Böyle adamlar değersizlik duygusu taşıyorlar genelde de kabul etmezler ama içten içe bilirler...Sinirlerim bozuluyor eşim asla kabul etmiyor soylesem
Öyle yapıyorumSiz kendi çocuğunuza bakın sevin bol bol, baktınız kıymet bilmiyorlar gitmeyin , eşinize de bir güzel ayar verme vakti gelmiş gibi
Çocuklar arasında proplem yok iyiÇocukların ilişkisi nasıl
Eşimin ailesi ile evlendiğimizin ilk gününden beri yıldızlarimiz barışmadı .
Hep bir mesafe hep bir uzaklık .
Eşim onlarla yanyana geldiginde çok sevgi pıtırcigi oluyor.
Yeğenlerini çok seviyor ilgileniyor ki bende öyleyim derdim çocuklar değil.
Ama onlar mesela bizim çocuğa öyle değil.
O kadar mesafeliler ki şaka gibi .
Bende önceleri onların cahilliği boş ver diyor dum çocuklara yansıtmıyor dum ki hâla da yansıtmıyorum.
Ama önceliğim her zaman benim çocuğum.
Ama bakıyorum eşim öyle değil onların yanında kendi cocugunu unutuuyor gibi onlarla ilgilenme onlarla vakit geçirme benimki de caktirmiyor ama icerliyor bu durumda dengeyi nasıl saglamaliyim bu akşam beraber olacağız yine aynı ortamda
Önce can sonra canan demişler. Kocanız eşit şekilde kendi çocuğunu da aralarına alarak pek hayli sevebilir, ilgi ve oyun ile denge sağlayabilir.Eşimin ailesi ile evlendiğimizin ilk gününden beri yıldızlarimiz barışmadı .
Hep bir mesafe hep bir uzaklık .
Eşim onlarla yanyana geldiginde çok sevgi pıtırcigi oluyor.
Yeğenlerini çok seviyor ilgileniyor ki bende öyleyim derdim çocuklar değil.
Ama onlar mesela bizim çocuğa öyle değil.
O kadar mesafeliler ki şaka gibi .
Bende önceleri onların cahilliği boş ver diyor dum çocuklara yansıtmıyor dum ki hâla da yansıtmıyorum.
Ama önceliğim her zaman benim çocuğum.
Ama bakıyorum eşim öyle değil onların yanında kendi cocugunu unutuuyor gibi onlarla ilgilenme onlarla vakit geçirme benimki de caktirmiyor ama icerliyor bu durumda dengeyi nasıl saglamaliyim bu akşam beraber olacağız yine aynı ortamda
Kardeş leriyle arası iyi değil mecburi toplanma oluyor geneldeYeğenlerini her gün görmüyorsa ilgilenmesi, oynaması, sevmesi normal. Eğer yeğenlerine hediye alıp, kendi çocuğuna yapmasa sıkıntı olurdu. Kardeşleriyle arası iyiyse, yeğenleriyle de iyidir.
Oyun ilgi gösterilirken çocuk bu kıskanır illa, içerler. Hepsini etkileşime alarak sevgi ilgi gösterebilir. Ortamda örneğin 4 çocuk var 3 ü seviliyor teki kenarda ise çok mantıklı değil.Yeğenlerini her gün görmüyorsa ilgilenmesi, oynaması, sevmesi normal. Eğer yeğenlerine hediye alıp, kendi çocuğuna yapmasa sıkıntı olurdu. Kardeşleriyle arası iyiyse, yeğenleriyle de iyidir.
Oyun ilgi gösterilirken çocuk bu kıskanır illa, içerler. Hepsini etkileşime alarak sevgi ilgi gösterebilir. Ortamda 4 çocuk var 3 ü seviliyor teki kenarda ise çok mantıklı değil.
Baba güzel yeğen seviyor da diğer tarafın da yeğeni geliyor , onlarda aynı şevk yoksa sorun. Garibim küçük çocuk ne yapsın. Hepsi dahil edilmeli bana göre, çocuk az çok görmekten
Niye hepsini sevmiyor. Kendi çocuğunu da dahil etsinHer gun gormedigi yigenlerine o bir gun fazla ilgi göstermesi neden sorun ki?