• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi hatalıyım?

humeyyra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
1.153
1.355
63
Kafam gerçekten çok karışık. yoruma ihtiyacım var.
görüştüğüm biri var. henüz 4-5 kez görüştük. fena değil. ben hoşlandım. hatta daha da ileri gitti diyebilirim.aslında ciddi düşünüyorum onunla ilgili. onun için de aynı şeyin geçerli olduğunu söyledi bana.
ancak bunun dışında dün akşam buluşacaktık. iş çıkışı işyerinden çıkamadı ve beni tam yarım saat bekletti. tamam işi vardı keyfi değildi. ancak benim moralim bozuldu ve surat yaptım. o da özür dilerim napayım çıkamadım falan dedi. neyse ileriki dakikalarda biraz trip yaptım düzeldim. ancak o bu halime çok kızdı. bu birinci sorundu.
ikincisi de , tlf u çaldı ve hemen yanımdan kalktı uzaklaştı biraz sesi gelecek kadar uzağa gitti. neyse konuştu 10 dk falan bende sinir oldum kalktım yanına gittim. kapattı tlf u. kimdi o dedim. bayanmıydı dedim. evet dedi kuzenimdi işiyle ilgili danışmak için aramış dedi. ve yanına gittiğim için için bana kızdı. bu yaptığın saygısızlık dedi. güven yok aramızda dedi. ben böyle bir insanım, annemde arasa senin yanında konuşmam dedi. bende henüz birbirimizi tam olarak tanımıyoruz ne yapabilirim. şüphelendim. bu yaptığın hoşuma gitmedi benimde dedim. olabilir ben buyum dedi. annem arar yarım saat konuşurum ama senin yanında konuşamam yapısal olarak böyleyim dedi.
neyse bu sorunda geçti. bu sefer aramızda şöyle bir sorun vardı. daha ikinci görüşmemizde elimi tutmaya ve sarılmaya başladı. sonuçta ben muhafazakar bir bayanım. ve bunu istemediğimi söylememe rağmen. o bunun normal olduğunu sevdiği ve hoşlandığı insana sarılmak isticini bunun dışında arkadaş kalalım o zaman dedi. çok aşırı gitmemekle birlikte yürürken elimi tutuyor. bankta oturunca sarılıyor. öpmeye çalışıyor falan. neyse bu sorun her görüşmemizde tartışıldı.
bu sorun hep var.
en son görüştüğümüzde dedim ki bu şekilde devam etmek istemiyorum. madem beni seviyorsun o zaman sende fedakarlık yap ve biraz uzak dur. ben sonuçta senin bana dokunmanı istemesemde bunun yanlış olduğunu düşünsemde tolere ediyorum dedim. sonuçta sende biraz sevgin varsa bana saygı göster dedim. bundan sonra görüşürsek böyle yapalım dedim.
neyse bu dedi ki tamam ben anlıcağımı anladım dedi. kalkalım dedi.
kalktı ve bana dediki artık görüşmeyelim. anlaşamaycağız farklıyız dedi. sabahtan beri sorun çıkarıyorsun. bu kadarı yeter dedi. tlf la konuşurken yanıma geldin. surat yaptın. ben sana sevgimden sarılıyorum. beni tolere ediyormuşsun. etme istemiyorum. ben sapık değilim. bir daha görüşürsek ne demekmiş demekki ben görüşmek konusunda bile kararsızmışım falan dedi
sad.gif
bir daha görüşmek istemiyorum dedi. uygun değiliz dedi
bunları böyle sinirle sayınca bende özür diledim. kusura bakma dedim. biraz oturalım dedim.dinlemedi. yok dedi bir daha görüşmicem dedi. dün akşam aradım. sabahta msj çektim . bugün görüşelim diye ama ses seda yok. evet hoşlanmıştım. ve çok üzgünüm.
sizce bu durumda kim hatalı, tekrar arasam kendini çekecek biliyorum. ne yapmalıyım sizce?

Son düzenleme:
Çok hızlıymış hooop noluyoz usta deseydin. Arama canım istediğini alamayacağını anlayınca vazgeçmiş senden.

