• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi hamile kalmayı beceremiyorum nerde hata yapıyorumm😔

Tesla58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2019
630
462
103
Merhaba arkadaşlar sizler gibi ben de yaklaşık bir senedir hamile kalmayı deniyorum Mart ayında bir kimyasal yaşadım eşim de varikosel çıktı Nisan'da ameliyat oldu ama halen yok bir arkadasim değerleri kötüyken kaldı umut oldu bana ama bende yok halen😔 geçen ay prolaktinm yüksek çıktı bu ay dostinex kullanıyorum dün yumurtlamamdi değerlendirdik ama hiç umudum yok yüzüstü de yattım ayaklarımı kaldırdım var mı bir yolu yardım eder misiniz 😔

Merhaba arkadaşlar sizler gibi ben de yaklaşık bir senedir hamile kalmayı deniyorum Mart ayında bir kimyasal yaşadım eşim de varikosel çıktı Nisan'da ameliyat oldu ama halen yok bir arkadasim değerleri kötüyken kaldı umut oldu bana ama bende yok halen😔 geçen ay prolaktinm yüksek çıktı bu ay dostinex kullanıyorum dün yumurtlamamdi değerlendirdik ama hiç umudum yok yüzüstü de yattım ayaklarımı kaldırdım var mı bir yolu yardım eder misiniz 😔
Butun saglik sorunlarinizdan kurtuldunuz mu? Hem esiniz hem siz tamamen sağlıklı durumda misiniz?

Öncelikle başlığımızı beğenmedim nerde hata yapıyorum beceremiyorum demek doğru değil. Siz yemek yapmayı deneyip beceremediniz mi ya da bisiklet sürdünüz ama olmadı. Çocuk yapmak bunlar gibi değil. 4.yillik evliyim. Hiç bir sorunumuz yok. Bitkisel kurler bacak dikmeler ovu testleri hamile kalmayı kolaylaştıran jeller vs olmadı. 2 asilama 1 tüp bebek. Tüp bebek ile hamile kaldım ve su an dış gebelik geçiyorum. Herkesin imtihanı farklıdır bu hayatta bizim ki de evlat hasreti. İlk geceden gebe kalanda var doktorların sen hamile kalamazsın dedikten sonra tedavisiz hamile kalan da sprem yok tüp bebek yapmadan olmaz diyen doktorlara karşı o ay hamile kalan arkadaşım var. Rabbim biliyor bize mücadele etmek ve dua etmek düşüyor Allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin tüm isteyenlere 🙏🏻

Herkesin imtihanı farklıdır 1 yıl deneyip olmuyor diye isyan etme yıllarca bekleyen doktor doktor gezen insanlar var sabret dua et rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Allahım en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin isteyen herkese çok stres yapma her ay acaba hamilemiyim die takıntı yapma ne zaman kafanı rahatlatirsan ozaman hamile kalıyorsun stres çok etkiliyor unutma

Bu iş nasıl biseyse ne yaparsak yapalım olmuyor. Bende sizin gibi bekledim hep olmadı sebepsiz 🤷

Öncelikle başlığımızı beğenmedim nerde hata yapıyorum beceremiyorum demek doğru değil. Siz yemek yapmayı deneyip beceremediniz mi ya da bisiklet sürdünüz ama olmadı. Çocuk yapmak bunlar gibi değil. 4.yillik evliyim. Hiç bir sorunumuz yok. Bitkisel kurler bacak dikmeler ovu testleri hamile kalmayı kolaylaştıran jeller vs olmadı. 2 asilama 1 tüp bebek. Tüp bebek ile hamile kaldım ve su an dış gebelik geçiyorum. Herkesin imtihanı farklıdır bu hayatta bizim ki de evlat hasreti. İlk geceden gebe kalanda var doktorların sen hamile kalamazsın dedikten sonra tedavisiz hamile kalan da sprem yok tüp bebek yapmadan olmaz diyen doktorlara karşı o ay hamile kalan arkadaşım var. Rabbim biliyor bize mücadele etmek ve dua etmek düşüyor Allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin tüm isteyenlere 🙏🏻
Rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın Allahım 🤲🤲

