- Konu Sahibi Almanyali1987
-
minnasu
canım bir yanım senden taraf diğer yanım kaynanandan..o gelmeden sen git kaynana akşama kadar sonra gidin evinize karı koca..bence gelmesini çok sorun etme onun yanında da birbrinizi sevin sarın eşinle hiç mesafe koyma aranıza dışarıya çıkmak istediğinizde bugün karı koca bir yemeğe yada gezmeye çıkacaz çocuğa sen bakar mısın anne deyi ver madem anlayışlı anlar heralde ..sana çok karışmıyorsa bence sorun etme takma benim kaynanam anlayışlı bir insan olsaydı kesinlikle bizimle kalmasını isterdim ..bir kalıversin şunu giyme şöyle konuşma oraya gitme deme hakkını kendinde bulan biri yaa canım şükret haline
cnm onun evi cok uzak..ben bebeğimle yanına gidemem...şu aralarda arbayı sattık...yani benim gitmem imkansız..o bizden uzak oturuyo cünkü...cocugu on bırak demişsin de:benim kayınvalidem cok iyiidir hoştur ama oğlum şu an 1 yaşında..tam yaramazlık döneminde...onunla başa cıkamıyoo...iyi dikkat edmiyo..inan aynı evin içinde ben ona dikkat etsin diye emanet ediyorum..kendim mutfakta yemek yapıyorum mesela..o zaman bile cocuguma ya bi zarar geliyo(iyi dikkat edmiyo cünkü,bi taraflarını vurdurtuyo) yada oynaştıramıyo cocuk ağlıyo .. o zamanda bana getiriyo,benim bakmamaı söylüyo..bütün işler yemek falanda kalıyo bu nedenle..yani ona emanet edip bi yerllere de gidemeyiz..maazallah cocuguma bişey olur...cevabın için tesk bu arada
lkck cnm hiç bi sorunları yok...buna adım gibi eminim..sadece kayınpeder fazla yoğun caliştığı için,bide torununu özlediği icin gelmek istiyoo...
lirik güzelim benim...ağzından bal damlıyoo..sağol cnm benim..evet bende fena bi gelin sayılmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?