamam dedi kestirip atti ya
bana tek tas alinirdi ona ince bi alyans alinirdi
nisanda da alyans alinirdi bana ben boyle hayal etmistim
normal sıralama bu zatensen doğrusunu biliyosun da sevgilinle de konuş böyle böyle bizim adetler de.. adet diyince yapıyolar
benimki ilk maaşıyla tektaş almıştı ahh ahh hiç unutmam
tadını çıkar bugünlerin tatlı telaşların
adam bi merak etme hayatim alirim tabi ki diyemedi ya
direk alamam soz kesemem sana dedi
ay tadi mi kaldi simdi bu isin
adamin yuzukten haberi yok
o da streslidir şimdi üstüne gitme canım
olur böyle şeyler , daha bunlar ne ki bunun nişanı var düğünü var , ne yollardan geçiyor evlenenler.. sen kafana takma.
uygun dille söyle bizim adetlerimiz böyle, işine geliyosa de
canım bana da sözde alyans takıldı tektaş değil :) tektaş teklif asamasında olur.
yandik valla bu adamdan hicbisey isteyemicez bu gidisle
her seferinde kime ozeniyon diyecek alaamam diyecek
ee anam evleniyosun bi zahmet para biriktir
aynen öyle para biriktirmek şart..
daha abiyen var nişanda alıncak, nişan bohçası masrafları, düğün zaten tamamen erkek tarafına bakıyorbilezik takacak daha.. ohooo ... bence yavaş yavaş bunları da anlat..yoksa itiraz eder her şeye baştan.. sonra seni üzer boş yere
hem niye ona buna özenesin ki tektaş istemenin nesi özentiyse
aynen öyle para biriktirmek şart..
daha abiyen var nişanda alıncak, nişan bohçası masrafları, düğün zaten tamamen erkek tarafına bakıyorbilezik takacak daha.. ohooo ... bence yavaş yavaş bunları da anlat..yoksa itiraz eder her şeye baştan.. sonra seni üzer boş yere
hem niye ona buna özenesin ki tektaş istemenin nesi özentiyse
bu dügün isleri adamı yer bitirir valla
biz teklif asamasini gectik canim tek tas yok
ee ben de dedim soz keserken takacak heralde ona da yok dedi
[/QUOTBu daha başlangıç,daha bunun gelinliği,bindallısı,fotoğrafçısı oooo daha neler neler. 1 tek taşa bile kim alabilmişki diyorsa yolun başında bıraksın adam. Yani benden sana tavsiya sözlüngillerin maddi durumu iyiyse hiç acıma,gelinlikte de alyansta da düğünde de hayallerin neyse onu al,onu yap.Fakat maddi durumu çok iyi değilse onu bu şekilde kabullenmişsin demektir zaten ve fazla üstüne gitme bütçesine göre hareket et. Sonuçta bunlar gelip geçici,her şeyin modası geçiyor.aslolan mutlu bir yuvabuarada ben de alyansımı hiç beğenmiyordum.ilk taktığımda ben bunu ömür boyu takıcam diye aldım ama bir süre sonra daha güzellerini görünce sıkıldım.3.5 yıllık evliyim,geçenlerde istediğim gibi harika bir tek taşla alyans aldım. yani dediğim gibi en güzelini de alsan bir süre sonra modası geçiyor ve sıkılıyorsun....
hem de nasıl27: düğüne 2 ay kala eşimle tartışmadığımız gün yoktu desem yeridir
önemli olan zor günleri atlatmak, sonu mutluluk olsun yeter ki
agzina saglik canim ya
bohca isini daha once konustuk o konuda kavga ettik
bohca neymis? Annesi bizde oyle hicadet yok demis hazirlayamazmis.
bu cocuk uzayli harbiden
Annesi de uzayli
biz teklif asamasini gectik canim tek tas yok
ee ben de dedim soz keserken takacak heralde ona da yok dedi
[/QUOTBu daha başlangıç,daha bunun gelinliği,bindallısı,fotoğrafçısı oooo daha neler neler. 1 tek taşa bile kim alabilmişki diyorsa yolun başında bıraksın adam. Yani benden sana tavsiya sözlüngillerin maddi durumu iyiyse hiç acıma,gelinlikte de alyansta da düğünde de hayallerin neyse onu al,onu yap.Fakat maddi durumu çok iyi değilse onu bu şekilde kabullenmişsin demektir zaten ve fazla üstüne gitme bütçesine göre hareket et. Sonuçta bunlar gelip geçici,her şeyin modası geçiyor.aslolan mutlu bir yuvabuarada ben de alyansımı hiç beğenmiyordum.ilk taktığımda ben bunu ömür boyu takıcam diye aldım ama bir süre sonra daha güzellerini görünce sıkıldım.3.5 yıllık evliyim,geçenlerde istediğim gibi harika bir tek taşla alyans aldım. yani dediğim gibi en güzelini de alsan bir süre sonra modası geçiyor ve sıkılıyorsun....
canim kv adayi bana maddi durumumuz iyi degil bizden cok sey bekleme dedi
sonra gitti kendine iphone 5 aldi
benim de sinirim tepeme atti hani benim yuuzugum dedim
töbe töbee yılların adeti bu yavvbizimkinin ailesi de bi ara diyodu her söylediğimize bizde öyle adet yok biz de kız evlendirdik falan diye, babam çok sinirlendi. sırf ailesi yüzünden ayrılın dicekti nerdeyse bize
ama seninki zannımca annesinden gaz alıyo gibi
bu adetleri herkes bilir ve uygular.
böyle her şeye ailenin yanında da itiraz ederlerse çok sorun çıkar, kendimden biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?