ben mi hatalıyım?

Oldum olası hediyeler, kutlamalar bu tip şeylerin organizasyonunu hiç sevemedim. Yani yapım bu. Sadece doğum günümde kücük bir kutlama mesajı yeterlidir. Herkesin seçimleri, hayatı, görüsü baskadır. Bazıları çok önemser bunlardan biri de sizsiniz.
Sevgilinizle gayet mutlu, huzurlu vakit gecirmissiniz. Ha 1 gün önceden ha hediye takılacak seyler degil. Bundan dolayı arayı bozmakta hic dogru degil.

Belki korona sürecinde kapalı mağazalar dolayısı ile içine sinen bir hediye bulamadı, saçma sapan bir şey almaktansa hiçbir şey almamayı tercih etti ya da maddi durumu müsait olmadığı için hediye alamadı. Her şey olabilir. Haliyle hediye almadı diye sevgilinizi eleştirmenizi ayıpladım çocuk için de üzüldüm ben. Gayet de ince düşünceli plan program yapmış sizin için. Eminim ki kendisi de bunları planlarken sizin çok mutlu olacağınızı sanmıştır. Oysa ki hediye alsaymış daha makbule geçermiş sizin için. Üzücü..

"erkekler ince dusunemez, erkek işte daha fazlasını bekleme" falan gibi söylemlerle açık açık cinsiyetçilik yapiyosunuz hanımlar, bunun cinsiyetle falan alakası yok. Ben ne erkekler tanıyorum karısının, sevgilisinin her özel günü için ayrı bi organizasyon, illa pahalı kalabalik.produksuyonlar da değil.ornegin bı tanidigimin kocası,eşinin doğum günü için üniversitedeki değer verdiği bütün hocalarina ulaşmış, hepsinden doğum günü videosunu toplamış, sonra da evi mumlarla ve fotoğraflarla süsleyerek sürpriz yapmış ve videoyu izletmis. Bu sadece küçük bi ornek. "Erkek işte, ince dusunemezler" deyip hem ince dusunebilen erkeklere hakaret etmiş oluyosunuz, hem de elde edebileceğiniz değeri kendiniz dusuruyosunuz.

valla bizim genc kizlikta erkegin yas gunu yaklasmissa yada ozel bir gun varsa onceden kavga edilir kusulur ve sonraki zamanlarda barisilirdi..hediye alacak pek para olmayinca kacmak icin tek caremiz buydu
ne guzel vakit gecirmissiniz aranizdaki diyalogda guzell lakin yas gunune hediye almadi diye ayrilmayi dusunmuyorsun umarim..yok icim sogumaz dersen sende ona almazsin odesmis olursun birdahaki sefere

Bence doğum gününüz güzelce kutlanmış. Keyifli zaman da geçirmişsiniz. İlla özel bir şey olacak diye bir kural yok. Böyle beklentilerinizle karşı tarafı yormayın. Hiç bir şey yapılmasa tamam ama kutlanmış zaten.

Hediye seç dediğinde böyle olmaz ki senin hür iradenle seçmen gerekirdi hayatım, ben senin aldığın herşeyi beğenirim deseydin
Bazı erkekler ince düşünemez
Pasta aldım dondurma aldım üfledi tamam diye düşünmüştür
Karşımızdakiler bizim aynamız değil neticede

Ben şu günü yasasam adamdan buz gibi soğurum canım. Ben de önen veririm özel günlere çünkü ama bu adam birazcık odun gibi geldi bana

el emeği hediyeden kastınız nedir? çok merak ettim..
Aklıma gelen, bir kutu dolusu saçma çikolata, Petito , cino, jelibon vs vs
Sonra birlikte gidilen yerlerden alınan ıslak mendil, kürdan, peçete gibi tuhaf anlamlar yüklenen nesneler.
Sinema, tiyatro biletleri
Birlikte çekilmiş fotoğraflar, onlara elişi kağıdından yapılmış çerçeveler
En kötüsünü sona sakladım, üzerine fotoğraf ya da iğrenç sözlerin basıldığı tişört
Şimdi ister bayıl ister kus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…