• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Ben mi saçmalıyorum, yoksa sevgilim mi saçmalıyor? (Söz kesimi hakkında)

berceste00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
4.565
8
0
Ankara

Not: YÜZÜK MESELESİNİ HALLETTİK BENİM İSTEDİĞİM MODELİ ALACAĞIZ :1::1:

arkadaslar benim bildigim kız istemeye gelinip söz kesileceğinde kıza tek taş takılır

nişanda da alyanslar takılır

ben yanlış mı biliyorum?

sevgilim dizilerden mi görüp özeniyorsun, ne tek taş yüzüğü, kim alabilir tek taş yüzügü, kimden görüyosun fln dedi

alamam ben sana tek taş yüzük dedi

bence resmen saçmalıyor ya, söz tarii belirledik ailelerce adamın yüzükten haberi yok

ya da ben mi saçmalıyorum?

kim haklı?

(Bu notu sonradan ekliyorum)

Not: evlenme teklifinde de tek tas yoktu ben de bari soz kesilirken olsun istedim :27:

Son düzenleme:
arkadaslar benim bildigim kız istemeye gelinip söz kesileceğinde kıza tek taş takılır

ben yanlış mı biliyorum?

sevgilim dizilerden mi görüp özeniyorsun, ne tek taş yüzüğü, kim alabilir tek taş yüzügü, kimden görüyosun fln dedi

bence resmen saçmalıyor ya, söz tarii belirledik ailelerce adamın yüzükten haberi yok

kim haklı?

canım, ben sözümde alyans takmıştım, tektaşı evlenme teklifinde taktı. ben de tak çıkar geri tak olmasın dedim alyans istedim:1:
hem tektaş tek sen de olucak sözlüne de takılsın yüzük, o yüzden alyans daha iyi bence tabi tercih meselesi. nişandada ayrı alyans aldık öyle hallettik..
bu arada müstakbel sözlün abartmış, her bütçeye uygun tektaşlar var artık:1:
bu arada mutluluklar dilerim, Allah tamamına erdirsin...

ben yanlış mı biliyorum?

kim haklı?

Sen haklısın tabi canım benim sözümde de tek taş takıldı,nişanımda alyans. Fakat seninki galiba tek taşı pırlanta olarak algılamış ki kim alabilir falan demiş.Yani tek taşı herkes takıyor sonuçta ve pırlanta olmadığı taktirde fiyatları da gayet makul. bir kere evleniyorsun,ne istiyorsan onu yap fakat güzellikle.... sonradan insanın içinde kalıyo :14:

canım, ben sözümde alyans takmıştım, tektaşı evlenme teklifinde taktı. ben de tak çıkar geri tak olmasın dedim alyans istedim:1:
hem tektaş tek sen de olucak sözlüne de takılsın yüzük, o yüzden alyans daha iyi bence tabi tercih meselesi. nişandada ayrı alyans aldık öyle hallettik..
bu arada müstakbel sözlün abartmış, her bütçeye uygun tektaşlar var artık:1:
bu arada mutluluklar dilerim, Allah tamamına erdirsin...

evlilik teklifi ederken de tek tas almadi ki

ya tek tas istemem cok mu garip oldu

alamam dedi kestirip atti ya

bana tek tas alinirdi ona ince bi alyans alinirdi

nisanda da alyans alinirdi bana ben boyle hayal etmistim :14:

Sen haklısın tabi canım benim sözümde de tek taş takıldı,nişanımda alyans. Fakat seninki galiba tek taşı pırlanta olarak algılamış ki kim alabilir falan demiş.Yani tek taşı herkes takıyor sonuçta ve pırlanta olmadığı taktirde fiyatları da gayet makul. bir kere evleniyorsun,ne istiyorsan onu yap fakat güzellikle.... sonradan insanın içinde kalıyo :14:

ben de bunu anlatmaya calistim

tek tasi herkes aliyor benim istemem garip degil ki dedim anlamiyor beni sacmaliyor resmen