Bizim de 2 senedir sebepsiz olmuyor. 4 senedir çocuğu olmayan bir akrabamizin hamile olduğunu duydum. Işin ilginç yanı tedavisiz kalmış, tüp bebek falan değil. Dedi ki aslında olsaydı çok zorlanacaktik istememize rağmen. Bu zaman da gelmesi çok daha iyi oldu, Rabbim en doğru zamanı bilir sende sabret dedi. Yani canım tek değilsin sabret dua et 😔

Bizimde tüm değerlerimiz çok iyi ama 3 yıldır olmadı bizden daha kötü durumdaki herkes bebeğini kucagına aldı biz hiç bir sıkıntı yokken bekliyoruz işte kısmet demek ki
Aynen insan kendini böyle teselli ediyor zaten zamanı değilmiş daha diyoruz her ay

İnsan bazen bunaliyor ya bana da öyle geldiler iste doğrusun arkadaşım herkesin sınavı farklı oysaki dileyen herkese nasip olsun inşallah 🙏

Herkesin imtihanı farklıdır 1 yıl deneyip olmuyor diye isyan etme yıllarca bekleyen doktor doktor gezen insanlar var sabret dua et rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Allahım en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin isteyen herkese çok stres yapma her ay acaba hamilemiyim die takıntı yapma ne zaman kafanı rahatlatirsan ozaman hamile kalıyorsun stres çok etkiliyor unutma
Deniyorum takmamak gerckten çok zor değil mi 🙄

Nasıp işi. Korunarak kalan da var. Bir tanıdığım spiral kaymış hamile kaldı yaşı da 35+. Yine geri çekilme vs ile kalan var. Tek ilişkiyle kalanda var Aylardır 2 güne bir ilişki yaşayıp hamilelik bekleyen de.

O arkadaş ben olabilir miyim yoksa.. güzel günler yakındır canım benim inşallah olacak.. duayı, umudu asla kaybetme..Umutsuzluğa kapıldığında hem dua et hem de buradaki güzel örnekleri oku, psikolojini rahat tut. Her nasib vaktine esirdir. Annesini sevindirmek için sabırsızlanıyor o nasib eminim 😘 seviliyorsun 🥰

Hamilleik düşünürken bu ay korunmasız ilişki oldu hamileyimdir kesin diye düşündüm cahillik benimki de. Nasılsa sperm 4 5 gun yaşıyor yumurtlama değilse de o zamana dek gelmiştir dedim. Ancak o kadar kolay değilmiş onu anladim.

Bizim en son testtte;

Sayı: 55 Milyon
Hacim : 3 CC
Toplam Sayı: 165 Milyon
İleri Hareket : %15
Yavaş İleri Hareket: %25
Yerinde Hareket: %20
Hareketsiz : %40
Morfoloji : %7

Böyle değer çıktı, bizde 1 yıldan fazladır bebek bekliyoruz. Bu değerlerle gebe kalmak zor mu ?

O arkadaş ben olabilir miyim yoksa.. güzel günler yakındır canım benim inşallah olacak.. duayı, umudu asla kaybetme..Umutsuzluğa kapıldığında hem dua et hem de buradaki güzel örnekleri oku, psikolojini rahat tut. Her nasib vaktine esirdir. Annesini sevindirmek için sabırsızlanıyor o nasib eminim 😘 seviliyorsun 🥰
Yaaaaa canım beniiimmm inşallah öyledir , ediyorum haşa isyan da etmek istemiyorum tövbe diyorum ama insan bunaliyor okuyorum hep sen de seviliyorsun canımın içi 🥰❤️

Bizim en son testtte;

Sayı: 55 Milyon
Hacim : 3 CC
Toplam Sayı: 165 Milyon
İleri Hareket : %15
Yavaş İleri Hareket: %25
Yerinde Hareket: %20
Hareketsiz : %40
Morfoloji : %7

Böyle değer çıktı, bizde 1 yıldan fazladır bebek bekliyoruz. Bu değerlerle gebe kalmak zor mu ?
Değerler iyi görünüyor sadece ileri hareketli biraz az gibi geldi bana zor değil bence ☺️

Back