Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben mi hatalıyım?
- Konu Sahibi humeyyra
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Ocak 2014
- 2.184
- 856
- 248
- 30 Haziran 2013
- 21.669
- 1
- 17.538
- 498
Kafam gerçekten çok karışık. yoruma ihtiyacım var.
görüştüğüm biri var. henüz 4-5 kez görüştük. fena değil. ben hoşlandım. hatta daha da ileri gitti diyebilirim.aslında ciddi düşünüyorum onunla ilgili. onun için de aynı şeyin geçerli olduğunu söyledi bana.
ancak bunun dışında dün akşam buluşacaktık. iş çıkışı işyerinden çıkamadı ve beni tam yarım saat bekletti. tamam işi vardı keyfi değildi. ancak benim moralim bozuldu ve surat yaptım. o da özür dilerim napayım çıkamadım falan dedi. neyse ileriki dakikalarda biraz trip yaptım düzeldim. ancak o bu halime çok kızdı. bu birinci sorundu.
ikincisi de , tlf u çaldı ve hemen yanımdan kalktı uzaklaştı biraz sesi gelecek kadar uzağa gitti. neyse konuştu 10 dk falan bende sinir oldum kalktım yanına gittim. kapattı tlf u. kimdi o dedim. bayanmıydı dedim. evet dedi kuzenimdi işiyle ilgili danışmak için aramış dedi. ve yanına gittiğim için için bana kızdı. bu yaptığın saygısızlık dedi. güven yok aramızda dedi. ben böyle bir insanım, annemde arasa senin yanında konuşmam dedi. bende henüz birbirimizi tam olarak tanımıyoruz ne yapabilirim. şüphelendim. bu yaptığın hoşuma gitmedi benimde dedim. olabilir ben buyum dedi. annem arar yarım saat konuşurum ama senin yanında konuşamam yapısal olarak böyleyim dedi.
neyse bu sorunda geçti. bu sefer aramızda şöyle bir sorun vardı. daha ikinci görüşmemizde elimi tutmaya ve sarılmaya başladı. sonuçta ben muhafazakar bir bayanım. ve bunu istemediğimi söylememe rağmen. o bunun normal olduğunu sevdiği ve hoşlandığı insana sarılmak isticini bunun dışında arkadaş kalalım o zaman dedi. çok aşırı gitmemekle birlikte yürürken elimi tutuyor. bankta oturunca sarılıyor. öpmeye çalışıyor falan. neyse bu sorun her görüşmemizde tartışıldı.
bu sorun hep var.
en son görüştüğümüzde dedim ki bu şekilde devam etmek istemiyorum. madem beni seviyorsun o zaman sende fedakarlık yap ve biraz uzak dur. ben sonuçta senin bana dokunmanı istemesemde bunun yanlış olduğunu düşünsemde tolere ediyorum dedim. sonuçta sende biraz sevgin varsa bana saygı göster dedim. bundan sonra görüşürsek böyle yapalım dedim.
neyse bu dedi ki tamam ben anlıcağımı anladım dedi. kalkalım dedi.
kalktı ve bana dediki artık görüşmeyelim. anlaşamaycağız farklıyız dedi. sabahtan beri sorun çıkarıyorsun. bu kadarı yeter dedi. tlf la konuşurken yanıma geldin. surat yaptın. ben sana sevgimden sarılıyorum. beni tolere ediyormuşsun. etme istemiyorum. ben sapık değilim. bir daha görüşürsek ne demekmiş demekki ben görüşmek konusunda bile kararsızmışım falan dedibir daha görüşmek istemiyorum dedi. uygun değiliz dedi
bunları böyle sinirle sayınca bende özür diledim. kusura bakma dedim. biraz oturalım dedim.dinlemedi. yok dedi bir daha görüşmicem dedi. dün akşam aradım. sabahta msj çektim . bugün görüşelim diye ama ses seda yok. evet hoşlanmıştım. ve çok üzgünüm.
sizce bu durumda kim hatalı, tekrar arasam kendini çekecek biliyorum. ne yapmalıyım sizce?
* yarım saat seni bekletmesi konusunda haklı haksız yok aslında. adam keyfinden geç kalmamış... ama o durumda insan bozulabilir, hevesi kırılabilir normaldir. bu yüzden hafif bi trip atılabilir elde olmadan. adam alttan almalıydı, sen de trip atmanın suyunu çıkarmamalıydın, kısa kesecektin moralini toplıcaktın bi şekilde.