soz kesemezmis tek tas alamazmis

tobe ya gurur yaptim bende tek tas da istemiyorum soz de istemiyorum dedim :14:

benim zaten 3 tane tek tasim var sanki gozum tek tas dami ya

ama sozlum de bana bi yuzuk alsin isterdim yani :14:

evlilik teklifi ederken de tek tas almadi ki

ya tek tas istemem cok mu garip oldu

alamam dedi kestirip atti ya

bana tek tas alinirdi ona ince bi alyans alinirdi

nisanda da alyans alinirdi bana ben boyle hayal etmistim :14:

normal sıralama bu zaten:1: sen doğrusunu biliyosun da sevgilinle de konuş böyle böyle bizim adetler de.. adet diyince yapıyolar :27:
benimki ilk maaşıyla tektaş almıştı ahh ahh hiç unutmam:16::16::48:
tadını çıkar bugünlerin tatlı telaşların:21:

normal sıralama bu zaten:1: sen doğrusunu biliyosun da sevgilinle de konuş böyle böyle bizim adetler de.. adet diyince yapıyolar :27:
benimki ilk maaşıyla tektaş almıştı ahh ahh hiç unutmam:16::16::48:
tadını çıkar bugünlerin tatlı telaşların:21:

adam bi merak etme hayatim alirim tabi ki diyemedi ya

direk alamam soz kesemem sana dedi

ay tadi mi kaldi simdi bu isin

adamin yuzukten haberi yok :27:

adam bi merak etme hayatim alirim tabi ki diyemedi ya

direk alamam soz kesemem sana dedi

ay tadi mi kaldi simdi bu isin

adamin yuzukten haberi yok :27:

o da streslidir şimdi üstüne gitme canım:34:
olur böyle şeyler , daha bunlar ne ki bunun nişanı var düğünü var , ne yollardan geçiyor evlenenler.. sen kafana takma.
uygun dille söyle bizim adetlerimiz böyle, işine geliyosa de:51:

o da streslidir şimdi üstüne gitme canım:34:
olur böyle şeyler , daha bunlar ne ki bunun nişanı var düğünü var , ne yollardan geçiyor evlenenler.. sen kafana takma.
uygun dille söyle bizim adetlerimiz böyle, işine geliyosa de:51:

yandik valla bu adamdan hicbisey isteyemicez bu gidisle

her seferinde kime ozeniyon diyecek alaamam diyecek

ee anam evleniyosun bi zahmet para biriktir :27:

yandik valla bu adamdan hicbisey isteyemicez bu gidisle

her seferinde kime ozeniyon diyecek alaamam diyecek

ee anam evleniyosun bi zahmet para biriktir :27:

aynen öyle para biriktirmek şart..
daha abiyen var nişanda alıncak, nişan bohçası masrafları, düğün zaten tamamen erkek tarafına bakıyor:37: bilezik takacak daha.. ohooo ... bence yavaş yavaş bunları da anlat..yoksa itiraz eder her şeye baştan.. sonra seni üzer boş yere:15:
hem niye ona buna özenesin ki tektaş istemenin nesi özentiyse:31:

daha abiyen var nişanda alıncak, nişan bohçası masrafları, düğün zaten tamamen erkek tarafına bakıyor:37: bilezik takacak daha.. ohooo ... bence yavaş yavaş bunları da anlat..yoksa itiraz eder her şeye baştan.. sonra seni üzer boş yere:15:

bu dügün isleri adamı yer bitirir valla:52:

:22:

agzina saglik canim ya

bohca isini daha once konustuk o konuda kavga ettik

bohca neymis? Annesi bizde oyle adet yok demis hazirlayamazmis.