Uzaklaş derim daha ilk görüşmelerde böyle sarılma öpüşme vs olaylarına gidenlerin sonrası çok hoş olmuyor. Ayrı telefon görüşmesi yapmasını anlayabilirim ama demek ki senin içine bir şüphe düştü pek sağlam bir insan degil sanırım.

görüştüğüm biri var. henüz 4-5 kez görüştük. fena değil. ben hoşlandım. hatta daha da ileri gitti diyebilirim.aslında ciddi düşünüyorum onunla ilgili. onun için de aynı şeyin geçerli olduğunu söyledi bana.
ancak bunun dışında dün akşam buluşacaktık. iş çıkışı işyerinden çıkamadı ve beni tam yarım saat bekletti. tamam işi vardı keyfi değildi. ancak benim moralim bozuldu ve surat yaptım. o da özür dilerim napayım çıkamadım falan dedi. neyse ileriki dakikalarda biraz trip yaptım düzeldim. ancak o bu halime çok kızdı. bu birinci sorundu.
ikincisi de , tlf u çaldı ve hemen yanımdan kalktı uzaklaştı biraz sesi gelecek kadar uzağa gitti. neyse konuştu 15 dk falan bende sinir oldum kalktım yanına gittim. kapattı tlf u. kimdi o dedim. bayanmıydı dedim. evet dedi kuzenimdi işiyle ilgili danışmak için aramış dedi. ve yanına gittiğim için için bana kızdı. bu yaptığın saygısızlık dedi. güven yok aramızda dedi. ben böyle bir insanım, annemde arasa senin yanında konuşmam dedi. bende henüz birbirimizi tam olarak tanımıyoruz ne yapabilirim. şüphelendim. bu yaptığın hoşuma gitmedi benimde dedim. olabilir ben buyum dedi. annem arar yarım saat konuşurum ama senin yanında konuşamam yapısal olarak böyleyim dedi.
neyse bu sorunda geçti. bu sefer aramızda şöyle bir sorun vardı. daha ikinci görüşmemizde elimi tutmaya ve sarılmaya başladı. sonuçta ben muhafazakar bir bayanım. ve bunu istemediğimi söylememe rağmen. o bunun normal olduğunu sevdiği ve hoşlandığı insana sarılmak isticini bunun dışında arkadaş kalalım o zaman dedi. çok aşırı gitmemekle birlikte yürürken elimi tutuyor. bankta oturunca sarılıyor. öpmeye çalışıyor falan. neyse bu sorun her görüşmemizde tartışıldı.
bu sorun hep var.
en son görüştüğümüzde dedim ki bu şekilde devam etmek istemiyorum. madem beni seviyorsun o zaman sende fedakarlık yap ve biraz uzak dur. ben sonuçta senin bana dokunmanı istemesemde bunun yanlış olduğunu düşünsemde tolere ediyorum dedim. sonuçta sende biraz sevgin varsa bana saygı göster dedim. bundan sonra görüşürsek böyle yapalım dedim.
kalktı ve bana dediki artık görüşmeyelim. anlaşamaycağız farklıyız dedi. sabahtan beri sorun çıkarıyorsun. bu kadarı yeter dedi. tlf la konuşurken yanıma geldin. surat yaptın. ben sana sevgimden sarılıyorum. beni tolere ediyormuşsun. etme istemiyorum. ben sapık değilim. bir daha görüşürsek ne demekmiş demekki ben görüşmek konusunda bile kararsızmışım falan dedi
sad.gif
bunları böyle sinirle sayınca bende özür diledim. kusura bakma dedim. biraz oturalım dedim.dinlemedi. yok dedi bir daha görüşmicem dedi. dün akşam aradım. sabahta msj çektim . bugün görüşelim diye ama ses seda yok. evet hoşlanmıştım. ve çok üzgünüm.
sizce bu durumda kim hatalı, tekrar arasam kendini çekecek biliyorum. ne yapmalıyım sizce?

Kac yasinda bu adam?

Neden telde yanınızda konuşmuyor, ikinciside madem ben böyleyim diyebiliyorsa sizde böylesiniz neden kabul etmiyor, kimse için prensiplerinizden taviz vermeyin, istediğini yaptırmak için böyle davranıyor hiç aramayın..

Evet Sen Hatalisin ..

Benim esim bile telefonla gorustugunda oda degisir , ve ben asla pesinden gitmem ..

Siz daha yeni yeni tanisirken bune sorgulama boyle ?

Biraz gec gelmesi de normaldir, dunya hali sonucta isi cikmistir vs..

Sarilma konusuna gelince adami sapik yerine koymussun ama , oda bu konuda biraz tepki vermis ..

Bence daha fazlada ustune dusme arama ..
Cunku eger boyle bir geri donus olursa herseyi kabullenmis olursun .

Tabiki görüşme adam senden gizli telefon konuşması yapsın aşnafişneye izin vermeyince çeksin resti kendine ne aradığı gayet net!