* telefon konusunda sen haksızsın. ben de birilerinin yanında telefonla konuşmayı sevmem. bi dolaplar çevirdigimden degil, sadece sevmiyorum, rahatsız oluyorum. o yüzden bu konuda trip atman gereksiz. he adam o konuşmayı buluşmadan sonrasına saklamalıydı bence o da ayrı bi mevzu.
* elini tutma, öpme, sarılma.. vs konusu da kişiden kişiye degişir. bana göre gayet normal şeyler. kendimi 51312. buluşmaya odaklayacak degilim, hoşuma gittiyse elini de tutarım, sarılırım da... o adam da benim gibi... ilişkilerde böylesini seviyor. bu konuda da haklı haksız yok... görüşleriniz farklı sadece.
yani haklı haksız degil de biraz uyumsuzsunuz bir de pireyi deve yapmışsınız, ikiniz de alttan almayı bilmiyormuşsunuz.
- 19 Ağustos 2014
- 1.770
- 5.229
- 208
. bilmiyorum seven illa sarılıp öpmeli mi? herkes böyle mi yaşıyor ilişkisini acaba?
İliski yasama sekli kisiye gore degisir.
Herkes sarilip opuyor diye siz de sarilip opusecek misiniz?
Eger buna karsiysaniz, hayir.
Bekarete onem verdigi halde herkes yapiyor ya da erkek arkadasi istiyor diye birliktelik yasayan kizlar...
Kandirildim, beni kullandi diye dovunuyorlar sonra...
O nedenle siz baskalarinin ne yasadigina, ne dedigine degil kendi degerlerinize bakin...
Bundan sonra istemediginiz halde elinizi tutmasina izin vermeyin kimsenin...
Sonra 'ben buna karsi oldugum halde izin verdim' diyorsunuz...
Karsi taraf sizin tanimadıgınız sınırlarınızı haliyle hice sayiyor ve dönüp gidiyor.
Siz de inanmadiginiz bir seyi yasadiginiz ve dusuneceginizi sasirdiginizla kaliyorsunuz...
- 26 Eylül 2013
- 1.832
- 2.514
- 358
Sevgiden mi sarılıyomuş daha 5. Görüşmede? Blöf yapmış sen de yutmuşsun canım. Sarılmanı istemiyor diye ciddi düşündüğün ve sevdiğin birinden ayrılamazsın. Şimdi sen git bu kadar üstüne özürler dile, kaldır onun poposunu ondan sonra bak ne tavizler vermek zorunda kalıyosun. Bırak bu kadar kolay gidebilecekse gitsin zaten ciddi düşünmüyor. Ha sen söyleyeceğini söyle, kalıyosa hiç olmazsa duygusu düşüncesi ciddi onu anlamış olursun, o da senin ne kadar kararlı olduğunu anlar ve bir daha o çizginin ötesine geçmez. Ama sen çoktan kaçırmışsın o treni. Adamdan özürler dilemiş mesajlar atmışsın. Bi bırak. Bi gururlu ol.
- 25 Eylül 2014
- 836
- 2.280
- 408
Fazla dominant ve bencil biri bence. Telefon konuşması acil değilse senin yanından kalkıp başka bi yerde on dakika telefonda konuşması bence kabalık. "Bu telefona cevap vermem gerekiyor, izninle" gibi bi cümle kurup uzaklaşsaydı mantıklı olabilirdi. Siz aylardır görüşen birbirinizi iyi tanıyan bi çift değilsiniz. Böyle davranması bana göre çok saygısızca bir hareket.
Sen istemediğin halde dokunma,öpme konusunda ısrarcı olması da çirkin. Değer veren erkek uygun anı bekleyebilir, en azından kendine hakim olmaya çalışır sevdiğini kaybetmemek adına. Öptürmüyosun, okşatmıyosun seninle mi uğraşıcam der gibi bitirmiş zaten. Çok iyi olmuş değerlerine saygı göstermeyen biri defolup gitsin zaten. Hiç üzülme hakkında hayırlısı olmuş arkadaşım.
Sen istemediğin halde dokunma,öpme konusunda ısrarcı olması da çirkin. Değer veren erkek uygun anı bekleyebilir, en azından kendine hakim olmaya çalışır sevdiğini kaybetmemek adına. Öptürmüyosun, okşatmıyosun seninle mi uğraşıcam der gibi bitirmiş zaten. Çok iyi olmuş değerlerine saygı göstermeyen biri defolup gitsin zaten. Hiç üzülme hakkında hayırlısı olmuş arkadaşım.