bu cocuk uzayli harbiden

Annesi de uzayli

bu arada bisi sorcam ben ceyizimi tamamen kendim aliyorum

bu konuda erkek yardim etmez di mi ben oyle biliyorum cunku

Son düzenleme:
biz teklif asamasini gectik canim tek tas yok :27:

ee ben de dedim soz keserken takacak heralde ona da yok dedi :27:
[/QUOTBu daha başlangıç,daha bunun gelinliği,bindallısı,fotoğrafçısı oooo daha neler neler. 1 tek taşa bile kim alabilmişki diyorsa yolun başında bıraksın adam. Yani benden sana tavsiya sözlüngillerin maddi durumu iyiyse hiç acıma,gelinlikte de alyansta da düğünde de hayallerin neyse onu al,onu yap.Fakat maddi durumu çok iyi değilse onu bu şekilde kabullenmişsin demektir zaten ve fazla üstüne gitme bütçesine göre hareket et. Sonuçta bunlar gelip geçici,her şeyin modası geçiyor.aslolan mutlu bir yuva :16: buarada ben de alyansımı hiç beğenmiyordum.ilk taktığımda ben bunu ömür boyu takıcam diye aldım ama bir süre sonra daha güzellerini görünce sıkıldım.3.5 yıllık evliyim,geçenlerde istediğim gibi harika bir tek taşla alyans aldım. yani dediğim gibi en güzelini de alsan bir süre sonra modası geçiyor ve sıkılıyorsun....

:22:

agzina saglik canim ya

bohca isini daha once konustuk o konuda kavga ettik

bohca neymis? Annesi bizde oyle hicadet yok demis hazirlayamazmis.

bu cocuk uzayli harbiden

Annesi de uzayli

töbe töbee yılların adeti bu yavv:9::9: bizimkinin ailesi de bi ara diyodu her söylediğimize bizde öyle adet yok biz de kız evlendirdik falan diye, babam çok sinirlendi. sırf ailesi yüzünden ayrılın dicekti nerdeyse bize:5:
ama seninki zannımca annesinden gaz alıyo gibi:15:
bu adetleri herkes bilir ve uygular.
böyle her şeye ailenin yanında da itiraz ederlerse çok sorun çıkar, kendimden biliyorum

biz teklif asamasini gectik canim tek tas yok :27:

ee ben de dedim soz keserken takacak heralde ona da yok dedi :27:
[/QUOTBu daha başlangıç,daha bunun gelinliği,bindallısı,fotoğrafçısı oooo daha neler neler. 1 tek taşa bile kim alabilmişki diyorsa yolun başında bıraksın adam. Yani benden sana tavsiya sözlüngillerin maddi durumu iyiyse hiç acıma,gelinlikte de alyansta da düğünde de hayallerin neyse onu al,onu yap.Fakat maddi durumu çok iyi değilse onu bu şekilde kabullenmişsin demektir zaten ve fazla üstüne gitme bütçesine göre hareket et. Sonuçta bunlar gelip geçici,her şeyin modası geçiyor.aslolan mutlu bir yuva :16: buarada ben de alyansımı hiç beğenmiyordum.ilk taktığımda ben bunu ömür boyu takıcam diye aldım ama bir süre sonra daha güzellerini görünce sıkıldım.3.5 yıllık evliyim,geçenlerde istediğim gibi harika bir tek taşla alyans aldım. yani dediğim gibi en güzelini de alsan bir süre sonra modası geçiyor ve sıkılıyorsun....

canim kv adayi bana maddi durumumuz iyi degil bizden cok sey bekleme dedi

sonra gitti kendine iphone 5 aldi

benim de sinirim tepeme atti hani benim yuuzugum dedim :14:

töbe töbee yılların adeti bu yavv:9::9: bizimkinin ailesi de bi ara diyodu her söylediğimize bizde öyle adet yok biz de kız evlendirdik falan diye, babam çok sinirlendi. sırf ailesi yüzünden ayrılın dicekti nerdeyse bize:5:
ama seninki zannımca annesinden gaz alıyo gibi:15:
bu adetleri herkes bilir ve uygular.
böyle her şeye ailenin yanında da itiraz ederlerse çok sorun çıkar, kendimden biliyorum

benim ailem zaten cok gonullu degil yalvardim resmen soz kesmek icin

o yzuden ailemin beklentilerini onceden soyluyorum ki sonra sorun cikmasin

ama benim uzayli ona yok diyor buna yok diyor

Back