Adam sapık ve sizinle birlikte görüştüğü başka biri var belli

Siz saf olan hatunlardansiniz herhalde birincisi ozel bir durum yoksa uzaklasarak telefon gorusmesine karsiyim onun kuzeni olmadigina kalibimi basarim ikincisi fiziksel birliktelik yoksa sizi terk eden adam sadece bunun icin birliktedir isine yaramazsaniz terk eder ucuncusu lutfen bu kadar saf olmayin..

Size dokunmasini yanlis buldugunuz halde neden 'tolere ediyorsunuz'?

Ve ona ayricalik tanidiginizi neden soyluyorsunuz?

Yarin daha ileri gitmek istese nerede duracagini nereden bilsin, toleransiniza guvenir artik...

Bir sey size gore yanlissa yanlistir, kimsenin sınırlarınızı asmasina izin vermeyin...

Hele buna izin verdikten sonra lutufmus gibi mevzu yapmaktan tamamen vazgecin.

Sonra boyle kafaniz karisir hakliyken ozur diler, pesinden kosarsiniz bes para etmeyen cocugun...

herkese tşk ederim. dün akşamdan beri üzülüp duruyorum :( kendimi suçluyorum. gerçi benim hatalı olduğumu söyleyenlerde var ancak. bilmiyorum seven illa sarılıp öpmeli mi? herkes böyle mi yaşıyor ilişkisini acaba?

Sakın aramayın. Şu an haklı konumdasınız. Sınırlarınızı belirtmişsiniz, o da "e madem bu sınırlar aşılacak gibi değil, istemiyorum böylesini" demiş niyeti farklı çünkü. Bunu da "ben seni sevdiğimden sarılmak istiyorum" diyerek sizin vicdanınıza dokunarak yapmaya çalışmış. Size kendinizi suçlu hissettirmek istiyo, siz onu aramaya devam ettikçe onun bu saatten sonra aştığı her sınıra da göz yumacaksınız demek oluyo. Bunu göze alıyosanız aramalara, mesaj atmalara devam edin. Ama haklıyken haksız konuma düşersiniz. Bi de kişisel düşüncem, sizin yanınızda konuşmayıp uzaklaşması hiç hoş değil insanı şüpheye çeken bi durum. Yani ben olsam heralde yanına gidecek hakkı kendimde görmesem bile içime bi kurt düşerdi. Güvenemezdim, konuşmaya devam etmek de içimden gelmezdi.

herkese tşk ederim. dün akşamdan beri üzülüp duruyorum :KK43: kendimi suçluyorum. gerçi benim hatalı olduğumu söyleyenlerde var ancak. bilmiyorum seven illa sarılıp öpmeli mi? herkes böyle mi yaşıyor ilişkisini acaba?

Yoo kural o değil tabi ki ilişkileri yaşama konusunda genelleme yapılamaz fakat iki tarafın da beklentilere karşılıklı olarak ya saygı duyması gerekir, daha söylediği şeyi karşı taraf için kabul etmiyorsa aynı gün içinde, o gün değilse bile mutlaka sorun çıkardı. Madem yapısı öyleymiş telefonla konuşma işi için, sizin de yapınız sarılma, öpme konusunda böyle. Sadece kendinizi hatalı bulmayın.

ikincisi de , tlf u çaldı ve hemen yanımdan kalktı uzaklaştı biraz sesi gelecek kadar uzağa gitti. neyse konuştu 10 dk falan bende sinir oldum kalktım yanına gittim. kapattı tlf u. kimdi o dedim. bayanmıydı dedim. evet dedi kuzenimdi işiyle ilgili danışmak için aramış dedi. ve yanına gittiğim için için bana kızdı. bu yaptığın saygısızlık dedi. güven yok aramızda dedi. ben böyle bir insanım, annemde arasa senin yanında konuşmam dedi. bende henüz birbirimizi tam olarak tanımıyoruz ne yapabilirim. şüphelendim. bu yaptığın hoşuma gitmedi benimde dedim. olabilir ben buyum dedi. annem arar yarım saat konuşurum ama senin yanında konuşamam yapısal olarak böyleyim dedi.
bu sorun hep var.
sad.gif
Tabii ki o hatalı tatlım. Resmen seni kullanmak istiyor. Yapamayacağını anlayınca da uzaklaştı tabii. Baktı kullanamıycak... Bu tarz bebeleri iyi biliriz biz... Hem annem de olsa yanında konuşmam ne demek. İlk buluşmada bile olsun öyle bişey yapsa ağzına tükürürüm adamın. Basar giderim. Bi güzel de küfrederim sen kimi kandırıyosun lan diye. Şimdi erkekler böyle. Sen onu aramakla bile çok büyük hata yapmışsın. Aşkından ölmüyorsun ya, bırak gitsin. Sana sevgili mi yok?

Back